novy gimp

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
gabberman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

novy gimp

Príspevok od používateľa gabberman »

1)mam gimp vo verzii 2.4.2,stiahol som si verziu 2.4.3,ale je to subor "gimp-2.4.3.tar.bz2" a neviem co stym mam urobyt...treba to niekde nakopirovat alebo co?

2)preco nemam vo verzii 2.4.2 scrip fu?(obr v prilohe)

diiik
Prílohy
gimp.JPG
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

1. To co si si stiahol je archiv, nenapisal si pre aky OS, ale tar.bz2 su spravene pre linux, pre win su tam v ponuke instalatory, ak sa nemylim. Pod linuxom to rozbalis istotne, pod winom by som skusil winrar, mozno sa postasti :), ale iny archivator.
2. Script Fu chyba aj mne a netusim, kde to najdem.
gabberman
Medium Star
Medium Star

mam win...takze asi nic :( sak to mi bolo divne,ze vzdy mi tahalo exe subory a teraz nie...dik za odpoved
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Skôr ma prekvapuje že si to menu Script-Fu mal ešte aj vo verzii 2.4.2. Už dosť dávno tie Fu skripty popresúvali na logickejšie miesta. :)
gabberman
Medium Star
Medium Star

chrono napísal:Skôr ma prekvapuje že si to menu Script-Fu mal ešte aj vo verzii 2.4.2. Už dosť dávno tie Fu skripty popresúvali na logickejšie miesta. :)
asi som to zle napisal,ale ten obr. je z verzie 2.4.2,takze to tam neni.co som mal predtym starsie verzie tak to tam bolo a mal som tam par oblubenych veci,ktore by som mal rad aj teraz... :cry:
chrono
VIP
VIP

Všetky skripty (až na jeden) tam sú, len ich musíš hľadať na inom mieste (sú tam, kde sú funkcie, ktoré robia podobné veci).
gabberman
Medium Star
Medium Star

chrono napísal:Všetky skripty (až na jeden) tam sú, len ich musíš hľadať na inom mieste (sú tam, kde sú funkcie, ktoré robia podobné veci).
troxu som sa vtom hrabal,no nenasiel som...skus mi poradit,vdedy som mal skripta tusim sa volali platno a tkanie alebo tak nejako...nevies kde su teraz?
chrono
VIP
VIP

Väčšina sa nachádza v menu Filtre (Filters). Konkrétne tie dva by som hľadal v podmenu Umelecké (Artistic). :)
gabberman
Medium Star
Medium Star

chrono napísal:Väčšina sa nachádza v menu Filtre (Filters). Konkrétne tie dva by som hľadal v podmenu Umelecké (Artistic). :)
ze dakujeeeem :D
Napísať odpoveď