V Diskriminácii černocho, mexičanov! Máme ešte šťastie že v Europe sa nenachádza KuKlusKlan ktorý fizický likviduje ľudí inej pletiP3Bo napísal:je rozdiel medzi ponimanim otrokarstva z historickeho hladiska a hovorit o otrokarstve v USA ovela neskor ....
A kde prosimta pokracuje to si bezne v USA mozem kupit cierneho otroka ?
Vrodeny rasizmus
Re: Vrodeny rasizmus
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ja z teba nemozem . Skusim sa pozerat na svet tvojimi ocami . : hnutie skinheads a sharp ti pravdepodobne nic nehovori a urcite sa nesnazi likvidovat obcanov inej pleti. Taktiez romovia niesu rasisticky diskriminovanynadl napísal:V Diskriminácii černocho, mexičanov! Máme ešte šťastie že v Europe sa nenachádza KuKlusKlan ktorý fizický likviduje ľudí inej pleti
kup dvoch a dostanes jedneho zdarmaUjo Marky napísal:Ja som si tak na trhoch jedneho kupilPrave slape na stacionarnom biku a robi elektrinu a pritom dokaze krajat cibulu!!!
Chlapec to je Ku-Klux-Klan, a nastastie su to dnes 70 rocny ludia co maju pod skrinou staru postelnu plachtu s dierkami.nadl napísal:KuKlusKlan
No kedže na web stránkach je to písané tak ako som to napísal, chytať za pomlčky ak sa ti to páči tak je to v poriadku. No realita je iná ak si myslíš že KuKlusKlan sú 70 roční detkovia tak je to zavádzajúce, podľa teba by nemali byť u nás neofašisti, Nakoniec kde by sa tu vzali ! CHLAPČEUjo Marky napísal:Chlapec to je Ku-Klux-Klan, a nastastie su to dnes 70 rocny ludia co maju pod skrinou staru postelnu plachtu s dierkami.
Tomuto som nepochopilnadl napísal:No kedže na web stránkach je to písané tak ako som to napísal, chytať za pomlčky ak sa ti to páči tak je to v poriadku. No realita je iná ak si myslíš že KuKlusKlan sú 70 roční detkovia tak je to zavádzajúce, podľa teba by nemali byť u nás neofašisti, Nakoniec kde by sa tu vzali ! CHLAPČE
On ťa nechytá za pomlčky.Chcel tým len povedať že to není Ku KluS Klan ale Ku KluX Klannadl napísal:No kedže na web stránkach je to písané tak ako som to napísal, chytať za pomlčky ak sa ti to páči tak je to v poriadku. No realita je iná ak si myslíš že KuKlusKlan sú 70 roční detkovia tak je to zavádzajúce, podľa teba by nemali byť u nás neofašisti, Nakoniec kde by sa tu vzali ! CHLAPČE
Dobre, ale to neznamena, ze odstupili od povodnych myslienok.Ujo Marky napísal:Napis do SP tuto je to off topic.. A odislo od nej viac akao polka clenoveste predtym ako ju zakazali
SP uz od jej vzniku az po sucasnost sa stale hlasi k tradiciam a odkazu velkych slovenskych velikanov ako Stur Hlinka Tiso atd., myslienka je stale rovnaka, takze tym by sme to mohli uzavriet.
Ake individua?Ujo Marky napísal:OficialneLen sa taam pridavali take individua... a celkovo uz nemaju ani zlomok povodnej "moci"
A aku moc, ziadnu nikdy ani nemali, akurat su menej viditelny lebo na verejnych akciach boli bud zbity alebo odvedeny na policajny okrsok.
SP furt funguje ako OZ, s rovnakymi myslienkami, nazormi, postojmi atd., akurat z verejnych vystupeni presli na sukromne.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
prestan urazat kaliho!Ujo Marky napísal:OficialneLen sa taam pridavali take individua... a celkovo uz nemaju ani zlomok povodnej "moci"
(ak nechapes)
Vies co? Zatial si nic konkretne nepovedal.Ujo Marky napísal:Heh Kali moj dedko je vyzsi funkcionar HSLS, pod ktoru patri aj SP tak o tom snad nieco viem
Ja som narazal na tvoj prispevok v ktorom si pisal ze SP sa odvratila od povodnych myslienok, co neni pravda.
Dalej som reagoval na tvoj prispevok o moci, ktoru nikdy nemali, akurat boli viac aktivny na verejnosti, teraz uz ta aktivita opadal a presli na sukromne akcie resp snemi.
Ak sa v niecom mylim tak ma mozes opravit, rad sa poucim.
Mas pravdu, program sa nezmenil, zmenil sa pocet ludi v tejto organizaciji, a ked si pozres fotky SP z roku napr.
Porovnaj si toto:
August 2005
Oktober 2007 - tu som bol aj ja, samozrejmne nie s SP
+ na akciach SP bolo zriedka vidno Steinar a take "pro slovenske" znacky, teraz ich na Zhromazdeni za slobodu prejavu bolo tolko ze ani prstov tolko nemam aby som ich zratal. A nehovor mi prosim ze ti ludia nevedia o com je ta znacka.
A Kali pokial viem sa k SP nehlasi takze jeho som neurazil.. A slovo individuum neni hanobne ani nic tak newiem ake mas problemy
Porovnaj si toto:
August 2005
Kód: Vybrať všetko
http://www.pospolitost.org/nasa%20cinnost/akc05/ruzomberokatd1.jpgKód: Vybrať všetko
http://www.pospolitost.org/nasa%20cinnost/akc07/bytca3.jpgA Kali pokial viem sa k SP nehlasi takze jeho som neurazil.. A slovo individuum neni hanobne ani nic tak newiem ake mas problemy
Nebudem sa tu dohadovať čí KuKlusKlan alebo KuKluxKlan môžeš si to overiť na GOOGLE daj vyhľadať jedno i druhé sam sa o tom presvedčíš. Jedno je pravdou čo najviac zakazuješ to ľudia najviac robia. Toť všeDieg0 napísal:On ťa nechytá za pomlčky.Chcel tým len povedať že to není Ku KluS Klan ale Ku KluX Klan