1)mam gimp vo verzii 2.4.2,stiahol som si verziu 2.4.3,ale je to subor "gimp-2.4.3.tar.bz2" a neviem co stym mam urobyt...treba to niekde nakopirovat alebo co?
2)preco nemam vo verzii 2.4.2 scrip fu?(obr v prilohe)
1. To co si si stiahol je archiv, nenapisal si pre aky OS, ale tar.bz2 su spravene pre linux, pre win su tam v ponuke instalatory, ak sa nemylim. Pod linuxom to rozbalis istotne, pod winom by som skusil winrar, mozno sa postasti , ale iny archivator.
2. Script Fu chyba aj mne a netusim, kde to najdem.
chrono napísal:Skôr ma prekvapuje že si to menu Script-Fu mal ešte aj vo verzii 2.4.2. Už dosť dávno tie Fu skripty popresúvali na logickejšie miesta.
asi som to zle napisal,ale ten obr. je z verzie 2.4.2,takze to tam neni.co som mal predtym starsie verzie tak to tam bolo a mal som tam par oblubenych veci,ktore by som mal rad aj teraz...
chrono napísal:Všetky skripty (až na jeden) tam sú, len ich musíš hľadať na inom mieste (sú tam, kde sú funkcie, ktoré robia podobné veci).
troxu som sa vtom hrabal,no nenasiel som...skus mi poradit,vdedy som mal skripta tusim sa volali platno a tkanie alebo tak nejako...nevies kde su teraz?