jin napísal:Fakt ma udivuje, že Ťa toto znepokojuje. Vieš aká je pravdepodobnosť, že Ťa dakto z týchto týpkov napadne? Už väčšia je, že Ťa okradne vreckár ako fakt. Tieto správy som zachytil iba zbežne a najviac sa ma na nich dotklo to, že mi fízli presvietili auto baterkou pred výjazdom z BA. Čomu pripisujeme túto "situáciu"? Náhoda je blbec.
Robí polícia všetko pre bezpečnosť nás občanov? WTF?

Takíto utečenci sú väčšinou dakde zalezení a snažia sa nebudiť pozornosť. Počkať, kým sa hľadina upokojí a potom vyliezť...
Tak ako Filipito tak aj ja som z Humenneho a tu sa už toho od začiatku nového roku udialo naozaj dosť

a čo ťa prosím ťa prekvapuje na tom, že ma to znepokojuje - ved toto už nie je normálne čo sa tu deje utečie si kadejaký väzeň a toto mam podľa teba teraz obdivovať, ja nie som nijaký psycholog/bol by som velmi rad ak tu niejaký je tak nech sa vyjadrí čo človek na úteky môže robiť/ aby som vedel čo taký človek môže prežívať a čo sa mu preženie hlavou a navyše ako som sledoval spravy na TA3 tak polícia to riadne zbabrala najmä to uzavretie a kontrola ciest v blave, kedže utiekol z nejakej nemocnice tak oni uzavreli mosty na opačnej strane mesta a navyše polícia neinformovala obyvateľstvo takže ku hocikomu sa tento väzen mohol dostať ako spolucestujúci
k tej vražde - no ja som sa zamýšlal, keby som bol niekde s partiou v tom čase na tom mieste a vbehol by som tam do kríkov, kde sa ten vrah udajne skrýval - no ako by som asi obyšiel - ja dúfam, že asi bez olova, ale to je asi naivita
btw. mi-chau to nie je vec len posledného týždna iba spomínane udalosti tak napr v decembri rovno pred mojim blokom si nejaký típek zastrielaľ do predajne automobilov z koľajnice o jednej hodine v noci - inak bývam v oblasti kde sa za 18 rokov čo tu bývam nikdy nič nestalo