Ktory hudobny styl neznasate?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: HMM

Príspevok od používateľa Gothar »

SEEDER napísal:Jednoznačne RAP, HIP HOP ( to nie je hudba :))
Hudbou to mozeme nazvat, hiphopu neprospievaju hlavne primitivne texty a primitivni autori v spojeni s velkou propagaciou nazhromazdeneho majetku. Niektore hiphopove podmazy su fakt pekne, skoda tych textov a celkovo stylu "spievania."
Najlepsie sa to u nas ukazuje na KF:
Celkom pekny klip, dobry podmaz, skvele strihy, ALE slaby text, ktory sice pojdenava o dobrej teme, ale je podany velmi zle. Navyse su tam blbe sceny, hlavne ta tanecnicka a co ma najviac dostalo, je to, ako nechali vybuchnut ten Attack. Aj ked to mozno skutocne nespravili, ale aj tak ma stve, ze si to dovolili len tak, aby ukazali, ze na to maju...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

GothaR napísal:Hudbou to mozeme nazvat, hiphopu neprospievaju hlavne primitivne texty a primitivni autori v spojeni s velkou propagaciou nazhromazdeneho majetku. Niektore hiphopove podmazy su fakt pekne, skoda tych textov a celkovo stylu "spievania."
Celkom pekny klip, dobry podmaz, skvele strihy, ALE slaby text, ktory sice pojdenava o dobrej teme, ale je podany velmi zle. Navyse su tam blbe sceny, hlavne ta tanecnicka a co ma najviac dostalo, je to, ako nechali vybuchnut ten Attack. Aj ked to mozno skutocne nespravili, ale aj tak ma stve, ze si to dovolili len tak, aby ukazali, ze na to maju...
ale ten text vynahradili v songu Pockaj tam na nas hore :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

sirmisoturbo napísal:ale ten text vynahradili v songu Pockaj tam na nas hore :)
Aj keby kotrafakt prespieval Bozsku komediu za zvuku Bethovenovych symfonii tak by si nenapravil reputaciu. Nech urobia cokolvek je to stale banba vypatlanych pakov. Jedna pesnicka ich z biedy nevytrhne. :roll:
2Pacaveli
Addict
Addict

axXis napísal:Aj keby kotrafakt prespieval Bozsku komediu za zvuku Bethovenovych symfonii tak by si nenapravil reputaciu. Nech urobia cokolvek je to stale banba vypatlanych pakov. Jedna pesnicka ich z biedy nevytrhne. :roll:
no ok, ja sa ich nejak nezastavam, ale zober si co dosiahli... obycajy cigani a co su teraz?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Teraz su to rovnaki obycajny cigani
2Pacaveli
Addict
Addict

Dieg0 napísal:Teraz su to rovnaki obycajny cigani
hej, ale maju love, vacsina ich pozna a druha vec je kto onich ako hovori - dobre abo zle... v skratke - maju co chceli...
to je len moj nazor.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

podla mna kontrafakt pocuvaju zasrani a dementi.
stojim si len tak v pekny den na zastavke a idu decka z druziny domov. mobil s mp3 prehravanim a na ceeelu ulicu to rachci: keru matku pi*u boha jeho. no o com to je? vysvetli mi niekto?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

GothaR napísal:Hudbou to mozeme nazvat, hiphopu neprospievaju hlavne primitivne texty a primitivni autori v spojeni s velkou propagaciou nazhromazdeneho majetku. Niektore hiphopove podmazy su fakt pekne, skoda tych textov a celkovo stylu "spievania."
no s tym zaciatkom 100% suhlasim ale ten druhy odsek..
No toto je najdrahsi klip na slovensku..jedine oni maju pravo o tom hovorit kolko zarobili a kolko ne.. ukaz mi kto si vybudoval taku cestu k peniazom jak oni..nikdo..ta tanecnica je Mel.. s johnym su najlepsi tanecnici na slovensku.. maju aj hip hop fakultu..ta K1 stoji v zakladne vybave 2,7 miliona..takze jedine kto si moze otvarat hubu ze oni su najlepsi tak su to prave oni..

Nektory robi hudbu nekto robi pomocou hudby peniaze..

zvacsa co tu pi*uju na nich tak bud maju komplexy alebo zavidia..akoze ja ich uznavam len skrz toho ze nejsu lenivy a ZAROBILI VIAC AKO KTORY INY INTERPRET NA SLOVENSKU..

ano poprosim o 17 paliciek dole karmu.. nech si natom mozte honit ze ste nekomu akoze fakt nepodstatnu vec strhli.trapko co mi ju dal dole nech sa aspon podpise a dufam ze to dal do servitiek a ne na monitor.. hygenicka zavadnost..
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

oni to auto fakt odpalili? nieje to len filmarsky trik?
BeAsTT
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BeAsTT »

SRneC napísal:oni to auto fakt odpalili? nieje to len filmarsky trik?
jj odpalili :D skoda takeho auta mohli ho radsej mne dat by som mal z toho vecsi uzitok :D .... ale neee
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:.takze jedine kto si moze otvarat hubu ze oni su najlepsi tak su to prave oni..
odkedy je dobre zarabajuci a najlepsi synonymum :?:
MurphY napísal:zvacsa co tu pi*uju na nich tak bud maju komplexy alebo zavidia
Toto je moj najoblubenejsi argument :lol: :lol: :lol:
Preco by mal byt dovod na nadavanie zrovna zavist? Poviem Ti to takto. Napr. ja mam rad kapelu In flames, ktora zarobila daleko viac ako si vie Kontrafakt vobec predstavit. Zavidim im ich uspech a peniaze, to je pravda ale predsa na na nich nenadavam.
To preco vacsina ludia nadav na KF je proste to, ze su to pakovia, ktori maju tak neuveritelne debilne texty, ze sa clovek sam citi blbsie len ich pocuje. A okrem toho sa na verejnosti spravaju ako totalni kkti. Videl som na YT jednu uzasnu undergroudovu akciu niekde na sidlisku, kde sa ponevierali okolo popolnice a na vsetky strany rozhlasovali, ze su the most best band ever a vsetci su kkti. Ze oni predavaju, oni si mozu dovolit vsetko a podobne sracky. Ako sa Ti moze niekto taky pacit?
MurphY
Professional
Professional

axXis napísal:Toto je moj najoblubenejsi argument :lol: :lol: :lol:
Preco by mal byt dovod na nadavanie zrovna zavist? Poviem Ti to takto. Napr. ja mam rad kapelu In flames, ktora zarobila daleko viac ako si vie Kontrafakt vobec predstavit. Zavidim im ich uspech a peniaze, to je pravda ale predsa na na nich nenadavam.
To preco vacsina ludia nadav na KF je proste to, ze su to pakovia, ktori maju tak neuveritelne debilne texty, ze sa clovek sam citi blbsie len ich pocuje. A okrem toho sa na verejnosti spravaju ako totalni kkti. Videl som na YT jednu uzasnu undergroudovu akciu niekde na sidlisku, kde sa ponevierali okolo popolnice a na vsetky strany rozhlasovali, ze su the most best band ever a vsetci su kkti. Ze oni predavaju, oni si mozu dovolit vsetko a podobne sracky. Ako sa Ti moze niekto taky pacit?
Dobre mi sme na slovensku..o tej zavisti.. nepoznam vas ale pripada mi to tak..no k tomu In flames zije nekde inde nez kontrafakt..takze bavme sa o slovensku..ja im tiez zavidim , uznavam ze maju to co maju..nekde to je pisane ze tou nenavistou su prave tam kde su..track venovani napr. tebe. Potrebujem tvoju nenavist alebo neco take.. tam to je celkom zaujimavo opisane..na vernosti sa praveze malo obavia a to co robia je ich vec ako ked neaky vlasac skace a trha si vlasy..no k tej akcie no to som videl aj ja.. a vies co hadzali do tych popolnic co horali ? 5-tisice korun..takze asi nekdo nema co s nimi robit..nehovorim ze su zdravy sice hadzat peniaze do horiaceho sudu,rapovat jak kazdemu prdi do huby a podobne sracky.. to je chore.. ale take tracky : pockaj nas tam hore, mulano stylos atd.. tie nejsu take chore.. to treba len vychitat a je dobre..
mne sa pacia iba niektore tracky a to ze sa vypracovali tam kde su
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

MurphY, Ty mas kolko rokov prosim Ta? Tipujem tak 13. Nauc sa najprv trosku pisat po slovensky. A KF su vypatlani dementi, kazdy kto uz nepovazuje nepretrzity prud nadavok za atraktivny to musel pochopit. Oni nerobia hudbu, hudba vyzera inak. Oni recituju nadavky. To je podla Teba normalne? A k tym prachom... radsej budem zit ako normalny clovek (podla nich samozrejme chudak), ako by som mal mat v hlave nasrate tak ako oni a ich "publikum". Ty to este tak nevnimas, lebo si mlady. Ale taki chudaci ako oni neuveritelne vplyvaju na mladez a robia z nej este vacsiu tlupu dementov, ako uz aj tak je. Ty nevidis, ze mladi si z nich beru priklad? Ze si myslia, ze su velmi atraktivni frajeri, ked nemaju v papuli nic ine ako nadavky, su drzi k ludom co dokazali ovela viac ako oni? Ze ich uspech nieje zalozeny na HUDBE? Ale na tych "vysokoatraktivnych" textoch? Tato era "prazdneho" hiphopu ci rapu ci co to je je snad druhe najhorsie zlo pre mladez hned po fasizme. Pocul som dobry hiphop, aj dobry rap. Aj ked tento styl nemusim, viem ze su proste ludia, ktori to vedia. Ale ich tvorba nespociva len v textoch, pri ktorych mas dojem, ze "reper" cituje z gynekologickej prirucky. Hudba je o niecom inom.
MurphY
Professional
Professional

ehm track plny nadavok ?

Ach joj.. nikdy som nepisal ze ich milujem paci sa mi to co dokazali a par ich trakov ale ze by som ich miloval to ne.. mam rozum a pchat sa im do analu moc ne..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

MurphY napísal:ehm track plny nadavok ?
veru, jeden maju aj bez vulgarizmov
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

MurphY napísal:paci sa mi to co dokazali
A co dokazali? Byt skvelym vzorom pre vymletu mladez? Nabalit sa na vlastnej demencii a s hrdostou kricat do sveta, aki su prazdni? Lebo robit hudbu, tak to nedokazali urcite. A k tomu tracku - zeby vynimka potvrdzujuca pravidlo?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

BeAsTT napísal:jj odpalili :D skoda takeho auta mohli ho radsej mne dat by som mal z toho vecsi uzitok :D .... ale neee
Tak ak je toto pravda, tak ma definitivne presvedcili, ze su absolutni K*K*TI. Keby si radsej odpalili nejaky ten mercedes alebo bmw...ale nie, onim usia do vzduchu vyhodit rucne vyrabane auto stvorene pre pozitok z jazdy :cry:
Demencia a koko*izmus, inak sa to neda nazvat.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Alebo tych 15 mechov dat na charitu.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:Dobre mi sme na slovensku..o tej zavisti.. nepoznam vas ale pripada mi to tak..no k tomu In flames zije nekde inde nez kontrafakt..takze bavme sa o slovensku..ja im tiez zavidim , uznavam ze maju to co maju..nekde to je pisane ze tou nenavistou su prave tam kde su..track venovani napr. tebe. Potrebujem tvoju nenavist alebo neco take.. tam to je celkom zaujimavo opisane..na vernosti sa praveze malo obavia a to co robia je ich vec ako ked neaky vlasac skace a trha si vlasy..no k tej akcie no to som videl aj ja.. a vies co hadzali do tych popolnic co horali ? 5-tisice korun..takze asi nekdo nema co s nimi robit..nehovorim ze su zdravy sice hadzat peniaze do horiaceho sudu,rapovat jak kazdemu prdi do huby a podobne sracky.. to je chore.. ale take tracky : pockaj nas tam hore, mulano stylos atd.. tie nejsu take chore.. to treba len vychitat a je dobre..
mne sa pacia iba niektore tracky a to ze sa vypracovali tam kde su
To mas teda fakt bohovske kriteria, podla kotrych sudis ci je kapela dobra alebo zla. Vazne. Prachy moze do horiacej popolnice hadzat aj Nora Mojsejova, bude pre Teba potom vzor? Nevazis si ju nahodou uz teraz za to kam sa vypracovala?
MurphY
Professional
Professional

k6 napísal:A co dokazali? Byt skvelym vzorom pre vymletu mladez? Nabalit sa na vlastnej demencii a s hrdostou kricat do sveta, aki su prazdni? Lebo robit hudbu, tak to nedokazali urcite. A k tomu tracku - zeby vynimka potvrdzujuca pravidlo?
vysplapat chodnik pre druhych.. a zarobit na demenci deti a ich rodicov to sa akemu interpetovi podarilo ? teraz sa bavme o ekonomickej stranke a ne o hudobnej stranke..

axXis napísal:To mas teda fakt bohovske kriteria, podla kotrych sudis ci je kapela dobra alebo zla. Vazne. Prachy moze do horiacej popolnice hadzat aj Nora Mojsejova, bude pre Teba potom vzor? Nevazis si ju nahodou uz teraz za to kam sa vypracovala?
ach.. nuz nebavima to uz.. ukoncime tuto nezmyselnu debatu..
Napísať odpoveď