plesaty chalan

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
micpu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

plesaty chalan

Príspevok od používateľa micpu »

Vcera som videl strasne krasnu babu ktora sa drzala za ruku s plesatym chalanom (nemam na mysli skinheada),
tak ma napadlo do akej miery je to nevyhoda chalanov, ze dost vela z nas ma tuto chorobu?
Dievcata skuste napisat ci je to podla vas na chalanoch odpudzujuce, pripadne do akej miery vam to vadi.
Chalani mozno mate skusenosti zo svojho okolia alebo aj vlastne. :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Mohol byt po chemo. Neviem do akej miery je to pritazlive/odpudive pre baby... ale keby bola moja priatelka bez vlasov z podobneho dovodu, urcite by som jej kvoli tomu nezamaval. A nebolo by to zo sucitu, ze by som s nou ostal. To je ako ked ma novy uces, prefarbene vlasy, ked sa ostriha, spravi iny mejkap... pre mna je stale krasna. A inak poznam jedneho chalana osobne, co je po cheme. A ma uplne super kocku. Ale on je tak neuveritelne charizmaticky a sympaticky clovek... Stavim sa, ze po nom by baby sli aj keby nemal nohu.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Presne ako hovori K6 ... Svoju polovicku milujes taku aka je ... Tzn ked sa co kolvek stane ... mal by si ju Lubit/Milovat nadalej
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Carkiller
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Carkiller »

Ta holka zdiela presne taky nazor ako ja, celkovo na dnesnu mladez.
Chcel by som ju spoznat :(
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

k6 napísal:Mohol byt po chemo. Neviem do akej miery je to pritazlive/odpudive pre baby... ale keby bola moja priatelka bez vlasov z podobneho dovodu, urcite by som jej kvoli tomu nezamaval. A nebolo by to zo sucitu, ze by som s nou ostal. To je ako ked ma novy uces, prefarbene vlasy, ked sa ostriha, spravi iny mejkap... pre mna je stale krasna. A inak poznam jedneho chalana osobne, co je po cheme. A ma uplne super kocku. Ale on je tak neuveritelne charizmaticky a sympaticky clovek... Stavim sa, ze po nom by baby sli aj keby nemal nohu.
Podla mna zle prirovnaie. Lebo ak si spravi iny makeup a nepaci sa ti, tak kasles nato, lebo jej prehovoris do duse, ze toto sa ti nepaci a zmeni to. Ale keby mala nahlu CHOROBU, ty by si si uvedomil, ze to je uz navzdy a zmenit sa to neda. A dovolim si tvrdit, ze kazdeho clovek na tomto svete to troska odradi a pozastavi sa nad tym.
Shark NX napísal:Presne ako hovori K6 ... Svoju polovicku milujes taku aka je ... Tzn ked sa co kolvek stane ... mal by si ju Lubit/Milovat nadalej
nezda sa ti to troska idilka?

Nechapte ma zle, som v nazore s vami. No realita je bohuzial ina. Sam som bol toho neraz svedkom. Clovek je podvedome sebec.
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

Ja poznam aj mladeho chalana, ktory je uplne plesaty. A je celkom zlaty :wink: Nie je to ziadna chybicka krasy :)
k6
VIP
VIP

Invader napísal:Podla mna zle prirovnaie. Lebo ak si spravi iny makeup a nepaci sa ti, tak kasles nato, lebo jej prehovoris do duse, ze toto sa ti nepaci a zmeni to. Ale keby mala nahlu CHOROBU, ty by si si uvedomil, ze to je uz navzdy a zmenit sa to neda. A dovolim si tvrdit, ze kazdeho clovek na tomto svete to troska odradi a pozastavi sa nad tym..
Zle prirovnanie mozno pre Teba. Preco by som jej mal prehovarat do duse? Nepochopil si, ze pre mna by ostala krasna tak ci tak. Tak co by som jej mal akoze vyhovarat? Ano, suhlasim s tvrdenim, ze kazdy clovek tuzi mat partnera aspon trochu pritazliveho atd. Ale na druhej strane si nemyslim, ze prave absencia vlasovej pokryvky z neho robi Quasimoda. I ked u zien je tato nevyhoda ovela markantnejsia, pripustam. Su vsak ovela horsie veci, ako to ze clovek nema vlasy. Ver mi. :wink:
Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

k6 napísal:Zle prirovnanie mozno pre Teba. Preco by som jej mal prehovarat do duse? Nepochopil si, ze pre mna by ostala krasna tak ci tak. Tak co by som jej mal akoze vyhovarat? Ano, suhlasim s tvrdenim, ze kazdy clovek tuzi mat partnera aspon trochu pritazliveho atd. Ale na druhej strane si nemyslim, ze prave absencia vlasovej pokryvky z neho robi Quasimoda. I ked u zien je tato nevyhoda ovela markantnejsia, pripustam. Su vsak ovela horsie veci, ako to ze clovek nema vlasy. Ver mi. :wink:
To priznavam, nic opacne som nepovedal. Len som chcel poukazat nato, ze kazdy clovek sa pri nahlej chorobe/vade milovanej osoby pozastavi a nebude mu to po voli.(sebectvo ako som spominal.) pekny film je He was a quiet man. Nejde ani tak o pointu filmu ale o jednu cast z neho. Je tam zena kt. uplne ochrnie a zacne sa o nu starat chlapik. Ja uprimne poviem, ze si nedokazem predstavit, co by som robil, keby moja priatelka kompletne ochrnula. Mozna by ani ona sama nechcela aby som bol s nou a povedzme uprimne, nicil si pri nej zivot. Niekedy uprimnost a pravda boli. Ale skutocnost je taka. Ale ked som sa teraz nad tym uprimne zamyslel, lebim ju, ostal by som pri nej v dobrom i zlom. Ale, bolo by to naozaj tak?

PS: Poznam par, boli spolu dlho, priatelovi sa stala nehoda, oslepol. co teraz to dievca? Ma 20 a zivot pred sebou. Kazdy o nich vravi a myslim, ze to je aj tak, ze spolu budu chvilku, mozno z nevedomeho sucitu ale co potom? Co by ste robili vy?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Myslím, že obaja, aj Invader aj k6 má sčasti pravdu. Invader sa na to pozerá možno reálnejšie, pretože akokoľvek si človek povie, že toho druhého ľúbi, nikdy nevie, ako bude reagovať, keď sa to v skutočnosti stane. Každý si povie, že bude ho milovať taký aký je, nech sa stane čo che, ale koľkí z nás by to skutočne spravili? Ja tiež neviem, akoby som sa zachovala, ale myslím si, že by sme ostali spolu. To, čo sa stane, netreba brať ako nejakú prekážku alebo hendikep, treba sa stým vysporiadať vnútorne a najmä to musia zvládnuť obaja z dvojice a nemôžu zostať spolu len zo súcitu, len tak to môže ďalej fungovať...
k6
VIP
VIP

Invader: Ale Ty zachadas uplne inde! Hovorime tu o vypadani vlasov v dosledku NEJAKEJ choroby a otazka bola v podstate o atraktivite takehoto jedinca a ja tvrdim, ze to az taka chyba krasy nieje (i ked to nieje urcite prijemne). Zacat tu rozmotavat nieco o ochrnuti a oslepnuti je uplne ina liga, uplne iny sport. Ja som sa vyjadroval k jednej veci, nie k najhorsim veciam, ktore mozu jedinca postihnut. S tym nicenim zivota... tym, ze budem s niekym, kto nema vlasy, si zivot urcite neznicim - to je jasne. A pokial by sa uz teda jednalo o nieco zlozitejsie - to je uz o uhle pohladu. A predovsetkym o tom, ako to ten "zdravy" dokaze znasat. Vela ludi starostlivost o inych naplna (samozrejme, zalezi od toho, do akej miery sa treba o toho druheho starat). Ale je biologicky dane, ze kazdy clovek si primarne hlada zdraveho partnera pre splodenie potomstva atd. Toto sa neda popriet, nech uz ma kazdy z nas idealy ake chce. Tak ako v prirode su chore jedince vzdy na okraji stada a vzdy su prve strhane predatormi, tak aj v ludskej spolocnosti NEBUDU NIKDY hendikepovani ludia stredobodom ale vzdy budu na okraji. Spolocnost sa im dokaze prisposobit a aj naopak, ale nikdy to nieje to iste, ako ked je jedinec zdravy. V tomto smere si nieje co nahovarat. Nicmenej clovek nieje zviera ale inteligentny (dat aj uvozovky?) tvor a prave preto spolocnost zvycajne hendikepovanych jedincov pomerne bezproblemovo akceptuje. V otazke vztahov dvoch ludi ako takych je toto uz ovela zlozitejsie, s tym suhlasim. No dovolim si tvrdit, ze nic nieje nemozne a nie vzdy je proste zivot zdraveho cloveka s hendikepovanym len trapenie. I ked, zasa - priznajme si, vacsinou tomu tak je. Ale myslim si, ze sme kusisko odbehli od temy - nepokryteho dezenu na hlave :)
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Myslim ze ste chalani trocha odbocili od otazky... Neviem preco sa na to pozeras ako ze to je nejake hrozne a neviem ako odpudzujuce... vsak napriklad niektorim chlapom sa to hodi...(ja mam vlasov az az)
A ze by to malo nejako extra babam vadit tak to sa mi nezda...

dodo
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Tiež som mal na škole jedného típka, ktorý mal úplný pleš, ale nijako to na mňa neodpudzovalo a verím, že ani holkám nebol proti srsti... bol to taký basketbalový maník a myslím, že holky ho žrali, aj keď mu tie vlasy chýbali 8)
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

ja sa len vyjadrim , ku prvym dvom vetam, vsetky baby co doposial poznam , setky absolutne žerú plesatych chalanov :) :x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Toto je slobodná zem. Prečo by nemohol chodiť plešatý a peknou babou. To je normálna vec. :)
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

nemyslim ze je to nejaky hendikep a nieje to ani nic odpudzujuce...samozrejme ak nieje skin potom je odpudzujuci cely...sry ak sa to niekoho dotklo taka je pravda:)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Plesivost "od prirody" je sposobena prebytkom testosteronu, cize bude asi velmi malo zien ktorym by sa plesati muzi podvedome nepacili...
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Re: plesaty chalan

Príspevok od používateľa steniatko »

:) no mne to akože nevadi, že nie jaky chlap je plešatí..Možno ostatne dievčatá takých chlapov žeru :D hehe
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

hmm... celkom dobre ste to tu rozvynuli...dokonca viac nez som predpokladal a som rad ze to aj zostalo v tej rovine vyzoru a debata o tazkych postihnutiach sa tu dalej nerozsirila.
Nadhodil som situaciu kedy uz tento chalan mal dievca...citove puto je vytvorene a takyto ludia sa uz viac sustredia na hlbsie veci nez je vyzor.
Ale pokial takyto chalan nema dievca. Pri prvych kontaktoch vyzor zohrava vyznamnu ulohu. A z prveho pohladu na cloveka ci chceme alebo nie sa v nas vytvori ista sympatia/nesympatia. Ako na vas posobia takyto ludia? Mate pocit ze toto cloveka robi starsim? Vzbudzuje to lutost? Mozno pre niekoho to je (ako ste aj pisali )pritazlive.
Napísať odpoveď