PROGRAM NA ZNIZENIE HLUCNOSTI MECHANIKY

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

PROGRAM NA ZNIZENIE HLUCNOSTI MECHANIKY

Príspevok od používateľa energy00 »

staci nazov, ja si ho potom zakupim :) VDAKA
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hlucnost ako taku asi neznizis, ale cez Nero DriveSpeed sa da nastavit cas kedy sa mechanika po citani zastavi a tym teda prestane hucat :)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

coze? :lol: pochybujem, ze nieco take existuje...ako by taky program pracoval? ako by dokazal znizit hluk mechaniky?

podla mna by si si mal par rokov pockat kym budu vyrabat mechaniky, ktore budu mat vlastne drivere a pri hodinach budu mat ovladanie hlasitosti a budes si moct sam vybrat ako nahlas chces aby pracovali :D

ale ked ti niekto taky program odporuci tak si ho velmi rad stiahnem a vyskusam :wink:

\\no to je logicke :oops: som si to predstavoval tak, ze spustis program a nastavis si hlasitost :lol: sorry
energy00
King
King

konyk87 napísal:coze? :lol: pochybujem, ze nieco take existuje...ako by taky program pracoval? ako by dokazal znizit hluk mechaniky?

podla mna by si si mal par rokov pockat kym budu vyrabat mechaniky, ktore budu mat vlastne drivere a pri hodinach budu mat ovladanie hlasitosti a budes si moct sam vybrat ako nahlas chces aby pracovali :D

ale ked ti niekto taky program odporuci tak si ho velmi rad stiahnem a vyskusam :wink:
joj ty looser, ked znizis otacky tak to pojde potichu, na to by prisiel kazdy normalny clovek
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Áno, cez to Nero Drive Speed sa to dá pekne nastaviť, fungovalo mi to na starom Teacu.. znížil som maximálne otáčky a mechanika stíchla, dokonca sa zvýšila aj prístupová doba, akurát sa znížila rýchlosť kopírovania väčších súborov. Len mám taký pocit, že nie všetky nové mechaniky to podporujú..
energy00
King
King

brm napísal:Áno, cez to Nero Drive Speed sa to dá pekne nastaviť, fungovalo mi to na starom Teacu.. znížil som maximálne otáčky a mechanika stíchla, dokonca sa zvýšila aj prístupová doba, akurát sa znížila rýchlosť kopírovania väčších súborov. Len mám taký pocit, že nie všetky nové mechaniky to podporujú..
JJ Nero Drive Speed mam, ale moja napalovacka sa nan uz nechyta, presne ako pises....
Napísať odpoveď