T-com- 7.5 kb/s namiesto 250kb/s !!!
-
Dante3000rpm
Medium Star
T-com- 7.5 kb/s namiesto 250kb/s !!!
mam net od T-comu, v stvrtok a piatok som mal account na rapidshare a stiahol som spolu max 10 GB, okrem toho som cely mesiac skoro nic netahal. Dnes jak som sadol za net tak som zistil ze moja rychlost je 20 kb/s a teraz momentalne je 7.5 kb/s. Da sa s tym nieco robit? Inokedy mam vzdy rychlost netu tych 250 kb/s
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
jak je to vlastne s tym neobmedzenim na t-com
Co sa tika tu spominane neobmedzeny internet je obmedzeny ako to je napr pri Turbo 2 od T-comu za 593sk neobmedzeny nakolko si to idem dat jaky je maximalny deny limit na stahovanie stahujem predovsetkym s rapidu nikde sa o tom nepise ani zmienka na www.t-com.sk tieto programi pisu neobmedzenie nemam na misli p2p siete ale klasika rapid premium,ftp a podobne dik za rychlu a korektnu odpoved a co sa tika agregacie tak mi niekolko krat s t-comu hovorili ze zarucuju rychlost min 1500kps
jak je to vlastne s tym neobmedzenim na t-com
Jo dik asi jedina varianta tie turbo programi od tekacu mam mikrovlnku v dedine za 500sk ale k nicomu rychlost okolo 700kps ale stahovanie hroza 30kps maximum takze pocitam ze mikrovlnky skoncia hlavne kvoli obmedzeniam a to nehovorim ze som dal za antenu 2,4ghz 4000sk asi neny nad kabel.
Programy Turbo 2 a Turbo 3 od T-Com sa javia ako garant bez FUP. Pomahal som vybudovat jedneho dedinskeho ISP, ktory zije na Turbo 3 so zdvojenym uploadom, ma tam 30 ludi, a zatial nepozoruje ziadne problemy. Za tie peniaze nenormalne dobra sluzba. Myslim, ze vdaka tomu sa aj dnes oplati rozbiehat ISP biznis - clovek nemoze zdaleka tolko pytat, ale vstupy su velmi lacne.
hej,,ibaze v zmluvnych podmienkach sa zavazujes nepredavat dalej,,ale to je uz asi len taka drobnostRobert napísal:Programy Turbo 2 a Turbo 3 od T-Com sa javia ako garant bez FUP. Pomahal som vybudovat jedneho dedinskeho ISP, ktory zije na Turbo 3 so zdvojenym uploadom, ma tam 30 ludi, a zatial nepozoruje ziadne problemy. Za tie peniaze nenormalne dobra sluzba. Myslim, ze vdaka tomu sa aj dnes oplati rozbiehat ISP biznis - clovek nemoze zdaleka tolko pytat, ale vstupy su velmi lacne.