Tak sa konecne aj ja vyjadrim.
Hojko - fajn chlapik, ked bol nejaky problem, tak ho riesil, ziadne vyhovorky, aj ked mu to najskor liezlo neraz na nervy
T0m4s3 - Vyzna sa vo veciach HW, siete, ale neda sa povedat, ze by bol az tak privetivy ako hojko

, ale napada ma preco, takze v pohode
Kinjeril - Tak s nim by som pivecko urcite dal. Myslim, ze vazne fajn chlapik aj v reali. Ten mal este viac trpezlivosti ako hojko
Schweek - to je exot

Ale v tej najlepsej podobe a s jednym pivom by som unho asi nepochodil

/asi budes vediet, ktory som ja

/
Brm - Fajn osoba, tam nie je, co riesit. Triumph vodka je najlepsia

Su-Do - Tak tento chlapik, to je zvlastna kategoria. Pomoct pomoze vzdy, ked sa da. Vie, co sa patri a celkove jeho vystupovanie ani zdaleka neodzrkadluje jeho vek. Ked si vezmeme do uvahy, ako sa mnohí spravaju v jeho veku..... Skratka vyborny chlapik a nech mu to vydrzi
Chrono - Vsetka ucta a obdiv, co sa tyka jeho znalosti. Seda eminencia fora
audiotrack - Neviem, myslim, ze je druhak na vyske, skratka predtym som ho nejak nevnimal, ale tedka ked pozriem do programovania, veci spojene s forom, tak nie je o com, skutocne to vie a nevedel by to, keby nevedel, co chce

/ale asi ma ma mierne v zuboch

/
uplink - Skvely grafik, tam nie je o com. A niektore jeho nazory mali skutocne svoju hlbku / moc nesledujem hornu polku fora / , co mi aj nieco dalo. BTW. komp slape stale na vybornu

Cesar, Tuti, Krija / nejak ta tu v poslednej dobe niet ? /, Impact a dalsi, na ktorých som nedopatrenim zabudol - To je taka hrstka userov, ktorí mi mnohokrat pomohli a mali so mnou strpenia, alebo sa po nich velmi dobre cita, thx
Lucka 
- to je moja zienka, na ktoru nesmiem zabudnut. Tu mam z vas vsetkych najradsej
Samozrejme su tu aj takí, ktorých nemusim, kazdy si pochuti byt nemozeme:
2pacaveli alias sirmisoturbo - To je dlhodoba zalezitost, je to presny opak Su-Da, treba troska dospiet jednoducho
Afa - moj brat, mozno tu ma aj ban, skratka rovnaky jak 2pacaveli, ide ma z neho sem tam je*nut

,mozno som nebol iný ani ja, tazko posudit
A potom este par ludi, ale tych jednoducho ignorujem....
Tak, dufam, ze sa nikto neurazil a to by bolo asi tak vsetko.Ak som na niekoho zabudol, tak sorry...
Edit: Chudacisko Turtlak, nanho som zabudol, este aj na svoje forum ma pozval

Je fajn urcite, velmi dobre sa s nim da pokecat. Skratka vnimam ho velmi pozitivne....