T-com- 7.5 kb/s namiesto 250kb/s !!!

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

T-com- 7.5 kb/s namiesto 250kb/s !!!

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

mam net od T-comu, v stvrtok a piatok som mal account na rapidshare a stiahol som spolu max 10 GB, okrem toho som cely mesiac skoro nic netahal. Dnes jak som sadol za net tak som zistil ze moja rychlost je 20 kb/s a teraz momentalne je 7.5 kb/s. Da sa s tym nieco robit? Inokedy mam vzdy rychlost netu tych 250 kb/s
sinaj
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sinaj »

aky konkretny program mas od t-comu...a ci je to s podporou od statu ten?
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

mam tusim maxi start alebo take daco a s tym priplatkom od statu ale ten sa uz tusim zrusil pokial bol na rok a teraz ten net mam uz skoro druhy rok
spect
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spect »

nemas zavireny pc alebo co?? nwm skusil si uz resetnut modem a znovu zadat prihlasovacie udaje? ... ked nic tak im zavolaj .. sak maju bezplatnuu
NumBer_One
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NumBer_One »

vela si asi stahoval za jeden den je 10 GB moc..mas to aj obmedzene ci nie? lebo len tak pre info aj neobmedzeny internet je obmedzeny :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

aj ja som mal ten problem... ale uz to ide v poho... dneska mi to blblo asi dve hodky...
mafo
Novice
Novice

jak je to vlastne s tym neobmedzenim na t-com

Príspevok od používateľa mafo »

Co sa tika tu spominane neobmedzeny internet je obmedzeny ako to je napr pri Turbo 2 od T-comu za 593sk neobmedzeny nakolko si to idem dat jaky je maximalny deny limit na stahovanie stahujem predovsetkym s rapidu nikde sa o tom nepise ani zmienka na www.t-com.sk tieto programi pisu neobmedzenie nemam na misli p2p siete ale klasika rapid premium,ftp a podobne dik za rychlu a korektnu odpoved a co sa tika agregacie tak mi niekolko krat s t-comu hovorili ze zarucuju rychlost min 1500kps
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

s tym obmedzenim to je v pohode som raz stiahol z rapidu jeden den 10gb a druhy 7gb a nic stale isiel net ako ma :D a s tou rychlostou nno zatial nebol problem
mafo
Novice
Novice

jak je to vlastne s tym neobmedzenim na t-com

Príspevok od používateľa mafo »

Jo dik asi jedina varianta tie turbo programi od tekacu mam mikrovlnku v dedine za 500sk ale k nicomu rychlost okolo 700kps ale stahovanie hroza 30kps maximum takze pocitam ze mikrovlnky skoncia hlavne kvoli obmedzeniam a to nehovorim ze som dal za antenu 2,4ghz 4000sk asi neny nad kabel.
juraj++
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa juraj++ »

to je agregaciou to si mal v zmluve ked si kupoval net, ja mam t-com a uz dlho nemam problem i ked na zaciatku tam nejake boli(podobne jak mas ty)
Robert
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Robert »

Programy Turbo 2 a Turbo 3 od T-Com sa javia ako garant bez FUP. Pomahal som vybudovat jedneho dedinskeho ISP, ktory zije na Turbo 3 so zdvojenym uploadom, ma tam 30 ludi, a zatial nepozoruje ziadne problemy. Za tie peniaze nenormalne dobra sluzba. Myslim, ze vdaka tomu sa aj dnes oplati rozbiehat ISP biznis - clovek nemoze zdaleka tolko pytat, ale vstupy su velmi lacne.
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

Robert napísal:Programy Turbo 2 a Turbo 3 od T-Com sa javia ako garant bez FUP. Pomahal som vybudovat jedneho dedinskeho ISP, ktory zije na Turbo 3 so zdvojenym uploadom, ma tam 30 ludi, a zatial nepozoruje ziadne problemy. Za tie peniaze nenormalne dobra sluzba. Myslim, ze vdaka tomu sa aj dnes oplati rozbiehat ISP biznis - clovek nemoze zdaleka tolko pytat, ale vstupy su velmi lacne.
hej,,ibaze v zmluvnych podmienkach sa zavazujes nepredavat dalej,,ale to je uz asi len taka drobnost :D
Napísať odpoveď