GothaR napísal:Hudbou to mozeme nazvat, hiphopu neprospievaju hlavne primitivne texty a primitivni autori v spojeni s velkou propagaciou nazhromazdeneho majetku. Niektore hiphopove podmazy su fakt pekne, skoda tych textov a celkovo stylu "spievania."
Najlepsie sa to u nas ukazuje na KF:
Celkom pekny klip, dobry podmaz, skvele strihy, ALE slaby text, ktory sice pojdenava o dobrej teme, ale je podany velmi zle. Navyse su tam blbe sceny, hlavne ta tanecnicka a co ma najviac dostalo, je to, ako nechali vybuchnut ten Attack. Aj ked to mozno skutocne nespravili, ale aj tak ma stve, ze si to dovolili len tak, aby ukazali, ze na to maju...
no s tym zaciatkom 100% suhlasim ale ten druhy odsek..
No toto je najdrahsi klip na slovensku..jedine oni maju pravo o tom hovorit kolko zarobili a kolko ne.. ukaz mi kto si vybudoval taku cestu k peniazom jak oni..nikdo..ta tanecnica je Mel.. s johnym su najlepsi tanecnici na slovensku.. maju aj hip hop fakultu..ta K1 stoji v zakladne vybave 2,7 miliona..takze jedine kto si moze otvarat hubu ze oni su najlepsi tak su to prave oni..
Nektory robi hudbu nekto robi pomocou hudby peniaze..
zvacsa co tu pi*uju na nich tak bud maju komplexy alebo zavidia..akoze ja ich uznavam len skrz toho ze nejsu lenivy a ZAROBILI VIAC AKO KTORY INY INTERPRET NA SLOVENSKU..
ano poprosim o 17 paliciek dole karmu.. nech si natom mozte honit ze ste nekomu akoze fakt nepodstatnu vec strhli.trapko co mi ju dal dole nech sa aspon podpise a dufam ze to dal do servitiek a ne na monitor.. hygenicka zavadnost..