Markíza vs JOJ a iné TV stanice

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Ktora TV je lepsia?

Markíza
145
44%
JOJ
185
56%

Celkom hlasov: 330

2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

na markize kukam tak maximalne televizne noviny a susedov, ale tych uz nie, lebo opakuju dookola... na jojke chodia podla mna lepsie filmy...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Telku pouzivam uz len ako zobrazovacie medium na DVD. Maximalne raz za take 3 tyzdne celovecerny film ak sa vyskytne.
Kedtak si obcas pustim ked pridem zo skoly CNN koli anglictine (ze z Digi TV stiahli original zvuk od napr. Discovery ma dost brutalne sklamalo...)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Čo je lepšie - Warthburg alebo Trabant? Asi takto by som to nazval.
Tieto dve "televízie" nesledujem už riadny čas. Nie je dôvod - na jednom samý Dzurinda, Fico, Mikloš, Béla, Pál a Janko, na druhom "Božský Kája pretiahol svoju 5201., to je teda bujak!" a pol roka beží reklama "Pozrite si svoj obľúbený seriál ešte raz. Ešte raz. Ešte raz. Ešte raz"...
Markíza si svoju telenovelku o piatej či o ktorej neodpustí už asi deväť rokov - KTO po nich ale tak baží je mi záhadou. Možno sa v domove dôchodcov raz do roka pozbierajú (Janko dá švoj žlatý žub, babky z Kecepekľan celý dôchodok o výške 600,-SK) a tak Markíza tam hodí ešte jednu p????inu aby zahatala dieru vo vysielacom čase. Dúfam že Jankovi sa raz zuby minú a ostane bezzubý, babky pri telenovele pozaspávajú, Janko nebude mať ako im vyrozprávať napínavý dej a tak sa na to vyserú všetci.
JOJ si svoju krimináločku od ôsmej do rána neodpustí. No niekedy sa zamýšľam nad tým, do ktorého rána tie kriminálky idú - proste nadobudnem pocit že idú nonstop. Ak to má byť súčasť nejakej "Nekradnite, nedrogujte, nezabíjajte aj tak vás nájdeme" akcie, tak budiž, ale pointa tohto vysielania mi inak uniká.
Obidve sú to komerčné televízie, beriem, chápem, no Markíza sa mi zdá že vysiela reklamy a počas prestávky dávajú program a veruže ani JOJ na tom nie je o nič lepšie - pamätáte sa niekto na Credit Suisse po zavedení druhého či akéhoto piliera? Ich reklama bežala v kuse, vždy. A tak keď som z televízora počul hlas Milana Lasicu hovoriac "Ďaleko aj blízko, po celom svete...", mal som dosť.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

TV JOJ, pretoze na makrkize to prehanaju uz s tymi citmi a v jojKE poznam aj nejakych ludi :wink:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Crepiny(vsetky) na jojke, mojsejovci..
na markize: sedem sro, odlozeny pripad, frasier..
inac obidve televizie su velmi zle...jedina slovenska televizia, ktora aspon trosku stoji za to je TA3 :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

markiza ma serie svojim reflexom a ordinaciou v ruzovej zahrade.
jojka ma serie absolutne neobjektivnymi a provokacnymi crepinami a novinami plus.
jedine pozitivum je ze na jojke idu kriminalky a na markize odlozeny pripad ale aj tak ho nekukam lebo stale menia casy
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

ja pozeram TV len pri veceri a vtedy zapnem markizu a jej TN. Inak televiziu nepozeravam.
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

asi TV JOJ,pozeram tie kriminalky,csi...atd...inak velmi nesledujem telku :)
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

kedysi bola Markiza jedna z najlepsich... ale v poslednej dobe je dost uboha... same telenovely... proste humus

JOJ-ka dava v poslednej dobe dost dobre filmy... ale co nenavidim.. Mo*sejovci :!: ... tymto si kazia reputaciu u mna...

k teme... jednoznacne je lepsia JOJ :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ale podla sledovanosti vedie jednoznacne MARKIZA a navyse zacali nove televizne noviny vysielane z noveho studia 16:9...ma to chybu a aj vyhodu je tam reklama medzi novinami ale zato to bude dobre zaplatene a z toho su peniaze na lepsie filmy... 8) viete vse vramci moznosti
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

No som presvedčený o tom že tam ebli reklamu aby mali z čoho cálovať nové filmy.
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Ani jedna z nich. Su to nudne komercne televizie, najdem v nich tak hodinu-dve zaujimaveho obsahu do tyzdna. Kedysi som mal radsej Markizu, tak som z nostalgie hlasoval za nu.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

STV 2 :lol: ale teraz vazne niekedy som pozeral aspon spravy az potom som si uvedomil tu absurditu ....

1. sprava 20 ludi umrelo pri autonehode
2. sprava 100 ludi zomrelo pri bombovom utoku
3. sprava vsetko zdrazie a platy klesnu
4. sprava niekto znasilnil 100 rocnu babku
5. sprava pustia nam pekne zvieratko vsetci sa zasmejeme a ideme spat ..

od uvedomenia tejto skutocnosti som vypol aj jediny program ktory som pozeral - spravy ....takze ani jedno
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

podla mňa by na markize mohli davat este viac reklam lebo sa mi zda ze ich je pomenej... ked daju daky film co trva (120) minut tak to aby sa clovek pripravil na celovecerny film do polnoci, medzitym mozme ist jest a aj desatkrat na zachod... davaju podla mna az prilis vela reklam a to podla mna na zazitku z filmu neprida, takisto tie nove Televizne noviny, baac reklama
:P
dalsia dobra vec na markize je, co sa mi aj "paci" je, ked v minulom Zo zakulisia Markizy povie moderator ze chcu divakom vyjst v ustrety a preto davaju len tie najnovsie filmy a serialy... akoze faktsranda, daju jeden film pat krat a urobia na to este taku uputavku akoby to este predtym nikdy nedavali, obcas sa mi paci ze daju nejaky dobry film ale to len fakt obcas, serialy.... pacil sa mi NCIS ale to uz skoncilo a nova seria sa len teraz vysiela cize na markze bude o styri roky a predtym musia pre istotu odvisielat aj predosle serie aby sme nezabudli o com to je :)

ak to tu uz niekde bolo spominane tak sorry, ale toto je môj nazor na markizu

Jojku chytam len posledny mesiac a aj to len na PC tak to velmi nepozeram ale podla mna davaju fajn serialy a aj daky film ujde, neviem nemam to nejako nastudovane co davaju ale urcite ma zaujali kriminalky (C.S.I.) a aj Co na to Mojsejovci, beriem to skorej ako zabavny program ale tak oplati sa kuknut, ta ňe? :lol:
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Tieto televízne stanice nepozerám už nejaké 4 mesiace,neviem čo sa tam udialo nové a ani ma to nezaujíma.Ale môj názor je ten že Jojka je lepšia než Markíza pretože jojka vie čo vysielať,naopak zasa markíza.Tá si vysiela svoje pos***e 6ena pre milionára,má to sledovanosť jak pod na mňa z boku a neviem kto to môže sledovať...
Toť moj krátky subjektívny názor :?
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

markiza opakuje stale tie iste serialy aj filmy . joj sa to snazi menit tak jednoznacne joj
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

trocha OT ale dnes pozerajte spravy na JOJ
bude tam ze :
10r ADAMKO sa chcel obesit lebo sestra ho nepustila k pocitacu :!: :lol:
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa steniatko »

joj-ka je lepšia.dobre filmy a tak a markiza opakuje stale tie iste serialy aj filmy
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

telku veľmi nepozerám, ale radšej mám Jojku
SEEDER
Amateur
Amateur

HMM

Príspevok od používateľa SEEDER »

Z hladiska filmov je to to iste všade nič :D ale najviac pozeram šport ktory je na markize ovela lepši aspon pre mna a aj rozne relacie su tam lepšie:)
Napísať odpoveď