URBAN EXPLORATION

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Silmer
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Linkman napísal:ok bude to niekedy po dvadsiatom januari ;) sprav a vztycime
aj ja by som sa rad pridal, uz ma to tam dost dlho laka :) :wink:
ak mate dalsie info , tak sem s nimi :D
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

presne toto som robil. .teraz som trocha prestal.. ale zasa daco zriesim...
mna to fascinuje strasne... mame v rk staru textilku a pod.. aj enake bunkre a pod... a aj na discovery to bolo a nemohla mi ujst ani jedna cast.. takze myslim ze ak budem mat kde chodit tak aj budem... ak tetno sku*veny svet vsetko neznici.. pretoze pozemky su drahe a taketo pekne miesta casto stoja na lukrativnych miestach tak ich buraju a stavaju napr. tesco
INAC kto by sa niekedy odvazil o pokus na vylezenie na komin SCP v rk...
inac za to davaju basu... alebo skratka riesia to fizly..
alebo viem aj o katakombach v jednej dedine pod kostolom. .ale vchod je z kostola a z fary. .z kostola sa dostat neda.. a z fary je zamurovany.. aj to by som mchcel preskumat. .ale ty co tam boli pomali umieraju..,,
alebo vraj od janosikovej paste ide tunel az na likavsky hrad a tak..
inac tato tema je fakt dobra...
a asi mam toto vrodene lebo uz ako 5 rocny chlapec som chodil po takychto veciach.. aj opustene stare budovy a tak..
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

nordkapp_pb napísal:btw: kto si prvy trufne na vojensky areal Lešť ? :-) ... alebo municaky nad Rasovom ? :-D :-D ... nepriestrelna vesta podmienkou :-)
ja by som siel.. ale ony ta obvinia potom ked ta chytia zo vsetkeho mozneho.. este aj zo spionaze.. a nevyndes z basy nidky.. este ta budu mat za teroristu.. ale keby to nieje tak daleko tak uz som tam
D30RU5
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D30RU5 »

chlapec10 napísal:mnooo, ci ma poznas neviem :) , ale skautom som nebol, bol som TOM Vlcia svorka, neskor Cierna Druzina

ozaj, neviem ci to mozete niekto potvrdit alebo vyvratit....
ale svojho casu som pocul ze pod dunajom by mala byt nejaka podzemna chodba/tunel spajajuc obidva brehy, neviete niekto nieco o tom???
exituje jedna nezatopena ale ta ide iba z vodarni na riviere na ostrov Sihot...myslim ze raz sa tam aj dalo ist(neviem ci to enoblo vtedy co vsetky muzea su zadara)
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

nejak to nevyslo hosi ? alebo stihame do konca mesiaca ? :D
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

tak ako? bude sa nieco riesit? ci nie? :D haloooo :D

ale vazne... :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Asi 2/3 roky sme bol iso setrou a este jednou kamaratkou pozriet v maso kombinate vo Vranove, uz som aj zabudol ak osa to vola, stihli sme tu akurat, lebo asi mesiac nato ak osme tam boli tam nasadili SBS a psi tam boli uz pred tym, jeden rotvailer a vlciak, som mal strachy, to vam poviem, ale setra ma uistovala, ze nam nic nespravia/a nespravili
No my sme preskocili plot a sli sme objavovat 8) , mal som z toho otrasny pocit, lebo ono to krachlo uz davnejsie, ale to bol otake zo dna na den a vsetko tam zostalo, normalne sme prisli do kancelarie a tam papiere, peciatky, zapisniky, nalepky na salamy :lol: a podbne. Objavili sme tam aj laboratorium kde som nasiel vo flasiach zaludocnu kyselinu z kravy :smt078 a podbne hovadiny. Plus nejake chemikalie a podobne. No mal so mz toho zly pocit, lebo vsetko naznacovalo tomu ,ze v budove niesme len my. V satni bola zapnuta voda v sprche a svietilo tam svetlo, asi sme niekoho vyruslili, asi nejaky bezdak. No a celkovo to bolo otrasne, lebo som sa nezabudol porezat na rozityej vyplni dveri cez ktore sme prechadzali. A este tie haky, kde sa vesaju kravy, plus odtoky pre krv a elektricky nastroj na zabijanie krav, plus nejake pristroje, vsetko bolo pod prudom, ovladacie panely svietili. Az mi lepilo ked sm prechadzali cez jednu miestnost, neviem na co sluzila, ale nemalo to okna ani svetlo a malo to aspon pol metrove hrube dvere. so msa bal, ze nas tam niekot zavrie a necha zomriet
:lol:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Zajtra som v BA a chcem ist pozret Devinsku Kobylu takze chlopi kto sa chce stretnuc a ist tam tak cislo v hexadecimalnej šifre 30393130343838343430 na prezvánanie nereagujem a volat medzi 8.00-9.45 a potom po 11.00 do 16.00. Fotku najdete niekde vo fotkach na linkman.rajce.net :)
Išlo by sa do arealu byvalej protivzdušnej obrany Blavy. Foťák a baterky sebou. :)
D30RU5
Medium Expert
Medium Expert

hm skoda ze to citm az dneska ale aj tak pokial bolo 17 v stredu tak by som nemohol, ako bolo?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

ja sa tam planujem ist pozriet cez vikend 22-23. Marca
scheisse
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scheisse »

Nema niekto obrazky s krytej výroby v dubnici?
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Myslíš ako z vnútra ZTSKy ? Ja mam len Velrybu akurát. A ak by si z DCA zisti ako by sa dalo dostat do kastiela dik
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

taaakze,
vcera som bol na tej zakladni, len tak zrychla
Zhrnutie:
-> Pod celym komplexom je pravdepodobne obrovsky tunelovy komplex(planujem presukamat viac, nakolko som nemal baterku a tak), su do neho samostatne vchody, a takisto vchody zo samotnych raketovych sil
-> Niektore sila su zachovane, niektore menej(preteka voda ,hrdza)
-> takisto tam je zachovala strazna veza na vrchu(da sa na nu vyliezt)
-> je tam aj opustena, ale pomerne zachovana jedalen, ubytovna(pomerne velka 2 poschodova budova), teplaren a ine mensie budovy

fotky sa pokusim uploadnut v priebehu dna
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

chlapec10: Keď pôjdeš nabudúce ozvi sa, po maturách už bude čas :wink:
D30RU5
Medium Expert
Medium Expert

teda chlape nechem ta skalamat ale ja som sice neskumal tu zakladnu dako poriadne ale ziaden vhidny vchod do podzemnych chodieb som ennasiel, bol som vnutry v tych bunkroch, ano tma su chodbny ale iba medzi ejdnotlivymi bunkrami, par tych chodieb ide aj hlbsie ale potom sa konci, nasli sme aj jedny zaomietkovane pancierove dvere za ktroe by sa mzono oplatilo ist:)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

my mame tiez chodby popod celym mestom prevrtane niekedy sli chodby zo snv az pod spissky hrad. rad by som sa dostal aspon do tych co su pod mestom, pred kostolom ket robili dlazbu tak sa do nich nahodou preburali tak teras je tam hrube sklo .. dalsi vchod je vnutri v kostole ale ten je zamurovany. dalsi vchod bol za mestom v takej jaskini az na to ze ho odstrelili dynamitom. pocul som ze aj z niektorych budov na namesti cez pivnice sa tam da dostat ale nepoznam velmi nikoho kto by mal v pivnici vchod do katakomb :D no ale urcite by to stalo zato pozriet si to...
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

V SNV mame stary masokombinat, ale vyuzivaju ho airsoftaci na svoje akcie, takze nie je az taky opusteny :-) a este si tam aj sbs chodi kradnut beton, ci take nieco :-D

http://www.ask-pp.sk/zongal/fotky.html
tu su nejake fotky s tych akcii, kamarat ma videjko ako tam buraju jednu stanu, ked sa k nemu dostanem tak ho tu postnem
brainwirm napísal:my mame tiez chodby popod celym mestom prevrtane niekedy sli chodby zo snv az pod spissky hrad. rad by som sa dostal aspon do tych co su pod mestom, pred kostolom ket robili dlazbu tak sa do nich nahodou preburali tak teras je tam hrube sklo .. dalsi vchod je vnutri v kostole ale ten je zamurovany. dalsi vchod bol za mestom v takej jaskini az na to ze ho odstrelili dynamitom. pocul som ze aj z niektorych budov na namesti cez pivnice sa tam da dostat ale nepoznam velmi nikoho kto by mal v pivnici vchod do katakomb :D no ale urcite by to stalo zato pozriet si to...
hej mas pravdu mame prevratne cele mesto, ja som raz davno bol na zidovskom cintorine, tam su tiez dajake katakomby, ale bol som este detsko, som sa bal jak nikdy este :)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

takze slubene fotky z tej zakladne(osrpavedlnujem sa za vodoznaky, ale tie tam musia byt)
D30RU5 napísal:teda chlape nechem ta skalamat ale ja som sice neskumal tu zakladnu dako poriadne ale ziaden vhidny vchod do podzemnych chodieb som ennasiel, bol som vnutry v tych bunkroch, ano tma su chodbny ale iba medzi ejdnotlivymi bunkrami, par tych chodieb ide aj hlbsie ale potom sa konci, nasli sme aj jedny zaomietkovane pancierove dvere za ktroe by sa mzono oplatilo ist:)
Tak nabuduce hladaj dokladnejsie ;)
Pozri si fotku cislo 6, je to fotene minimalne 100m od najbliziseho sila/bunkra. a takychto vchodov je niekolko, minimalne uplne hore na kopci(ten na fotke) a jeden uplne dole, blizko tej opustenej jedalne...
Samozrejme nikde som netrvdil ze tie chodby su pod pod celym komplexom... ale z toho mi to logicky vychadza(halt, ale mozem sa aj mylit)
Prílohy
Kobyla_7.JPG
Kobyla_6.JPG
Kobyla_5.JPG
Kobyla_4.JPG
Kobyla_3.JPG
Kobyla_2.JPG
Kobyla_1.JPG
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

pokracovanie fotiek
Prílohy
Kobyla_10.JPG
Kobyla_9.JPG
Kobyla_8.JPG
D30RU5
Medium Expert
Medium Expert

LOL plus jeden den, hm ta fotka c6 my pripomina tkay jedenmesni bunkrikv ktorom som tam bol nie je to nic velke/hlboke, ale dufamz e tam daco e a prehlladol som to...ale aj medzi tymi velkmymi bunkrami su chobdy clkom srand je vliezt si do vetraciek...
Napísať odpoveď