Vrodeny rasizmus

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Dieg0 napísal: mas 5 otcov : 1 maliar a ostatni stavebnici.Ktory z nich ma najvacsiu pravdepodobnost ze bude maliar?Takto je to aj v pripade NS v porovnani s ostatnymi skupinami
Prepac ale daj iny priklad lebo som tomu naozaj nepochopil
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ked je tvoj otec maliar.Je vacsia pravdepodobnost ze budes maliar ako ked by si mal otca na stavbe ktory by nemal absolut cit v ruke.Tak isto s NS.Proste nasleduju svojho predka Hitlera ktory vrazdil a utlacal ludi.A je vacsia pravdepodobnost ze ta zmlati/zabije ns ako pankac atd ... dufam ze uz chapes
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja nie
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Ked je tvoj otec maliar.Je vacsia pravdepodobnost ze budes maliar ako ked by si mal otca na stavbe ktory by nemal absolut cit v ruke.Tak isto s NS.Proste nasleduju svojho predka Hitlera ktory vrazdil a utlacal ludi.A je vacsia pravdepodobnost ze ta zmlati/zabije ns ako pankac atd ... dufam ze uz chapes
Uz chapem ...preto sa mozem vyjadrit. Nie diego pravdepodobnost je vzdy rovnaka . Niesom nacek a niesom ani hip hopper , punker sharp a tak dalej a tak dalej ale ziadny nacek ma jakziv nanapadol a nestretol som sa u nich s bezdovodnym agresivnym konanim na osobach bielej pleti . Ak ich porovnam k hip hopperskemu etniku tak je to presne naopak . Po vypiti par drinkov sa z nich stavaju besniace zvery pobehuju v grupach minimalne desiatich a mlatiacich vsetko ci je to zlte cierne alebo biele ...ale hlavne ze ich konanie nie je rasisticke vsak : )
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Preco by nemala byt vacsia pravdepodobnost?BTW uz len pri com ti pride vacsi strach pri slove "nacista" alebo pri slove "hiphoper"?Hlavne ked si obleceny ako metlak ako ja.Poviem ti tak ze keby si do mna skocili 5-6 rovesnici hiphoperi nevaham a pustim sa do nich.Ale keby proti mne isli 5-6 nackovia rovesnici tak som posraty
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Preco by nemala byt vacsia pravdepodobnost?BTW uz len pri com ti pride vacsi strach pri slove "nacista" alebo pri slove "hiphoper"?Hlavne ked si obleceny ako metlak ako ja.Poviem ti tak ze keby si do mna skocili 5-6 rovesnici hiphoperi nevaham a pustim sa do nich.Ale keby proti mne isli 5-6 nackovia rovesnici tak som posraty
Ide o psychologicky stav v tvojej hlave. Keby si zil niekde v bronxe tak by si sa pri slove hip hopper asi v noci pocikaval [: )) ] Su ludia ako kazdy iny s vlastnym nazorom a inteligenciou a vybrali si cestu neviem preco by som sa ich mal bat viac alebo menej. Mozno len preto ze vacsina sharp [netrufam si odhadnut ktory su ns a ktory taky tak dufam ze som nikoho neurazil] ktorych poznam aktivne sportuju . A myslim ze svojim vzhladom budia respekt lebo vela hodin na sebe aktivne dreli - aspon v niecom idu prikladom.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Dieg0 napísal:Poviem ti tak ze keby si do mna skocili 5-6 rovesnici hiphoperi nevaham a pustim sa do nich.Ale keby proti mne isli 5-6 nackovia rovesnici tak som posraty
to je skôr rešpektom a tým čo majú náckovia za povesť..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

pinacolada napísal:odkial vlastne beriete informacie ze ho nezabili neonacisti?
A ty odkial beres informacie ze ho zabili nacisti.

Pokial vrazda neni vyriesena tak darmo to tu budeme rozpytvavat.
Dieg0 napísal:Ked je tvoj otec maliar.Je vacsia pravdepodobnost ze budes maliar ako ked by si mal otca na stavbe ktory by nemal absolut cit v ruke.Tak isto s NS.Proste nasleduju svojho predka Hitlera ktory vrazdil a utlacal ludi.A je vacsia pravdepodobnost ze ta zmlati/zabije ns ako pankac atd ... dufam ze uz chapes
Tak takuto hovadinu som uz dlho nepocul
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

kali520 napísal:...
no mam na vyber dve teorie.
1) neonacisti
je to ich styl, tupy bol takmer prototypom ich obeti, nemam dokazdy ze to neboli oni
2)teoria mafie,ciganov,vlkolakov a pod.
tuto teoriu sa snazia pretlacovat media typu pozorovatel a tym ja skratka neverim

nemam dokazy ze to bola prva teoria ale zda sa mi ovela logickejsia

k teme: neviem ci som sa vyjadroval ale podla mna rasizmus nie je vrodeny.zalezi to od vychovy.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

P3Bo napísal:Ide o psychologicky stav v tvojej hlave. Keby si zil niekde v bronxe tak by si sa pri slove hip hopper asi v noci pocikaval [: )) ] Su ludia ako kazdy iny s vlastnym nazorom a inteligenciou a vybrali si cestu neviem preco by som sa ich mal bat viac alebo menej. Mozno len preto ze vacsina sharp [netrufam si odhadnut ktory su ns a ktory taky tak dufam ze som nikoho neurazil] ktorych poznam aktivne sportuju . A myslim ze svojim vzhladom budia respekt lebo vela hodin na sebe aktivne dreli - aspon v niecom idu prikladom.
nackovia su ludia ako kazdi ini? :D bludy..sharp su ns? to co ma znamenat? to som teda este nevidel..svojim vzhladom budia tak maximalne smiech(aspon u mna), cakam, cakam uz nejaky tyzden, ze niekto si so mnou bude chciet pokecat, ale asi budim respekt ja :D prikladom nejdu absolutne v nicom..bud je nacek od prirody sprosty alebo chce len zapadnut medzi svojich sprostych kamaratov..nic viac nic menej..clovek vyznavajuci takuto ideologiu to musi mat v hlave riadne vykradnute a neospravedlni to ani to, ze si pravidelne zacvici..to ani zdaleka
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

lol, to co je za napad, tazko rasizmus moze byt vrodeny

a kto povedal to s tymi sliepkami na zaciatku temy tak to je tiez blbost, lebo ina sliepka nemusi byt ina rasa, to mate jak v skole s provokaciou, to znamena ze extremizmus existuje aj u nehumanoidnych ras
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

kali520 napísal:Tak takuto hovadinu som uz dlho nepocul
Kali ja som sa už zmieril s tým že každý názor namierené proti rasizmu/fašizmu/nacizmu je hovadina ...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Myslis kazdy tvoj? : )
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Key5ers0ze napísal:nic viac nic menej..clovek vyznavajuci takuto ideologiu to musi mat v hlave riadne vykradnute
ho ho ho ..zasa brzdi ... to ze s niecim nesulasime neznamena ze je to uplna <>vina ...

aj ked podla mna a aj teba to tak je ale verim tomu ze hafo vysokoskolakov je vo volnom case nackov, len nie tak okato ako teen.chlapci zo sidliska
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Aryan Angel napísal:Myslis kazdy tvoj? : )
Nekomentujem.Čo tvoj názor to chobotina.Už sa nemáš ako vyjadriť k téme?A nie ... každý názor.Nechápem čo sa vám páči na nacizme
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

To nemusis chapat.. to je ich vec. Takisto ani oni nechapu Tebe a nepindaju Ti zato :P
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Trepeš kktiny.Keď ti nejaký vyje*** nácek zmláti matku potom mi povedz že to nemusím chápať.Nechápem iba to že prečo ste za OBMEDZOVANIE ĽUDSKÝCH PRÁV.Pokiaľ nemáš odpoveď nepíš tu nemá to význam
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Preco by nacek mlatil moju matku? :roll: Tak neviem Ty keby si bol prezident tak by si dal vystrielat kazdeeho kto slovo nacizmus len povie a tiez by si obmedzoval ludske prava. Pochop kazdy ma pravo spravit si nazor a ked sa Ti nepaci tak je to tvoja vec nemusis tym ludom nadavat furt to si viac obmedzeny jak oni :P

edit: Ja som prave zato aby mal kazdy pravo aj nacek :) Ale ako vidim tak Ty nackov za ludi nepovazujes, a podla Teba by ziadne prava mat nemali takze si sa znizil na rovnaku uroven ako oni :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Ujo Marky napísal: edit: Ja som prave zato aby mal kazdy pravo aj nacek :) Ale ako vidim tak Ty nackov za ludi nepovazujes, a podla Teba by ziadne prava mat nemali takze si sa znizil na rovnaku uroven ako oni :)
Ano mali by mat prava! A to presne take iste ako cigani, anarchisti, metalisti, buze****, postihnuti, ciernovlasi, hnedooki, cierni, zlti, cerveni, fialovi a modri. Ale ani o jedno jedine naviac. A to by zas mali pochopit oni, ale sa im zjavne dost nedari tak preco by sme mali my? Ked niekto nepriznava hoc len zakladne pravo na zivot mne skutocne nevidim dovod preco by som ho mal tolerovat a mysliet si, ze mozno hlboko vo vnutri je to dobry clovek. Think :!:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Myslis si ze AA niekoho uz zabil zo svojho presvedcenia? :D On tak presviedca ludi na hojku ze NS je dobre a mozno je clenom niakeho spolku NS spisovatelov ale nieco :P Ale je to ich vec (neoznacujem AA radsej), ked nechce uznat pravo inym je to cisto jeho vec... Ja ho nesudim podla toho Ty si komunista Teba nemam rad.. Ty si punkac Teba tiez nemam rad... proste nech ma hociaky nazor ja ho tolerujem kym ma o jeho pravde nezacne presviedcat, potom sa s tym clovekom uz asi nebavim :P
Napísať odpoveď