Vrodeny rasizmus

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nadl
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Vrodeny rasizmus

Príspevok od používateľa nadl »

P3Bo napísal:je rozdiel medzi ponimanim otrokarstva z historickeho hladiska a hovorit o otrokarstve v USA ovela neskor ....

A kde prosimta pokracuje to si bezne v USA mozem kupit cierneho otroka ?
V Diskriminácii černocho, mexičanov! Máme ešte šťastie že v Europe sa nenachádza KuKlusKlan ktorý fizický likviduje ľudí inej pleti :o
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

nadl napísal:V Diskriminácii černocho, mexičanov! Máme ešte šťastie že v Europe sa nenachádza KuKlusKlan ktorý fizický likviduje ľudí inej pleti :o
Ja z teba nemozem . Skusim sa pozerat na svet tvojimi ocami . : hnutie skinheads a sharp ti pravdepodobne nic nehovori a urcite sa nesnazi likvidovat obcanov inej pleti. Taktiez romovia niesu rasisticky diskriminovany
Ujo Marky napísal:Ja som si tak na trhoch jedneho kupil :D Prave slape na stacionarnom biku a robi elektrinu a pritom dokaze krajat cibulu!!!
kup dvoch a dostanes jedneho zdarma :lol:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Dnes je ludí z KKK za hrsť.Oproti minulým časom je ich strašne málo
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

nadl napísal:KuKlusKlan
Chlapec to je Ku-Klux-Klan, a nastastie su to dnes 70 rocny ludia co maju pod skrinou staru postelnu plachtu s dierkami.
nadl
Medium Star
Medium Star

Ujo Marky napísal:Chlapec to je Ku-Klux-Klan, a nastastie su to dnes 70 rocny ludia co maju pod skrinou staru postelnu plachtu s dierkami.
No kedže na web stránkach je to písané tak ako som to napísal, chytať za pomlčky ak sa ti to páči tak je to v poriadku. No realita je iná ak si myslíš že KuKlusKlan sú 70 roční detkovia tak je to zavádzajúce, podľa teba by nemali byť u nás neofašisti, Nakoniec kde by sa tu vzali ! CHLAPČE :D
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

nadl napísal:No kedže na web stránkach je to písané tak ako som to napísal, chytať za pomlčky ak sa ti to páči tak je to v poriadku. No realita je iná ak si myslíš že KuKlusKlan sú 70 roční detkovia tak je to zavádzajúce, podľa teba by nemali byť u nás neofašisti, Nakoniec kde by sa tu vzali ! CHLAPČE :D
Tomuto som nepochopil :D Ja som len chcel povedat ze v radoch KKK je dnes asi 30 ludi v kazdom state :D Z povodnych 550,000
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

30 bolo tych NS nie..? :P

KKK patri minulosti.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

nadl napísal:No kedže na web stránkach je to písané tak ako som to napísal, chytať za pomlčky ak sa ti to páči tak je to v poriadku. No realita je iná ak si myslíš že KuKlusKlan sú 70 roční detkovia tak je to zavádzajúce, podľa teba by nemali byť u nás neofašisti, Nakoniec kde by sa tu vzali ! CHLAPČE :D
On ťa nechytá za pomlčky.Chcel tým len povedať že to není Ku KluS Klan ale Ku KluX Klan
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Aryan Angel napísal:30 bolo tych NS nie..? :P

KKK patri minulosti.
No posrali si si to ako pospolitaci, odvratili sa od povodnych mislienok s ktorymi suhlasili aj davy a zacali propagovat nezmyselne kraviny tak sa od nich kazdy odpojil :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ujo Marky napísal:No posrali si si to ako pospolitaci, odvratili sa od povodnych mislienok s ktorymi suhlasili aj davy a zacali propagovat nezmyselne kraviny tak sa od nich kazdy odpojil :D
Od jakych povodnych myslienok sa odvratila SP a kedy?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Napis do SP tuto je to off topic.. A odislo od nej viac akao polka clenov :D este predtym ako ju zakazali :D
kali520
Darca
Darca

Ujo Marky napísal:Napis do SP tuto je to off topic.. A odislo od nej viac akao polka clenov :D este predtym ako ju zakazali :D
Dobre, ale to neznamena, ze odstupili od povodnych myslienok.

SP uz od jej vzniku az po sucasnost sa stale hlasi k tradiciam a odkazu velkych slovenskych velikanov ako Stur Hlinka Tiso atd., myslienka je stale rovnaka, takze tym by sme to mohli uzavriet.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Oficialne :D Len sa taam pridavali take individua... a celkovo uz nemaju ani zlomok povodnej "moci"
kali520
Darca
Darca

Ujo Marky napísal:Oficialne :D Len sa taam pridavali take individua... a celkovo uz nemaju ani zlomok povodnej "moci"
Ake individua?

A aku moc, ziadnu nikdy ani nemali, akurat su menej viditelny lebo na verejnych akciach boli bud zbity alebo odvedeny na policajny okrsok.

SP furt funguje ako OZ, s rovnakymi myslienkami, nazormi, postojmi atd., akurat z verejnych vystupeni presli na sukromne.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Heh Kali moj dedko je vyzsi funkcionar HSLS, pod ktoru patri aj SP tak o tom snad nieco viem :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Ujo Marky napísal:Oficialne :D Len sa taam pridavali take individua... a celkovo uz nemaju ani zlomok povodnej "moci"
prestan urazat kaliho! :x :evil:

(ak nechapes)
kali520
Darca
Darca

Ujo Marky napísal:Heh Kali moj dedko je vyzsi funkcionar HSLS, pod ktoru patri aj SP tak o tom snad nieco viem :D
Vies co? Zatial si nic konkretne nepovedal.

Ja som narazal na tvoj prispevok v ktorom si pisal ze SP sa odvratila od povodnych myslienok, co neni pravda.

Dalej som reagoval na tvoj prispevok o moci, ktoru nikdy nemali, akurat boli viac aktivny na verejnosti, teraz uz ta aktivita opadal a presli na sukromne akcie resp snemi.

Ak sa v niecom mylim tak ma mozes opravit, rad sa poucim. :wink:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Mas pravdu, program sa nezmenil, zmenil sa pocet ludi v tejto organizaciji, a ked si pozres fotky SP z roku napr.

Porovnaj si toto:
August 2005

Kód: Vybrať všetko

http://www.pospolitost.org/nasa%20cinnost/akc05/ruzomberokatd1.jpg
Oktober 2007 - tu som bol aj ja, samozrejmne nie s SP :D

Kód: Vybrať všetko

http://www.pospolitost.org/nasa%20cinnost/akc07/bytca3.jpg
+ na akciach SP bolo zriedka vidno Steinar a take "pro slovenske" znacky, teraz ich na Zhromazdeni za slobodu prejavu bolo tolko ze ani prstov tolko nemam aby som ich zratal. A nehovor mi prosim ze ti ludia nevedia o com je ta znacka.

A Kali pokial viem sa k SP nehlasi takze jeho som neurazil.. A slovo individuum neni hanobne ani nic tak newiem ake mas problemy :P
kali520
Darca
Darca

Marky, ja nepopieram ze pocet ludi sa tam zmenil, to je urcite mozne a aj pochopitelne kedze policia voci nim vykonavala tvrde zasahy a ich monitorovala. Ale ako si uz aj sam povedal program sa nezmenil a to som chcel pocut.
nadl
Medium Star
Medium Star

Dieg0 napísal:On ťa nechytá za pomlčky.Chcel tým len povedať že to není Ku KluS Klan ale Ku KluX Klan
Nebudem sa tu dohadovať čí KuKlusKlan alebo KuKluxKlan môžeš si to overiť na GOOGLE daj vyhľadať jedno i druhé sam sa o tom presvedčíš. Jedno je pravdou čo najviac zakazuješ to ľudia najviac robia. Toť vše
Napísať odpoveď