peterkozel napísal:a viete co je najhovadskejsie? - moc na telku nie som takze brison beak som absolutne nepoznal az kym som nepovedal asi pred mesiacom kamosovi ze sa nudim a ci nema cosi na pozeranie - dal mi na dvd prvu seriu a ako som rano sadol tak som od toho odisiel az vecer uplne zamasteny ani som nejedol len pozeral jak magor akoby som prave nasiel ameriku sere ma akurad to ze druha a tretia seria este nieje ani tak skoro nebude predabovana a kedze mam okuliare tak nestiham citat titulky kur*a fix
Co okuliare mam aj ja a titulky stiham citat v pohode, to som este nepocul ze nestiham citat titulky z okuliarmy
Zdalo sa to byt vyborna cast. Konecne sa nieco posunie dopredu, zdalo sa. Postava noveho velitela to mohlo rozbehnut...............
Ale ta pi*a sprosta ho zastreli. Dpc, ako ma to nasralooooooo !!!
Ve vysílání 3. série seriálu Prison Break nastane opět mírná změna. Půjde o změnu vysílání epizody 3x11: Under And Out, která se původně měla vysílat 28. ledna 2008. Místo epizody poběží přímý přenos, ve kterém prezident USA George Bush přednese výroční Zprávu o státní Unii. Vysílání se proto posune o týden.
tato cast bola dost akcna, som zvedavy ako chcu pokracovat dalej
podla vas bude aj stvrta seria? lebo som cital niekde na nete ze tvorcovia vahaju ze mozno nebude...
edit: som nevedel ze Chuck Norris bol je v Delta Force
Celkom slusny diel, aj ked boli aj lepsie Hlavne som rad, ze sa to konecne zacina tak normalnejsie vyvijat a nie som po skonceni taky nasraty, ze sa zas vsetko posralo
dobra cast... sammy si zavladol az skoro jednu hodinu... (cca)
ja si myslim ze v tom kufriku budu peniaze...
inak je dobre ze sa uz davaju dokopy ako tim
a zrejme zabiju bellicka.. myslim si
Podla mna nudna cast, nic zaujimave sa tam nestalo. Co bude v kufriku netusim, mozno peniaze, mozno nejake doklady pre ktoreho ho chcu ziveho z vazenie, uvidime...
Ja som len vcera videl tie 2 nove casti. Musim povedat, ze sa mi pacili velmi. S tym Sammym som tak celkom neocakaval, ze sa s nim tak skoro rozlucime, ale brat presne trafil, ako ho to zabije. Bellick sa mi lubil s jeho "respektom" na jeden den, hehe. A hlavne Alex brutalne zahral tie abstaky. Casti sa mi pacili a som zvedavy, co nas caka v buducnosti. V kufriku su mozno nejake papiere, ci dokumenty, ktore mozu usvedcit Spolocnost?
EDIT: Ospravedlnujem sa, GothaR, mas pravdu, aj ja som to v minulosti ziadal. Dik za upozornenie.
p4ra napísal:Ja som len vcera videl tie 2 nove casti. Musim povedat, ze sa mi pacili velmi. S tym Sammym som tak celkom neocakaval, ze sa s nim tak skoro rozlucime, ale brat presne trafil, ako ho to zabije. Bellick sa mi lubil s jeho "respektom" na jeden den, hehe. A hlavne Alex brutalne zahral tie abstaky. Casti sa mi pacili a som zvedavy, co nas caka v buducnosti. V kufriku su mozno nejake papiere, ci dokumenty, ktore mozu usvedcit Spolocnost?
Daj si na zaciatok prispevku varovanie, ze tam mas trosku spoiler
Inak kufrik - co ja viem...ta slecna vyzerala, ze to hned identifikovala, takze podla mna to je nejaky vacsi obnos penazi alebo zbran.
ta JAMESOVA priatelka povedala v rozhovore s lincom ze " vyje*** ? "lebo tak to bolo v TIT .. tak sa pytam ci sa to tak ma prelozit
lebo ak ano tak sa mi to paci
Spojler 3x10 : v kufriku moze byt aj nejake AWP ...
a mam silny pocit ze SOURCE umre bol tak jeden moment ked si bol moc isty ... a to mi prislo take pohrdanie spolocnostou ...
vdaka modernej technike a snaham vymamit sa z reality som konecne doupravoal vcerjasiu nahravku a precosoval si slovenske titule. a bude sa pozerat aj s porozumenim!!!