mi-chau napísal:ty tvrdis ze UNIZA nema uroven tak daj ty link kde je dokaz

alebo si tam studoval? mas pravdu je to zasivaren, vrtas sa tam v nose a prechadzas s prospechovym stipendiom. A vedomosti studentov nulove..
Pre zaciatok bude stacit, ked nebudes prekrucat co som napisal a nebudes pisat co som nenapisal. Sudim tak na zaklade ludi, ktorych odtial poznam a na zaklade x dalsich ludi, ktory studuju na roznych inych skolach. Nenapisal som, ze na ZU je vsetko zadarmo, pretoze to ani nieje pravda. Nicmenej, ked si tych ludi trosku porovnam, tak proste fakt, ze ti na ZU to maju predsa len o nieco lahsie ako ostatni je neprehliadnutelny. To nieje o mojej osobnej zaujatosti alebo co. To je realita. Samozrejme ze maju aj oni hardcore predmety a nikto im nic zadarmo neda. Ale predsa, v porovnani s ostatnymi mam casto dojem, ze su na tom daleko najlepsie

Chapem, ze vy zo ZU sa citite byt urazeni, ale tak co uz. Ja na ZU nestudujem a ani na ziadnej porovnatelnej skole, ktoru by som tymto propagoval. Cize vsetko co som napisal je len moj nestranny nazor a ak sa niekomu nepaci, je to jeho problem. O tom je forum.
// hojko:

Najtazsiu skolu? To si kde nabral? Ja na Slovensku nestudujem a tu sa bavime o SK skolach, takze Tvoja narazka na mna je uplne bezpredmetna