Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

nie, tak dobehne a ressne sa, aj ja som mal stiahnuty taky program ale nechcelo sa mi to nastavovat tolko statov...a nakoniec hra je nato aby som ju hral ja a nie bot :D
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

SchYzo napísal:nie, tak dobehne a ressne sa, aj ja som mal stiahnuty taky program ale nechcelo sa mi to nastavovat tolko statov...a nakoniec hra je nato aby som ju hral ja a nie bot :D
chcete povedať, že tie programy su schne plnit Q? alebo sa teda expia iba zabijanim? ale to treba obcas aj zabehnut za trenerom, aj to dokazu? a vymenit oblecenie, v sedých veciach z lvl 1 nedas predsa nic ked si lvl 20...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sepiroth napísal:chcete povedať, že tie programy su schne plnit Q? alebo sa teda expia iba zabijanim? ale to treba obcas aj zabehnut za trenerom, aj to dokazu? a vymenit oblecenie, v sedých veciach z lvl 1 nedas predsa nic ked si lvl 20...
questy asi nie, proste vedia grindovat, vedia zbierat mineraly, skinovat apod. no sak veci asi nakupi dotycny obcas, alebo mozno vedia aj kupovat a robit questy co ja viem ja niesom botter :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Sepiroth napísal:chcete povedať, že tie programy su schne plnit Q? alebo sa teda expia iba zabijanim? ale to treba obcas aj zabehnut za trenerom, aj to dokazu? a vymenit oblecenie, v sedých veciach z lvl 1 nedas predsa nic ked si lvl 20...
ako preco by to nemal vediet? proste ma dopredu naprogramovane co bude robit celych 70 urovni, presne kde pojde, jaky Q zobere a kde ho pojde robit, skratka ten bot ma pevne vyznacene trasy kde pojde a co bude robit, to ze rozmysla logicky ako to hrat je asi nemozne...samozrejme ked ho zabiju tak je naprogramovany a podla toho kde ho zabili tak pride a resne sa, za treningom moze tiez chodit, ale talenty im asi nastavuju rucne a nejake veci im asi posielaju, pochybujem zeby bot dokazal najst epicke veci :wink:

ale tak jaby som teda chcel velmi vediet co taky "NPC" robi v takom Battlegrounde :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:ako preco by to nemal vediet? proste ma dopredu naprogramovane co bude robit celych 70 urovni, presne kde pojde, jaky Q zobere a kde ho pojde robit, skratka ten bot ma pevne vyznacene trasy kde pojde a co bude robit, to ze rozmysla logicky ako to hrat je asi nemozne...samozrejme ked ho zabiju tak je naprogramovany a podla toho kde ho zabili tak pride a resne sa, za treningom moze tiez chodit, ale talenty im asi nastavuju rucne a nejake veci im asi posielaju, pochybujem zeby bot dokazal najst epicke veci :wink:

ale tak jaby som teda chcel velmi vediet co taky "NPC" robi v takom Battlegrounde :D
akurat pred chvilou som to ja videl...zle naprogramovany PvP bot...mag bol pri cintorine a bezal smerom do steny, prisiel som tam ja a jeden shaman a ten mag bezal dalej akurat zacal pustat tie arcane vlny (sry neviem ako sa vola skill za maga som hral len do lvlu 8 tusim :D ) ale to je vsetko co robil...
toody
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

novy blizzlike server!!!!!!!!

Príspevok od používateľa toody »

:lol: novy wow blizzlike server !!!!!! http://www.demonic-wow.ic.cz :!: :!: :!:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

nejde ma napojit na server drak thul, s mojim roguom, ostatne postavy mi funguju ok aj na inych serveroch ale hned ked dam ENTER WORLD na rogua tak ma disconnectne, neviete co stym je ?? a s altamy tam mam 5k ping
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

compleX napísal:nejde ma napojit na server drak thul, s mojim roguom, ostatne postavy mi funguju ok aj na inych serveroch ale hned ked dam ENTER WORLD na rogua tak ma disconnectne, neviete co stym je ?? a s altamy tam mam 5k ping
vyzera to ze nemas problem ty ale DT.
Sheep
Addict
Addict

Re: novy blizzlike server!!!!!!!!

toody napísal::lol: novy wow blizzlike server !!!!!! http://www.demonic-wow.ic.cz :!: :!: :!:
podla mna ma dakto na svojom pocitaci nainstalovany mangos :D
compleX napísal:nejde ma napojit na server drak thul, s mojim roguom, ostatne postavy mi funguju ok aj na inych serveroch ale hned ked dam ENTER WORLD na rogua tak ma disconnectne, neviete co stym je ?? a s altamy tam mam 5k ping
neviem cim to je, ale mne vsetko chodi...
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

aky mas net ? kamosi s DSL maju problemi ako ty...ja ete zopar ludi co poznam co maju chello tak bez problemov
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

updatuj sietovku
Sheep
Addict
Addict

Zavulon napísal:updatuj sietovku
omg, je ho sietovke je tak maximalne jedno ci hra za rouga alebo za daco ine :lol:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

uz sa to vyriesilo, mne stale blbne net, mam 4G od t-comu a stale im to pada deb*lom
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

compleX napísal:uz sa to vyriesilo, mne stale blbne net, mam 4G od t-comu a stale im to pada deb*lom
Mam rovnaky net , 3 mbit a nepadlo mi to ani 1x , takze problem bude u teba.
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

ee, problem bol opat nedzi t-com-om a blizzardom, raz sa to riesilo na fore ofika, v netke je t-com, kamarati maju t-com a nevedely sa pripojit, doma na obycajnom wmx to slapalo :lol:
NeSHo
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NeSHo »

Nvm nečítal som to celé ani všetko ale rozoberalo sa tu to že na wow offi za vás niečo robi vse pc proste chodí a krepčí zabija a vi nemusíte byť za pc je to tak funguje to. Používa sa to na g a potom keď si kúpite g tak s takýchto postav sa to bere u niektorých.
Sheep
Addict
Addict

NeSHo napísal:Nvm nečítal som to celé ani všetko ale rozoberalo sa tu to že na wow offi za vás niečo robi vse pc proste chodí a krepčí zabija a vi nemusíte byť za pc je to tak funguje to. Používa sa to na g a potom keď si kúpite g tak s takýchto postav sa to bere u niektorých.
malinko tvojmu postu nerozumiem, wow na ofiku neznamena za budes mat bota - to je oficialne zakazane a jedine jako sa to da spozorovat je ze postava robi nelogicke pohyby, co je pri pocte postav niekolko tisic online tazko detekovatelne a nie je to ani cheat, ale wowko v kombinacii s nejakym externym programom ktory hraje za tie postavy a robi powerleveling
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Ludia potrebujem poradit
Aky free server by ste mi odporucali ? (na offik momentalne niesu peniaze)
Ide mi o dobry pomer medzi uptimom a funkcnostou...vhodna CZ/sk komunita,mohol by to byt zacinajuci server,dobre by bolo keby bol tack 2* az 3* blizzlike....dakujem za odpovede :)
Uvazoval som este o mmorpg4free zevraj je to najlepsie freecko ale neda sa tam cheatovat :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Zavulon napísal:ale neda sa tam cheatovat :D
ak si to myslel zo srandy berem, ak nie tak sa s tebou nemienim bavit :roll:
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional