PROGRAM NA ZNIZENIE HLUCNOSTI MECHANIKY
PROGRAM NA ZNIZENIE HLUCNOSTI MECHANIKY
staci nazov, ja si ho potom zakupim
VDAKA
coze?
pochybujem, ze nieco take existuje...ako by taky program pracoval? ako by dokazal znizit hluk mechaniky?
podla mna by si si mal par rokov pockat kym budu vyrabat mechaniky, ktore budu mat vlastne drivere a pri hodinach budu mat ovladanie hlasitosti a budes si moct sam vybrat ako nahlas chces aby pracovali
ale ked ti niekto taky program odporuci tak si ho velmi rad stiahnem a vyskusam
\\no to je logicke
som si to predstavoval tak, ze spustis program a nastavis si hlasitost
sorry
podla mna by si si mal par rokov pockat kym budu vyrabat mechaniky, ktore budu mat vlastne drivere a pri hodinach budu mat ovladanie hlasitosti a budes si moct sam vybrat ako nahlas chces aby pracovali
\\no to je logicke
joj ty looser, ked znizis otacky tak to pojde potichu, na to by prisiel kazdy normalny clovekkonyk87 napísal:coze?pochybujem, ze nieco take existuje...ako by taky program pracoval? ako by dokazal znizit hluk mechaniky?
podla mna by si si mal par rokov pockat kym budu vyrabat mechaniky, ktore budu mat vlastne drivere a pri hodinach budu mat ovladanie hlasitosti a budes si moct sam vybrat ako nahlas chces aby pracovali![]()
JJ Nero Drive Speed mam, ale moja napalovacka sa nan uz nechyta, presne ako pises....brm napísal:Áno, cez to Nero Drive Speed sa to dá pekne nastaviť, fungovalo mi to na starom Teacu.. znížil som maximálne otáčky a mechanika stíchla, dokonca sa zvýšila aj prístupová doba, akurát sa znížila rýchlosť kopírovania väčších súborov. Len mám taký pocit, že nie všetky nové mechaniky to podporujú..