Slovenske naj...

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

kinjeril napísal:V priemernom pocte slovakov na meter stvorcovy. :D
nj ale asi iba v tom (maybe novy targ v piatok sa da porovnavat)
cim dalej tym viac si uvedomjem ze slovensko je najpriemernejší stat.takze to je dalsie slovenske naj podla mna :wink:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

mame najvacsiu madarsku mensinu....ale samozrejme baby mame najkrajsie a mame najvacsiu zoo v strednej eu
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Naj? tazko povedat, ale urcite mame pekne baby, prostredie, blbych ludi co volili Fica :)
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

v politickej debilite
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

niektori to beru velmi kriticky....potom to tu vyzera jak kebi tu boli sami blbci a zavistlivci to nieje pravda. ja stretavam vacsinou dobrych ludi a nie kktov. to s tymi holkami je pravda, slovenky su najkrajsie. aj s tymi ciganmi a madarmi celkom suhlasim.
a p4ra ak sa ti tu nepaci tak vypadni tam odkial si prisiel do skveleho idealneho chorvatska kde sa maju vsetci radi a svet je gombicka :roll:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

uz tuna vela krat spominane pekne baby..... a o jednej viem ktora je nakrajsia :P predsa ta moja

a zda sa mi ze su tu ludia ktory sa dostanu na vyssie postavenie su chamtivejsi ako ked boli "nizsie".... dost sa tu menia ludia....
a dost casto menime nazory... urcite je to naladovostou.... ale pripada mi to tak ze sme len my-slovaci taky........

urcite mame krasne zivotne prostredie- o ktore sa mimochodom nie moc starame, ale je to zatial v pohode....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ako seminarnu pracu z fyziky som mal Vyuzite geotermalnej energie ako alternativneho zdroja energie. Serminarka mala sluzit hlavne ako zachrana v pripade, ze na maturite by z cloveka slo ako z chlpatej deky (co nastastie nebol moj pripad). Moj dlhorocny profesor sa po zbeznej prezentacii o com ta praca je spytal, ze ako je to s geotermalnou energiou na Slovensku. Tak ja som o tom nemal ani paru a zadrel som: "no nie je to bohvieco" a on na to: "hmm to je zaujimave, pretoze Slovensko je po Islande stat s najvacsimi zdrojmi geotermalnej energie v prepocte na rozlohu krajiny". Nastastie som tento mensi trapa zakecal, ale tak je to k teme a viete v com Slovensko vynika ;-)
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

t0m4s3 napísal:Ako seminarnu pracu z fyziky som mal Vyuzite geotermalnej energie ako alternativneho zdroja energie. Serminarka mala sluzit hlavne ako zachrana v pripade, ze na maturite by z cloveka slo ako z chlpatej deky (co nastastie nebol moj pripad). Moj dlhorocny profesor sa po zbeznej prezentacii o com ta praca je spytal, ze ako je to s geotermalnou energiou na Slovensku. Tak ja som o tom nemal ani paru a zadrel som: "no nie je to bohvieco" a on na to: "hmm to je zaujimave, pretoze Slovensko je po Islande stat s najvacsimi zdrojmi geotermalnej energie v prepocte na rozlohu krajiny". Nastastie som tento mensi trapa zakecal, ale tak je to k teme a viete v com Slovensko vynika ;-)
zdroje by boli este by to chcelo ich vyuzivat, nie ? aspon som o tom nic moc nepocul... tak nam to objasni :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Steju napísal:zdroje by boli este by to chcelo ich vyuzivat, nie ? aspon som o tom nic moc nepocul... tak nam to objasni :)
Na mesto KOsice je vypracovany plan, ktory by mal pokryt vykurovanie, do 1/2 alebo tak nejako, len je to vo hviezdach :?
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

naj futbalovy zvaz na svete
Napísať odpoveď