Digital napísal:Mam tuto novinku , je brutálna.. stokrat som ju hodil o zem stokrat prežila, scroll už sice trošku plače ale frčí
ja som mal na erarnom tu istu len s modrymi tlacidlami(USB namiesto PS2) a ta naozaj vydrzala aj fotrove trieskanie( a to nema slabu ruku) ked je nas*aty
sice ja sa tiez cudujem preco da clovek za mysku 3000,- a nezivi ho, ale teraz ZAINVESTUJEM do seba a dam za mysku 700,- a mam A4TECH X-750F ktora ma laser porovnatelny s 3-4 krat drahsimi myskami a ja tolko ako nastavenie vahy a pozicie taziska ozeliem(za tie 2 tisicky), da sa na to pekne zvyknut
Mam tuto mysku iba krato...ale je to supa..jedina nevyhoda ze tie tlacitka na boku sa tazko stlacaju lebo su zle umiestnene..ale ina je suuuper..a co ma este dost nasralo ze ta mys vobec nesvieti jak na obrazkoch!
dneska som si kupil Logitech G9 a super len mi chyba tlac napodobnuju ce alt+tab (mal som MX500) a trosky iny dizajn ale inac nestazujem sa, treba si na nu zvyknut
ONdr3j: Mas k tomu aj podlozku alebo s nou behas len tak na stole??? Lebo kamarat z jedneho shopu mi povedal, ze pri 4000 DPI to bude na stole robit hluposti, ze je to prilis citlive a bude behat aj bez toho, aby som nou hybal. Ze bud treba k tomu podlozku alebo znizit DPI.
hojko: este nemam ziadnu podlozku ale planujem kupit asi SteelPad Qck
zatial ju mam len tak na stole (obruse) a mam ju prave na 1200DPI (2. stupen z 5tich) a ide normalne (aspon som si nevsimol nejake anomalie) ale tu podlozku si kupim tak ci tak
hojko napísal:ONdr3j: Mas k tomu aj podlozku alebo s nou behas len tak na stole??? Lebo kamarat z jedneho shopu mi povedal, ze pri 4000 DPI to bude na stole robit hluposti, ze je to prilis citlive a bude behat aj bez toho, aby som nou hybal. Ze bud treba k tomu podlozku alebo znizit DPI.
myslíš že bude využívať 4000 DPI ??? ja mam [tuto]a využívam skôr nižšie DPI ako tie vyššie (podložka musi byť lebo niekedy som ju nechal tak že sa hýbala)
Ale ved ta G9 nema 4000 dpi, ma "len" 3200, no a kto vyuziva maximalne dpi, maximalne ten kto ma brutal velke rozlisenie, na tej myske su ine vyhody, to vysoke dpi sa da postradat.
mam x718-f od a4 tech rozlišenie 2000dpi menitelne za chodu dve bocne tlacitka a tlacitko 3xfire to mi uplne stači obvykle ju mam tak na 1200dpi podla mna nato kolko stoji oproti konkurencii s takym dpi je super a ešte mam lofitech taky ten biely co stoji 150 co ho skoro každy ma