k6 napísal:Mohol byt po chemo. Neviem do akej miery je to pritazlive/odpudive pre baby... ale keby bola moja priatelka bez vlasov z podobneho dovodu, urcite by som jej kvoli tomu nezamaval. A nebolo by to zo sucitu, ze by som s nou ostal. To je ako ked ma novy uces, prefarbene vlasy, ked sa ostriha, spravi iny mejkap... pre mna je stale krasna. A inak poznam jedneho chalana osobne, co je po cheme. A ma uplne super kocku. Ale on je tak neuveritelne charizmaticky a sympaticky clovek... Stavim sa, ze po nom by baby sli aj keby nemal nohu.
Podla mna zle prirovnaie. Lebo ak si spravi iny makeup a nepaci sa ti, tak kasles nato, lebo jej prehovoris do duse, ze toto sa ti nepaci a zmeni to. Ale keby mala nahlu CHOROBU, ty by si si uvedomil, ze to je uz navzdy a zmenit sa to neda. A dovolim si tvrdit, ze kazdeho clovek na tomto svete to troska odradi a pozastavi sa nad tym.
Shark NX napísal:Presne ako hovori K6 ... Svoju polovicku milujes taku aka je ... Tzn ked sa co kolvek stane ... mal by si ju Lubit/Milovat nadalej
nezda sa ti to troska idilka?
Nechapte ma zle, som v nazore s vami. No realita je bohuzial ina. Sam som bol toho neraz svedkom. Clovek je podvedome sebec.