kinjeril napísal:V priemernom pocte slovakov na meter stvorcovy.
nj ale asi iba v tom (maybe novy targ v piatok sa da porovnavat)
cim dalej tym viac si uvedomjem ze slovensko je najpriemernejší stat.takze to je dalsie slovenske naj podla mna
niektori to beru velmi kriticky....potom to tu vyzera jak kebi tu boli sami blbci a zavistlivci to nieje pravda. ja stretavam vacsinou dobrych ludi a nie kktov. to s tymi holkami je pravda, slovenky su najkrajsie. aj s tymi ciganmi a madarmi celkom suhlasim.
a p4ra ak sa ti tu nepaci tak vypadni tam odkial si prisiel do skveleho idealneho chorvatska kde sa maju vsetci radi a svet je gombicka
uz tuna vela krat spominane pekne baby..... a o jednej viem ktora je nakrajsia predsa ta moja
a zda sa mi ze su tu ludia ktory sa dostanu na vyssie postavenie su chamtivejsi ako ked boli "nizsie".... dost sa tu menia ludia....
a dost casto menime nazory... urcite je to naladovostou.... ale pripada mi to tak ze sme len my-slovaci taky........
urcite mame krasne zivotne prostredie- o ktore sa mimochodom nie moc starame, ale je to zatial v pohode....
Ako seminarnu pracu z fyziky som mal Vyuzite geotermalnej energie ako alternativneho zdroja energie. Serminarka mala sluzit hlavne ako zachrana v pripade, ze na maturite by z cloveka slo ako z chlpatej deky (co nastastie nebol moj pripad). Moj dlhorocny profesor sa po zbeznej prezentacii o com ta praca je spytal, ze ako je to s geotermalnou energiou na Slovensku. Tak ja som o tom nemal ani paru a zadrel som: "no nie je to bohvieco" a on na to: "hmm to je zaujimave, pretoze Slovensko je po Islande stat s najvacsimi zdrojmi geotermalnej energie v prepocte na rozlohu krajiny". Nastastie som tento mensi trapa zakecal, ale tak je to k teme a viete v com Slovensko vynika
t0m4s3 napísal:Ako seminarnu pracu z fyziky som mal Vyuzite geotermalnej energie ako alternativneho zdroja energie. Serminarka mala sluzit hlavne ako zachrana v pripade, ze na maturite by z cloveka slo ako z chlpatej deky (co nastastie nebol moj pripad). Moj dlhorocny profesor sa po zbeznej prezentacii o com ta praca je spytal, ze ako je to s geotermalnou energiou na Slovensku. Tak ja som o tom nemal ani paru a zadrel som: "no nie je to bohvieco" a on na to: "hmm to je zaujimave, pretoze Slovensko je po Islande stat s najvacsimi zdrojmi geotermalnej energie v prepocte na rozlohu krajiny". Nastastie som tento mensi trapa zakecal, ale tak je to k teme a viete v com Slovensko vynika
zdroje by boli este by to chcelo ich vyuzivat, nie ? aspon som o tom nic moc nepocul... tak nam to objasni