Prepac ale daj iny priklad lebo som tomu naozaj nepochopilDieg0 napísal: mas 5 otcov : 1 maliar a ostatni stavebnici.Ktory z nich ma najvacsiu pravdepodobnost ze bude maliar?Takto je to aj v pripade NS v porovnani s ostatnymi skupinami
Vrodeny rasizmus
Ked je tvoj otec maliar.Je vacsia pravdepodobnost ze budes maliar ako ked by si mal otca na stavbe ktory by nemal absolut cit v ruke.Tak isto s NS.Proste nasleduju svojho predka Hitlera ktory vrazdil a utlacal ludi.A je vacsia pravdepodobnost ze ta zmlati/zabije ns ako pankac atd ... dufam ze uz chapes
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Uz chapem ...preto sa mozem vyjadrit. Nie diego pravdepodobnost je vzdy rovnaka . Niesom nacek a niesom ani hip hopper , punker sharp a tak dalej a tak dalej ale ziadny nacek ma jakziv nanapadol a nestretol som sa u nich s bezdovodnym agresivnym konanim na osobach bielej pleti . Ak ich porovnam k hip hopperskemu etniku tak je to presne naopak . Po vypiti par drinkov sa z nich stavaju besniace zvery pobehuju v grupach minimalne desiatich a mlatiacich vsetko ci je to zlte cierne alebo biele ...ale hlavne ze ich konanie nie je rasisticke vsak : )Dieg0 napísal:Ked je tvoj otec maliar.Je vacsia pravdepodobnost ze budes maliar ako ked by si mal otca na stavbe ktory by nemal absolut cit v ruke.Tak isto s NS.Proste nasleduju svojho predka Hitlera ktory vrazdil a utlacal ludi.A je vacsia pravdepodobnost ze ta zmlati/zabije ns ako pankac atd ... dufam ze uz chapes
Preco by nemala byt vacsia pravdepodobnost?BTW uz len pri com ti pride vacsi strach pri slove "nacista" alebo pri slove "hiphoper"?Hlavne ked si obleceny ako metlak ako ja.Poviem ti tak ze keby si do mna skocili 5-6 rovesnici hiphoperi nevaham a pustim sa do nich.Ale keby proti mne isli 5-6 nackovia rovesnici tak som posraty
-
P3Bo
Guru wannabe
Ide o psychologicky stav v tvojej hlave. Keby si zil niekde v bronxe tak by si sa pri slove hip hopper asi v noci pocikaval [: )) ] Su ludia ako kazdy iny s vlastnym nazorom a inteligenciou a vybrali si cestu neviem preco by som sa ich mal bat viac alebo menej. Mozno len preto ze vacsina sharp [netrufam si odhadnut ktory su ns a ktory taky tak dufam ze som nikoho neurazil] ktorych poznam aktivne sportuju . A myslim ze svojim vzhladom budia respekt lebo vela hodin na sebe aktivne dreli - aspon v niecom idu prikladom.Dieg0 napísal:Preco by nemala byt vacsia pravdepodobnost?BTW uz len pri com ti pride vacsi strach pri slove "nacista" alebo pri slove "hiphoper"?Hlavne ked si obleceny ako metlak ako ja.Poviem ti tak ze keby si do mna skocili 5-6 rovesnici hiphoperi nevaham a pustim sa do nich.Ale keby proti mne isli 5-6 nackovia rovesnici tak som posraty
A ty odkial beres informacie ze ho zabili nacisti.pinacolada napísal:odkial vlastne beriete informacie ze ho nezabili neonacisti?
Pokial vrazda neni vyriesena tak darmo to tu budeme rozpytvavat.
Tak takuto hovadinu som uz dlho nepoculDieg0 napísal:Ked je tvoj otec maliar.Je vacsia pravdepodobnost ze budes maliar ako ked by si mal otca na stavbe ktory by nemal absolut cit v ruke.Tak isto s NS.Proste nasleduju svojho predka Hitlera ktory vrazdil a utlacal ludi.A je vacsia pravdepodobnost ze ta zmlati/zabije ns ako pankac atd ... dufam ze uz chapes
-
pinacolada
Guru wannabe
no mam na vyber dve teorie.kali520 napísal:...
1) neonacisti
je to ich styl, tupy bol takmer prototypom ich obeti, nemam dokazdy ze to neboli oni
2)teoria mafie,ciganov,vlkolakov a pod.
tuto teoriu sa snazia pretlacovat media typu pozorovatel a tym ja skratka neverim
nemam dokazy ze to bola prva teoria ale zda sa mi ovela logickejsia
k teme: neviem ci som sa vyjadroval ale podla mna rasizmus nie je vrodeny.zalezi to od vychovy.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
nackovia su ludia ako kazdi ini?P3Bo napísal:Ide o psychologicky stav v tvojej hlave. Keby si zil niekde v bronxe tak by si sa pri slove hip hopper asi v noci pocikaval [: )) ] Su ludia ako kazdy iny s vlastnym nazorom a inteligenciou a vybrali si cestu neviem preco by som sa ich mal bat viac alebo menej. Mozno len preto ze vacsina sharp [netrufam si odhadnut ktory su ns a ktory taky tak dufam ze som nikoho neurazil] ktorych poznam aktivne sportuju . A myslim ze svojim vzhladom budia respekt lebo vela hodin na sebe aktivne dreli - aspon v niecom idu prikladom.
ho ho ho ..zasa brzdi ... to ze s niecim nesulasime neznamena ze je to uplna <>vina ...Key5ers0ze napísal:nic viac nic menej..clovek vyznavajuci takuto ideologiu to musi mat v hlave riadne vykradnute
aj ked podla mna a aj teba to tak je ale verim tomu ze hafo vysokoskolakov je vo volnom case nackov, len nie tak okato ako teen.chlapci zo sidliska
Preco by nacek mlatil moju matku?
Tak neviem Ty keby si bol prezident tak by si dal vystrielat kazdeeho kto slovo nacizmus len povie a tiez by si obmedzoval ludske prava. Pochop kazdy ma pravo spravit si nazor a ked sa Ti nepaci tak je to tvoja vec nemusis tym ludom nadavat furt to si viac obmedzeny jak oni 
edit: Ja som prave zato aby mal kazdy pravo aj nacek
Ale ako vidim tak Ty nackov za ludi nepovazujes, a podla Teba by ziadne prava mat nemali takze si sa znizil na rovnaku uroven ako oni 
edit: Ja som prave zato aby mal kazdy pravo aj nacek
-
axxis
Addict
Ano mali by mat prava! A to presne take iste ako cigani, anarchisti, metalisti, buze****, postihnuti, ciernovlasi, hnedooki, cierni, zlti, cerveni, fialovi a modri. Ale ani o jedno jedine naviac. A to by zas mali pochopit oni, ale sa im zjavne dost nedari tak preco by sme mali my? Ked niekto nepriznava hoc len zakladne pravo na zivot mne skutocne nevidim dovod preco by som ho mal tolerovat a mysliet si, ze mozno hlboko vo vnutri je to dobry clovek. ThinkUjo Marky napísal: edit: Ja som prave zato aby mal kazdy pravo aj nacekAle ako vidim tak Ty nackov za ludi nepovazujes, a podla Teba by ziadne prava mat nemali takze si sa znizil na rovnaku uroven ako oni
Myslis si ze AA niekoho uz zabil zo svojho presvedcenia?
On tak presviedca ludi na hojku ze NS je dobre a mozno je clenom niakeho spolku NS spisovatelov ale nieco
Ale je to ich vec (neoznacujem AA radsej), ked nechce uznat pravo inym je to cisto jeho vec... Ja ho nesudim podla toho Ty si komunista Teba nemam rad.. Ty si punkac Teba tiez nemam rad... proste nech ma hociaky nazor ja ho tolerujem kym ma o jeho pravde nezacne presviedcat, potom sa s tym clovekom uz asi nebavim