Hip-hop neoblubujem, ale ten aspon otvorene nenabada k sebadestruktivnym sklonom. Teda hip-hop by som jej este toleroval, ale emo konci.
turtlak: lol na hlasku
s tymto suhlasim, mam pocit ze polka z vas videla emo akurat z elektrickylarry6 napísal:Polka z vas to hned odcudzuje aj ked o tom nemate absoooluutne ziadnu predstavu..
citát from axXis...No možno som ho videl len z električky..alebo prechádzať okolo...ale keď ich vidím,tak mi je do plaču...keď som videl jeden klip o my chemical romance(neviem,či som to napísal správne)...tak mi bolo dosť divne..skoro na zvracanie...je to divné..(a ten citát napísal sám emo..to nieje výmysel..)takže tak..Prawý EMO sa chce zabiť. Wpodstate je už mŕtwy, len sa ešte lúči s krutým swetom. Prawý EMO nosí wlasy cez oči, aby sa nemusel dívať na to ako swet ubližuje africkým deťom a dobrej muzike.
ja ked ich vidim je mi skor do smiechu, MCR ma klipy fakt... no ciernobiele kde je vela ciernej krvi vsetci umieraju a za nimi hori svet...ZitePunkom napísal:citát from axXis...No možno som ho videl len z električky..alebo prechádzať okolo...ale keď ich vidím,tak mi je do plaču...keď som videl jeden klip o my chemical romance(neviem,či som to napísal správne)...tak mi bolo dosť divne..skoro na zvracanie...je to divné..(a ten citát napísal sám emo..to nieje výmysel..)takže tak..
Hey EMO go kill yourself!!
//edit: tak o čom podľa vás emo je?...podľa emákov samotných...to ma zaujíma...
Uz sa tesim ako nam to tu vsetkym objasnis a uvedies na pravu mierularry6 napísal:Vacsina tu pisete o eme uplne s****y, viete asi o tom iba tolko ako ten co vytvaral webovu stranku inblog.cz. a je vacsina este takych isty pri******ch stranok ...
A presne o tomto to je. EMO je len infantilny osial, z ktoreho sa treba zobudit.braino.swk napísal: btw ja nesom emo, jeden cas som mal k tomu blizko ale to bolo sposobene depresiami a uz som z toho von
Inak sa to asi povedať ani nedalo...stále čakám na vyjadrenia larry6..axXis napísal:A presne o tomto to je. EMO je len infantilny osial, z ktoreho sa treba zobudit.
nech si hovoria co chcu, EMO su, staci sa pozriet na texty, klipy, ako vyzeraju... FOB su v tomto normalna punk rockova (pop punkova) kapela, ktora ma s emom spolocne jedine to ze spevak sa chcel zabit a ze ich emaci pocuvaju. asi ako dalsich 1000 kapiel co ludia povazuju za emo, pritom s emom nic nemaju.braino.swk napísal:ja len chcem povedat ze My chemmical romance NIESU emo: Vraj to maju na stranke napisane, ze sa k tomu nehlasia a oni su post-hardcore ci co.
To len vacsina 13-15 rocnych (vacsinou) dievcatiek spoznala MCR a FOB a im podobne skupiny, a emo zazilo ohromny BOOM a dnes je z toho len komerny image tak isto ako hip-hop.
Ale veď tie kapely si za to môžu sami...Steju napísal:nech si hovoria co chcu, EMO su, staci sa pozriet na texty, klipy, ako vyzeraju... FOB su v tomto normalna punk rockova (pop punkova) kapela, ktora ma s emom spolocne jedine to ze spevak sa chcel zabit a ze ich emaci pocuvaju. asi ako dalsich 1000 kapiel co ludia povazuju za emo, pritom s emom nic nemaju.
mozu sami? ja len neviem ako to tych ludi vobec napadlo x) bude to tym boomom, vsetko je emo vsetci su emo lebo emo je cool a bravicko ma o com pisat...ZitePunkom napísal:Ale veď tie kapely si za to môžu sami...myslíš,že im nevyhovuje,že ich za to považujú?...veď majú z toho len peniaze..
určite im to aj za dobre padne...
Pretože je to boom...a tisícky deciek si budú kupovať ich CD...(nemyslím len na Slovensku)a z toho majú také prachy...Steju napísal:mozu sami? ja len neviem ako to tych ludi vobec napadlo x) bude to tym boomom, vsetko je emo vsetci su emo lebo emo je cool a bravicko ma o com pisat...ajked neviem preco by mali prachy prave z toho ze su EMO