Reproduktory

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Broli
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Reproduktory

Príspevok od používateľa Broli »

Cawte. Kamos by si chcel kupit nejake reproduktory 2+1. Vyzaduje aby boli naozaj vykonne a maly dobre basy.

Co hovorite na toto

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=6872797

Oplati sa to???
Popripade poradte nejake lepsie.

(kamos ma na zvukovej len 1 vystup zeleny a 1 ruzovy-notebook)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

kolko do toho vrazi ?
Broli
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Broli »

max 5000-Sk
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ja som za tieto 5+1 a usetris skoro 2 000 Sk, su kvalitne a podla mna aj pekne vyzearaju a kupovat za 5 litrov iba 2+1 ...
Filipito
Darca
Darca

napis ich nazov
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Filipito
Darca
Darca

presne tie iste mam doma ale iba cierne su fakt dobre ale no tie basy nesu kto vie ake dobre u mna znamka 2 dvojka iba preto ze nemaju dobre basy
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zaujimalo by ma kam si pichne dalsie dva kable z tych 5.1tiek? Do usi?
Filipito
Darca
Darca

no a to akoze zvuk. karta je problem kupit alebo tie novsie maticne uz maju vstavanu
Misqo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Misqo »

odporucam tie logitechy 2.1ky,su proste bomba,mam ich doma,dost zlacneli,ja som ich kupoval za 5500 :x ale stoja za to,po polhodine ked som pocuval na pol tak mi bolo zle az :D a naplno som sukusil asi len 3 krat a to som bol vonku pred domom lebo v nutry sa to nedalo :D
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

pokial to chce na hudbu 5+1 mu je na prd a tie logitechy daleko prekonaju tie "repro" od geniusu
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

t0m4s3 napísal:Zaujimalo by ma kam si pichne dalsie dva kable z tych 5.1tiek? Do usi?
Vzadu mas aj dalsie externe vstupy napr.CINCH.Myslim,ze na tejto sustave su 3.Kde je vstup STEREO..
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

dudo02 napísal:Vzadu mas aj dalsie externe vstupy napr.CINCH.Myslim,ze na tejto sustave su 3.Kde je vstup STEREO..
chlaapec, ty co davas?
dudo02
King
King

Skus sa vyjadrovat jasnejsie..A ze chlapec- :lol:

OK-Vzadu mas aj vstupy na CHINCH.Do tychto jednotlivych vstupov privadzas stereo signal.Jednotlive vstupy vies samozrejme medzi sebou prepinat.Ak mas obycajnu zvukovku,prepojis to kablom-JACK 3,15 a druha strana 2XCHINCH.V tomto pripade nestlacis ten gombik pri ktorom je napisane PC,ale zvolis vstup na ktory si to pripojil..Dufam ze si pochopil...

Potom tam mas vstup na prepojenie s PC-k tomu tam je specialny kabel.Ten sa pichne do zvukovky.Jeden koniec je 3x 3,15 JACK a druhy je specialny konektor,ktory je vstup do zosilnovaca.V tomto pripade musime zapnut gombik ,ktory zodpoveda vstupu s oznacenim PC.

Ak by si nemal kam pichnut(pripad,ze tvoja zvukovka nepodporuje 5.1)dva zvysne kable,pouzijes obycajny kabel-vid.pripad c 1.Co je presne tento pripad
Broli napísal:(kamos ma na zvukovej len 1 vystup zeleny a 1 ruzovy-notebook)
No a mas este dalsie 2 nevyuzite vstupy,ktore mozes pouzit napr.na MP3,radio,walkman,televizor atd...Popr nevyuzity vstup 5.1 prepojit s DVD prehravacom,ktory to podporuje.
Chapes,chlapec? :wink:
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

som z toho jelen, nechapem, ma dva vstupy, zeleny a ruzovy a jedine co am napada je ze do jedneho pichne mikrofon do druheho repro.Tam 5+1 zapoji akurat lepiacou paskou
dudo02
King
King

Ty ten kabel na 5.1 nepouzijes.Pouzijes kabel,ktory si kupis,popr.vyrobis-a ten bude vyzerat:
1strana kabla-JACK 3,5 sereo-tu pripojis myslim,ze zeleny konektor notebooku.Teda ten kam pichas aj sluchatka.

2strana kabla-2xCHINCH-tuto stranu pripojis do vstupu,ktory sa nachadza na zadnej strane subwoofera.Jedna sa o dvojicu- zlty a cerveny konektor(diera).Je ich tam viac a kazdy zodpoveda jednemu tlacidlu na prednom(ovladacom) panely.

Ruzovy konektor na notebooku sluzi na mikrofon a ten nepotrebujeme k tomuto ucelu.Tam si mozes zapojit mikrofon.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

oki, dajme tomu ze to pripojis pride mi to presne to iste ako prilepit to paskou.Ono totiz pokial je tam jeden konektor na repro a druhy na mikro, karta v note zrejme 5+1 podporu nema z coho vypliva ze je volovina kupit 5+1repro ak si len nekupis kabel s integrovanym 5+1 dekoderom:-)
dudo02
King
King

Ono ak tam pripojis stereo signal,tak ti to bude hrat vo vsetkych reproduktoroch.Presne tak ako ked ma niekto zvukovku 5.1,audio zostavu 5.1 a pusti napr.WINAMP.Ty dosiahnes presne to iste,zo stereo kablom.On samotny zosilnovac ma v sebe akysi"5.1 dekoder",ktory ti stereo signal rozdeli na vsetky repraky.Je to nejake"falosne 5.1".

Jediny rozdiel by si postrehol,ak by si pustil napr.DVD,kde mas napalenych 6 zvukovych stop.Tebe by vtedy nehralo,tych "original 5.1".

Ak by si zapojil len jeden kabel(zvysne prilepil paskou :roll: ),tak by ti vlastne islo iba-bud 2 satelity,bud 2 krajne,alebo subwoofer+stredovy.

Ak myslis,ze nema zmysel kupovat 5.1...Ja by som dnes iny zvukovy system,ako 5.1 nekupil..Nezabudaj ze 5.1 do stereo modu prepnes hocikedy.Avsak zo sereo sustavy 5.1 nedostanes.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

dudo02 napísal:bla bla
jaj, sak jasne, ale si nenapisal kde su tie vstupy,... nebolo jasne co myslis,.. a to nepisem ako buzeraciu, ale fakt som nepochopil co si myslel vstupmi, nebolo jasne ci na zvukovke, ci na reprakoch,..
a len tak pre informaciu, rozmer toho jacku je 3,5mm, nie 3,15 ;-)
Napísať odpoveď