Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
chcete povedať, že tie programy su schne plnit Q? alebo sa teda expia iba zabijanim? ale to treba obcas aj zabehnut za trenerom, aj to dokazu? a vymenit oblecenie, v sedých veciach z lvl 1 nedas predsa nic ked si lvl 20...SchYzo napísal:nie, tak dobehne a ressne sa, aj ja som mal stiahnuty taky program ale nechcelo sa mi to nastavovat tolko statov...a nakoniec hra je nato aby som ju hral ja a nie bot
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
questy asi nie, proste vedia grindovat, vedia zbierat mineraly, skinovat apod. no sak veci asi nakupi dotycny obcas, alebo mozno vedia aj kupovat a robit questy co ja viem ja niesom botterSepiroth napísal:chcete povedať, že tie programy su schne plnit Q? alebo sa teda expia iba zabijanim? ale to treba obcas aj zabehnut za trenerom, aj to dokazu? a vymenit oblecenie, v sedých veciach z lvl 1 nedas predsa nic ked si lvl 20...
ako preco by to nemal vediet? proste ma dopredu naprogramovane co bude robit celych 70 urovni, presne kde pojde, jaky Q zobere a kde ho pojde robit, skratka ten bot ma pevne vyznacene trasy kde pojde a co bude robit, to ze rozmysla logicky ako to hrat je asi nemozne...samozrejme ked ho zabiju tak je naprogramovany a podla toho kde ho zabili tak pride a resne sa, za treningom moze tiez chodit, ale talenty im asi nastavuju rucne a nejake veci im asi posielaju, pochybujem zeby bot dokazal najst epicke veciSepiroth napísal:chcete povedať, že tie programy su schne plnit Q? alebo sa teda expia iba zabijanim? ale to treba obcas aj zabehnut za trenerom, aj to dokazu? a vymenit oblecenie, v sedých veciach z lvl 1 nedas predsa nic ked si lvl 20...
ale tak jaby som teda chcel velmi vediet co taky "NPC" robi v takom Battlegrounde
-
Hotwire
Addict
akurat pred chvilou som to ja videl...zle naprogramovany PvP bot...mag bol pri cintorine a bezal smerom do steny, prisiel som tam ja a jeden shaman a ten mag bezal dalej akurat zacal pustat tie arcane vlny (sry neviem ako sa vola skill za maga som hral len do lvlu 8 tusimSheep napísal:ako preco by to nemal vediet? proste ma dopredu naprogramovane co bude robit celych 70 urovni, presne kde pojde, jaky Q zobere a kde ho pojde robit, skratka ten bot ma pevne vyznacene trasy kde pojde a co bude robit, to ze rozmysla logicky ako to hrat je asi nemozne...samozrejme ked ho zabiju tak je naprogramovany a podla toho kde ho zabili tak pride a resne sa, za treningom moze tiez chodit, ale talenty im asi nastavuju rucne a nejake veci im asi posielaju, pochybujem zeby bot dokazal najst epicke veci![]()
ale tak jaby som teda chcel velmi vediet co taky "NPC" robi v takom Battlegrounde
-
blitzkrieg
Professional
Re: novy blizzlike server!!!!!!!!
podla mna ma dakto na svojom pocitaci nainstalovany mangos
neviem cim to je, ale mne vsetko chodi...compleX napísal:nejde ma napojit na server drak thul, s mojim roguom, ostatne postavy mi funguju ok aj na inych serveroch ale hned ked dam ENTER WORLD na rogua tak ma disconnectne, neviete co stym je ?? a s altamy tam mam 5k ping
-
Mrk
Professional
aky mas net ? kamosi s DSL maju problemi ako ty...ja ete zopar ludi co poznam co maju chello tak bez problemovcompleX napísal:nejde ma napojit na server drak thul, s mojim roguom, ostatne postavy mi funguju ok aj na inych serveroch ale hned ked dam ENTER WORLD na rogua tak ma disconnectne, neviete co stym je ?? a s altamy tam mam 5k ping
-
blitzkrieg
Professional
-
xH4wK
-
Lord PROXI
King
malinko tvojmu postu nerozumiem, wow na ofiku neznamena za budes mat bota - to je oficialne zakazane a jedine jako sa to da spozorovat je ze postava robi nelogicke pohyby, co je pri pocte postav niekolko tisic online tazko detekovatelne a nie je to ani cheat, ale wowko v kombinacii s nejakym externym programom ktory hraje za tie postavy a robi powerlevelingNeSHo napísal:Nvm nečítal som to celé ani všetko ale rozoberalo sa tu to že na wow offi za vás niečo robi vse pc proste chodí a krepčí zabija a vi nemusíte byť za pc je to tak funguje to. Používa sa to na g a potom keď si kúpite g tak s takýchto postav sa to bere u niektorých.
Ludia potrebujem poradit
Aky free server by ste mi odporucali ? (na offik momentalne niesu peniaze)
Ide mi o dobry pomer medzi uptimom a funkcnostou...vhodna CZ/sk komunita,mohol by to byt zacinajuci server,dobre by bolo keby bol tack 2* az 3* blizzlike....dakujem za odpovede
Uvazoval som este o mmorpg4free zevraj je to najlepsie freecko ale neda sa tam cheatovat
Aky free server by ste mi odporucali ? (na offik momentalne niesu peniaze)
Ide mi o dobry pomer medzi uptimom a funkcnostou...vhodna CZ/sk komunita,mohol by to byt zacinajuci server,dobre by bolo keby bol tack 2* az 3* blizzlike....dakujem za odpovede
Uvazoval som este o mmorpg4free zevraj je to najlepsie freecko ale neda sa tam cheatovat