EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Mam sestru, 11r... zacina ju to tahat tym smerom, tak uvidim :)

Hip-hop neoblubujem, ale ten aspon otvorene nenabada k sebadestruktivnym sklonom. Teda hip-hop by som jej este toleroval, ale emo konci.

turtlak: lol na hlasku :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Fabo napísal:Mam sestru, 11r... zacina ju to tahat tym smerom, tak uvidim :)
:hehe: co ti drbe :hehe:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

neviem ci to tu bolo ak bolo tak ma neukamenujte
strasne som sa smial na tomto: http://www.inblog.cz/jak-byt-emo/
// ak to tu je. zmazem to. len poslite ss alebo nejaky mod sa moze cinit :)
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

haha najlepsie je,ze nos vzdy po ruke ziletku :lol: alebo tie myslienky na samovrazdu...tie decka ani poriadne nevedia,co je to zivot a uz sa idu zabijat
larry6
Amateur
Amateur

ach boze ludia !!!!!

Príspevok od používateľa larry6 »

Vacsina tu pisete o eme uplne s****y, viete asi o tom iba tolko ako ten co vytvaral webovu stranku inblog.cz. a je vacsina este takych isty pri******ch stranok ... fzhh sry za tie nadavky no ale ked som si cital tie debaty par ludi...akoze konec..., Polka z vas to hned odcudzuje aj ked o tom nemate absoooluutne ziadnu predstavu...ahaa vlastne zabudol som m vy o tom mate predstavu ze emaci sa musia rezat a tak...boooze kks aky retard to vymyslel, a ked pozeram na tie stranky je mi z nich zle, ty co tam o eme pisu maju o tom asi 10% predstavu... a dalej k tym ludom, co si o tom myslia ze emak musi toto, a toto, musi mat taky uces, take oblecenie....boooze to je smiesne v prvom rade v eme nejde absolutne o vyzor ale o pocity k ludom , veciam, zvieratam atd... !!! je pravda ze z casti ide aj o ten vyzor ale to je az na poslednom mieste. Nechapem vlastne naco sa tu vytvorilo toto forum, boze prosim zruste to ved potom normalny clovek ked si to precita tak potom si pomysli o tom to co vacsina tu pise, cize uplne kraviny, a posune to dalej a dalej....
a este k tym co im to tak strasne vadii, naco sa tym zaoberate ? mozno prave ty vyzeras ako nejaky dement a nikto ti nic nevravi, ty pocuvas mozno hud. styl, venujes sa umeniu, takemu ktory druhy nepoznaju...xel by si aby na to vsetko co mas rad nadavali ? jasne ze ne ! tak pls uz tu o tom nepiste taketo kraviny boze, kazdy ma vlastny styl, kazdy robi to co ho bavi, kazdy ma vlastny hud. stly, proste 100 ludi, 100 chuti, kazdy sa citi byt rad niecim inym...
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

aha kolko mas rrokov 10???Nie ja si myslim ze 9 a pol
Sorry lidicky ale ai sme oproti nemu kkti
:)
Steju
King
King

Re: ach boze ludia !!!!!

Príspevok od používateľa Steju »

larry6 napísal:Polka z vas to hned odcudzuje aj ked o tom nemate absoooluutne ziadnu predstavu..
s tymto suhlasim, mam pocit ze polka z vas videla emo akurat z elektricky :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Prawý EMO sa chce zabiť. Wpodstate je už mŕtwy, len sa ešte lúči s krutým swetom. Prawý EMO nosí wlasy cez oči, aby sa nemusel dívať na to ako swet ubližuje africkým deťom a dobrej muzike.
citát from axXis...No možno som ho videl len z električky..alebo prechádzať okolo...ale keď ich vidím,tak mi je do plaču...keď som videl jeden klip o my chemical romance(neviem,či som to napísal správne)...tak mi bolo dosť divne..skoro na zvracanie...je to divné..(a ten citát napísal sám emo..to nieje výmysel..)takže tak..
Hey EMO go kill yourself!! :wink:

//edit: tak o čom podľa vás emo je?...podľa emákov samotných...to ma zaujíma... :roll:
Steju
King
King

ZitePunkom napísal:citát from axXis...No možno som ho videl len z električky..alebo prechádzať okolo...ale keď ich vidím,tak mi je do plaču...keď som videl jeden klip o my chemical romance(neviem,či som to napísal správne)...tak mi bolo dosť divne..skoro na zvracanie...je to divné..(a ten citát napísal sám emo..to nieje výmysel..)takže tak..
Hey EMO go kill yourself!! :wink:

//edit: tak o čom podľa vás emo je?...podľa emákov samotných...to ma zaujíma... :roll:
ja ked ich vidim je mi skor do smiechu, MCR ma klipy fakt... no ciernobiele kde je vela ciernej krvi vsetci umieraju a za nimi hori svet... :D
podla emakov samotnych je to to co napisal/a larry6 :] aspon myslim, ja emak niesom ;-) ale hlavne: nie kazdy emak musi byt smutny s hlavou dolu a plakat v rohu... takych vela naozaj nieje (to su hlavne ta vekova skupina do 15 rokov ) inak su emaci celkom normalny ludia ktory sa zabavaju etc. (ozaj, videli ste nejakeho emaka/emacku starsiu ako 20? myslim ze ja nie... co je celkom zaujimave) a na druhu stranu nemusite byt emo aby ste boli smutny mysleli na samovrazdu a tak dalej... ale musim tiez dodat: Hey EMO go kill yourself!! 8)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Škoda :D ,konečne by vznikla aj priama odpoveď...takže larry6,čakám ...
... :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

larry6 napísal:Vacsina tu pisete o eme uplne s****y, viete asi o tom iba tolko ako ten co vytvaral webovu stranku inblog.cz. a je vacsina este takych isty pri******ch stranok ...
Uz sa tesim ako nam to tu vsetkym objasnis a uvedies na pravu mieru :D
braino.swk napísal: btw ja nesom emo, jeden cas som mal k tomu blizko ale to bolo sposobene depresiami a uz som z toho von ;)
A presne o tomto to je. EMO je len infantilny osial, z ktoreho sa treba zobudit.
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

ja len chcem povedat ze My chemmical romance NIESU emo: Vraj to maju na stranke napisane, ze sa k tomu nehlasia a oni su post-hardcore ci co.
To len vacsina 13-15 rocnych (vacsinou) dievcatiek spoznala MCR a FOB a im podobne skupiny, a emo zazilo ohromny BOOM a dnes je z toho len komerny image tak isto ako hip-hop. Ono emo v podstate mozno ani nie je zle, teda pokial clovek ma nejake city k ostatnym a nehambi sa za ne.. ale to co sa tu prezentuje nieje ziadne emo.. je to len komercia, som zvedavy co bude v mode buduci rok :) ... btw ja nesom emo, jeden cas som mal k tomu blizko ale to bolo sposobene depresiami a uz som z toho von ;)
Začiatok Konca
Professional
Professional

axXis napísal:A presne o tomto to je. EMO je len infantilny osial, z ktoreho sa treba zobudit.
Inak sa to asi povedať ani nedalo...stále čakám na vyjadrenia larry6.. :)
(K+)
Steju
King
King

braino.swk napísal:ja len chcem povedat ze My chemmical romance NIESU emo: Vraj to maju na stranke napisane, ze sa k tomu nehlasia a oni su post-hardcore ci co.
To len vacsina 13-15 rocnych (vacsinou) dievcatiek spoznala MCR a FOB a im podobne skupiny, a emo zazilo ohromny BOOM a dnes je z toho len komerny image tak isto ako hip-hop.
nech si hovoria co chcu, EMO su, staci sa pozriet na texty, klipy, ako vyzeraju... FOB su v tomto normalna punk rockova (pop punkova) kapela, ktora ma s emom spolocne jedine to ze spevak sa chcel zabit a ze ich emaci pocuvaju. asi ako dalsich 1000 kapiel co ludia povazuju za emo, pritom s emom nic nemaju.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Steju napísal:nech si hovoria co chcu, EMO su, staci sa pozriet na texty, klipy, ako vyzeraju... FOB su v tomto normalna punk rockova (pop punkova) kapela, ktora ma s emom spolocne jedine to ze spevak sa chcel zabit a ze ich emaci pocuvaju. asi ako dalsich 1000 kapiel co ludia povazuju za emo, pritom s emom nic nemaju.
Ale veď tie kapely si za to môžu sami... :? myslíš,že im nevyhovuje,že ich za to považujú?...veď majú z toho len peniaze.. :) určite im to aj za dobre padne...
Steju
King
King

ZitePunkom napísal:Ale veď tie kapely si za to môžu sami... :? myslíš,že im nevyhovuje,že ich za to považujú?...veď majú z toho len peniaze.. :) určite im to aj za dobre padne...
mozu sami? ja len neviem ako to tych ludi vobec napadlo x) bude to tym boomom, vsetko je emo vsetci su emo lebo emo je cool a bravicko ma o com pisat... :/ ajked neviem preco by mali prachy prave z toho ze su EMO :)
larry6
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa larry6 »

"To Momo46" ee nemam 10 ani 9 rokov mam 20.
Emo ma uz cez 30 rokov, takze si myslim ze tak skoro nezanikne, bolo len otazkou casu kedy to sem pride...v inych statoch to uz bolo aj pred 10 rokmi napr., teraz to prislo sem, no a daktorym sa to paci , daktorym nie, proste je to tak a nik s tym nic nenarobi.... Suhlasim ale s vami v tom ze daktory ako ste pisali 13 - 14 rokov ani nevedia co to je...vytvaraju potom take blogy ako ten nwm ako sa volal inblog.cz myslim, a potm to tak dopadne ze ludia si myslia o tom svoje, skoda zej e to tak :( bo pravda je uplne ina....
Emo je o pocitoch, o laske k ludom , o laske k partnerovi, dalo by sa povedat ze ukazuju spolocnosti to na co sa pomaly zabuda...LASKA, PRIATELSTVO. Daktory ludia uz na to zabudli, bezia za peniazmi, za kariernym rastom, aby sa im zilo co naj, a nepozeraju sa okolo seba...
a este k tym klipom a napr obrazkom na ktorych su nejake obrazocky smutneho dievcata, ktore ma napr v ruke pistol, prosiiiiiim pochopte ze to nieje o tom ze sa xe zabit, ale o tom ze ju opustila laska, ktoru milovala a citi sa tak zle ze by sa xela zabit, ale nezabije sa pretoze veri v lasku...thats all
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

lenzne je rozdiel o tom co hovoriiis a EMO 12-15 rocnych pubertiakov
Ja poznam jedneho EMA ma 19 a hovori že tie decka by najradsej zabil

PIECE
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

nj, axXis trafil...

sme si robili z*eby minule so spoluziakom co sa pripravoval na prijimacky na architekturu ci coho z dejin umenia a sme pozerali diela v tusim tercii z vytvarnej...

a tu na jednom obrazok stereotypu emo.boy-a a okolo toho len hromada napisov MCR, Blink182 atd... A o co go - styl? Neoinfantilizmus - teda asi tolko k EMO 8)

Straighten up emo children!
Začiatok Konca
Professional
Professional

Steju napísal:mozu sami? ja len neviem ako to tych ludi vobec napadlo x) bude to tym boomom, vsetko je emo vsetci su emo lebo emo je cool a bravicko ma o com pisat... :/ ajked neviem preco by mali prachy prave z toho ze su EMO :)
Pretože je to boom...a tisícky deciek si budú kupovať ich CD...(nemyslím len na Slovensku)a z toho majú také prachy...
Ak je to o tom,čo hovoríš ty larry6,tak na to nemusím byť EMO...stačí,ak som normálny človek.. :wink:

//edit: tak prečo ju vlastne napadne držať tú zbraň?...čítal som,že najčastejšie farby sú biela(radosť),čierna(smútok),červená(láska)...tak potom 99% z vás sa oblieka do čierneho?...prečo stále vidieť len Emákov,ktorí si vylievajú to ich srdce,a nič iné nedokážu,pretože tento svet im tak strašne ubližuje?...ďakujem za odpoveď :)
Napísať odpoveď