Nove spravy na markize

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

uzasny pokrok zo 4:3 na 16:6 :D
robili sme si s terezou srandu ze je to parodia na americke spravy, je to pekny pokus byt kvaziinteraktivny.
hlaskou vecera bolo: Vcera popoludni sa stala v kosickom okrese vrazda, po reklame sa dozvieme kto bol vrahom... :D
nic moc podla mna, je super ze na zaciatku asi dve minuty mozem pozerat kolko je hodiny v NY ci tokyu, je super ze mam cas sa ist pocas sprav zosrat z tych bludov cez reklamu, alebo pozerat na bielu stenu a napravat si zrak z tej supersceny... podla mna krok k horsiemu
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

nevyznam sa v tych cislach,ale kedze mame starsi typ TV, bolo to roztiahnute.no da sa nam to nastavit...noviny som porerala len tie o piatej a co mi vyhovuje- reflex bude chodit skor. ale to,ze tam dali reklamu sa mi ani verit nechce :D tak to tu este nebolo
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

moni19 napísal:nevyznam sa v tych cislach,ale kedze mame starsi typ TV, bolo to roztiahnute.no da sa nam to nastavit...noviny som porerala len tie o piatej a co mi vyhovuje- reflex bude chodit skor. ale to,ze tam dali reklamu sa mi ani verit nechce :D tak to tu este nebolo
Na tu reklamu by sme si asi mali zacat zvykat. Mam pocit, ze nemci davaju reklamu aj do stredu Simpsonovcov...cize kazdych z 15 minut vysielania ide minimalne 5 minut reklamy...som zvedavy kam to dospeje.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

GothaR napísal:Na tu reklamu by sme si asi mali zacat zvykat. Mam pocit, ze nemci davaju reklamu aj do stredu Simpsonovcov...cize kazdych z 15 minut vysielania ide minimalne 5 minut reklamy...som zvedavy kam to dospeje.
to dospeje az do futuramy. ked budu reklamy chodit aj v snoch...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

v irsku je to klasika. vzdy viem kolko je hodin :D
este nikdy som nevidel Mythbusterov, Simpsonov celych: vzdy pocas reklam odbieham. ale vcera ma to pocas PBcka seriozne stvalo! ale tusim ze pocas neho boli len dve...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vcera na konci sprav Svajda rozpraval o tom novom vysielani a hovoril o tom, ze teraz sa to vyselia v najmodernejsom formate 16:9. Preto by ma zaujimalo v ktorom standarde vysielaju??? Je to HDTV???
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Cele mi to vsak pripada ze sa hraju na CNN. Pride mi to umele a trapne, neviem preco ludia menia veci ktore nikomu nevadili, nikoho netrapili a vyhovovali..
Aj tak som uprednostnoval spravy inych stanic..
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

hojko napísal:Vcera na konci sprav Svajda rozpraval o tom novom vysielani a hovoril o tom, ze teraz sa to vyselia v najmodernejsom formate 16:9. Preto by ma zaujimalo v ktorom standarde vysielaju??? Je to HDTV???
:smt046 Co ma spolocne 16:9 s HDTV? Podla mna narazal len na 16:9 s "automatickym" shiftingom, co bezi napr. v Nemecku uz tak 7 rokov.
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

no je to hnus, krok dozadu :( horsie sa uz ani nedalo spravit a tie reklamy a uputavky na vecerny program... mali by spravit prieskum ci sa to vobec divakom paci :roll:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

ty kks ta interakcia je trapna rovnako ako cele spravy a reklama-no coment :roll:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ked si chcem pozriet spravy dam si tatry, cnn abo euronews..dnes som to cudo videl na markize prvykrat a asi aj na dlhy cas poslednykrat..o nicom :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

k6: Cize jedine co spravili je, ze je to v 16:9???
k6
VIP
VIP

hojko napísal:k6: Cize jedine co spravili je, ze je to v 16:9???
No minimalne z technickej stranky je to vsetko. Sireny signal je aj nadalej klasicky SD PAL, akurat s prepinanym rozlisenim.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak v tom pripade je to pekna hanba, hlavne ake echo okolo toho robili. Ceska televizia ked nedavno prechadzala na iny format, tak to bolo nieco ine ci tiez len 16:9???
k6
VIP
VIP

hojko napísal:Tak v tom pripade je to pekna hanba, hlavne ake echo okolo toho robili. Ceska televizia ked nedavno prechadzala na iny format, tak to bolo nieco ine ci tiez len 16:9???
Toto uz je kusok OT :!:

Nicmenej, CT menila celkovu koncepciu vysielania, grafiku atd. Technickych zmien tam prilis mnoho nebolo - mam totiz dojem, ze CT pouzivala vysielanie 16:9 este pred "novym formatom". Na rozdiel od markizy vsak niesu dostatocne dementni na to, aby vysielali v 16:9 spravy. Napr spravodajsky kanal CT24 ide nonstop 4:3. CT4 Sport ide naopak odhadom tak 90% casu v 16:9. CT1 prilis nesledujem, tam som si iny format ako 4:3 nevsimol. CT2 vysiela v 16:9 mnoho filmov a relacii.

Imho, pre technicke zalezitosti nielen okolo CT ale okolo sirenia signalu a jeho formatov obecne, kuk sem: http://www.ceskatelevize.cz/ct/technika/kapitola28.htm
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

take zvlastne to je. cisto mi to pripada ako americke spravy. a obraz je nejaky zvlastne roztiahnuty. a nie je az taky ostry ale ide o to ze clovek si na to zvykne a bude v pohode.
k6
VIP
VIP

JohnFrusciante napísal:take zvlastne to je. cisto mi to pripada ako americke spravy.
Mna dostava hlavne napis HEADLINES :D Cista demencia.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

jj trapne naco sa tam hraju :roll:
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

nie je to vysielanie 16:9 len v digitalnom vysielani???
k6
VIP
VIP

nebel napísal:nie je to vysielanie 16:9 len v digitalnom vysielani???
Dobra otazka - neviem odpoved. Markizu chytam len z digitalu. Ak niekto mate klasicky terestricky analogovy prijem, dajte info. Osobne ale predpokladam, ze analog pojde asi stale 4:3, akurat pocas sprav sa pridaju hore a dole cierne pasy. Neviem, tipujem.
Napísať odpoveď