Rozmyslate pozitivne alebo negativne?
ja osobne sa snazim brat zivot s nadhladom...myslim realisticky, nerad si nieco nahovaram apod...tiez mozem povedat ze beriem veci pozitivne, lebo viem ze moje problemy nic neznamenaju, vzdy sa vyriesia a nestoja zato aby som nimi zatazoval seba alebo niekoho ineho. negativny postoj k zivotu je to co vysostne neznasam-to prenechajme emakom, my normalni a dokonali(:P) podporujme dobru muziku a umyvajme si ofinu
....CARPE DIEM bičiz!
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Negativista
Uvedomujem si, že je to nesprávne a začínam proti tomu intenzívne bojovať, ale je to tak. Premýšľam často skôr negatívne. Mám strach z nezvládnutí situácií. Očakávam zlé výsledky a aj na seba pozerám ako na chybujúcu osobu s muchami...
Pozitívne myslenie samo o sebe ovplyvňuje situácie tak, že nakoniec dopadajú pozitívne a aj premýšľanie nad sebou samým pozitívne dvíha sebavedomie a odbúrava deficity osobnosti. Taktiež sa žije ľahšie, keď sa na veci pozerá pozitívne.
Pozitívne myslenie samo o sebe ovplyvňuje situácie tak, že nakoniec dopadajú pozitívne a aj premýšľanie nad sebou samým pozitívne dvíha sebavedomie a odbúrava deficity osobnosti. Taktiež sa žije ľahšie, keď sa na veci pozerá pozitívne.
ludia, pocitajte s najlepsim a budte pripraveny na najhorsie...autosugescia je svina ( a zivot tiez ) takze jediny sposob ako s nim vypiect je mysliet s nadhladom. je jedno ci pesimisticky alebo optimisticky. ked si uvedomite skutocnu hodnotu toho co ste stratili a co mozno este len ziskate takstale nieco ocakavate. tak preco neocakavat nieco prijemne, ak sa nepodari, podari sa inokedy (ako stare zname budhisticke: cesta je ciel
) takze ide o to snazit sa STALE o nieco lepsie....vyhodia ta zo skoly, mozno si najdes robotu za 100k mesacne a dorobis externe, necha ta baba, najdes druhu(napr. lasku svojho zivota - len pri tych vstahoch to je zlozitejsie, to uz neni matika, ked to boli tak to boli a snazit sa mozes ako chces)
scitane a podciarknute: mfp materializmus ale nie ludi !
scitane a podciarknute: mfp materializmus ale nie ludi !
-
recberko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
No zaujímavá téma, pozri ak idem na skúšku tak som pripravený na to najhoršie, robím to asi zo zvyku lebo ak dostanem lepšiu známku ako som "čakal" tak ma to poteší, je to lepšie ako to robiť naopak, teda aspoň pre mňa...
ale snažím sa držať pravidla "Požhnaný tí, ktorí nič neočakávajú, pretože tí nebudú sklamaný...""
a to asi aj vystihovalo môj názor na túto tému...
Ja som totiž chaln ktorý je neuveriteľne pozitívny a málokedy mám zlú náladu, ale niekedy fakt neočakávam... potom má z toho väčšiu radosť keď sa to podarí a neštve ma to ke´d sa to nepodarí
btw: zdravím všetkých HOJkáčov už som tu dlho nebol..
ale snažím sa držať pravidla "Požhnaný tí, ktorí nič neočakávajú, pretože tí nebudú sklamaný...""
Ja som totiž chaln ktorý je neuveriteľne pozitívny a málokedy mám zlú náladu, ale niekedy fakt neočakávam... potom má z toho väčšiu radosť keď sa to podarí a neštve ma to ke´d sa to nepodarí
btw: zdravím všetkých HOJkáčov už som tu dlho nebol..