Mam Sempron 2800+ , socket AM2 a rad by som ho vymenil za nejake dvojjadro ale tak aby cena bola co najnizsia a rozdiel oproti mojmu procesoru vykonovo co najvyssi co navrhujete ????
heh mam to bude ono toto kupim este popozeram ci sa to neda zohnat lacnejsie a niekde a blizsie aby som si to mohol riesit osobkou ... bud v KE alebo lepsie rovno PP
Lord ANAKIN napísal:heh mam to bude ono toto kupim este popozeram ci sa to neda zohnat lacnejsie a niekde a blizsie aby som si to mohol riesit osobkou ... bud v KE alebo lepsie rovno PP
Hmm nechapem preco nekupis aspon 4400+ pretoze vela aplikacii nedokaze vyuzit dve jadra...vsak je tam stokorunovy rozdiel...
lacnejsie ako v alze to najdes len v ageme/westechu ale tam musis mat zivnostensky...v kamennom shope v ke to bude este drahsie - pricom postovne z BA stoji 100sk (teraz v akcii DPD)
fuck DPD ! uz 2 dni mi nosia balik a on nikde. Pricom rucia, ze do 24h. Sry za OT.
Nizsie ceny ako na alze som nasiel na euromedia.sk. Chcel som z tade brat, no bral som z alzy..
kukiak napísal:fuck DPD ! uz 2 dni mi nosia balik a on nikde. Pricom rucia, ze do 24h. Sry za OT.
Nizsie ceny ako na alze som nasiel na euromedia.sk. Chcel som z tade brat, no bral som z alzy..
Lord ANAKIN napísal:heh mam to bude ono toto kupim este popozeram ci sa to neda zohnat lacnejsie a niekde a blizsie aby som si to mohol riesit osobkou ... bud v KE alebo lepsie rovno PP
http://www.focus.sk maju 4200 za 2070 SK, cez web je to za 2007 ale zase zaplatis 99 za UPC. A hlavne to je v KE.
warezman napísal:Hmm nechapem preco nekupis aspon 4400+ pretoze vela aplikacii nedokaze vyuzit dve jadra...vsak je tam stokorunovy rozdiel...
lacnejsie ako v alze to najdes len v ageme/westechu ale tam musis mat zivnostensky...v kamennom shope v ke to bude este drahsie - pricom postovne z BA stoji 100sk (teraz v akcii DPD)
tak to tu stovku uz doplatim ... ved preto som zalozil ten topick , som cakal ze ma mozno niekto presvedci len na jedno jadro mozno ...
Lord ANAKIN napísal:tak to tu stovku uz doplatim ... ved preto som zalozil ten topick , som cakal ze ma mozno niekto presvedci len na jedno jadro mozno ...
ono vela aplikacii nevie vyuzit dve jadra takze tu by stalo za uvazenie jednojadro.Je to len na tebe no ja by som samozrejme volil X2 4600+ + OC