Co najlacnejsia vymena procesora

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Lord ANAKIN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Co najlacnejsia vymena procesora

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

Mam Sempron 2800+ , socket AM2 a rad by som ho vymenil za nejake dvojjadro ale tak aby cena bola co najnizsia a rozdiel oproti mojmu procesoru vykonovo co najvyssi co navrhujete ????
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

X2 4400+ alebo 4800+
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ale nemusis mat aj inu maticnu?
Lord ANAKIN
Professional
Professional

nie maticnu nie mam ASUS M2N E ktoru si necham lebo je v pohode a podla oficialnej stranky by na nej maly ficat aj nove procaky ....

skor ma teraz zacina zaujimat kde najlacnejsie kupim ten novy procak ... este stale rozmyslam nad X2 4000+ :?
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

Lord ANAKIN
Professional
Professional

heh mam to bude ono toto kupim este popozeram ci sa to neda zohnat lacnejsie a niekde a blizsie aby som si to mohol riesit osobkou ... bud v KE alebo lepsie rovno PP :D
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

Lord ANAKIN napísal:heh mam to bude ono toto kupim este popozeram ci sa to neda zohnat lacnejsie a niekde a blizsie aby som si to mohol riesit osobkou ... bud v KE alebo lepsie rovno PP :D
Hmm nechapem preco nekupis aspon 4400+ pretoze vela aplikacii nedokaze vyuzit dve jadra...vsak je tam stokorunovy rozdiel...

lacnejsie ako v alze to najdes len v ageme/westechu ale tam musis mat zivnostensky...v kamennom shope v ke to bude este drahsie - pricom postovne z BA stoji 100sk (teraz v akcii DPD)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

fuck DPD ! uz 2 dni mi nosia balik a on nikde. Pricom rucia, ze do 24h. Sry za OT.
Nizsie ceny ako na alze som nasiel na euromedia.sk. Chcel som z tade brat, no bral som z alzy..
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

kukiak napísal:fuck DPD ! uz 2 dni mi nosia balik a on nikde. Pricom rucia, ze do 24h. Sry za OT.
Nizsie ceny ako na alze som nasiel na euromedia.sk. Chcel som z tade brat, no bral som z alzy..
asi nieje na sklade..
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Lord ANAKIN napísal:heh mam to bude ono toto kupim este popozeram ci sa to neda zohnat lacnejsie a niekde a blizsie aby som si to mohol riesit osobkou ... bud v KE alebo lepsie rovno PP :D
http://www.focus.sk maju 4200 za 2070 SK, cez web je to za 2007 ale zase zaplatis 99 za UPC. A hlavne to je v KE.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

juslik napísal:asi nieje na sklade..
na stranke maju ze ano.. a v stavoch objednavok, ze vyexpedovana...
Lord ANAKIN
Professional
Professional

warezman napísal:Hmm nechapem preco nekupis aspon 4400+ pretoze vela aplikacii nedokaze vyuzit dve jadra...vsak je tam stokorunovy rozdiel...

lacnejsie ako v alze to najdes len v ageme/westechu ale tam musis mat zivnostensky...v kamennom shope v ke to bude este drahsie - pricom postovne z BA stoji 100sk (teraz v akcii DPD)
tak to tu stovku uz doplatim ... ved preto som zalozil ten topick , som cakal ze ma mozno niekto presvedci len na jedno jadro mozno ...
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

Lord ANAKIN napísal:tak to tu stovku uz doplatim ... ved preto som zalozil ten topick , som cakal ze ma mozno niekto presvedci len na jedno jadro mozno ...
ono vela aplikacii nevie vyuzit dve jadra takze tu by stalo za uvazenie jednojadro.Je to len na tebe no ;) ja by som samozrejme volil X2 4600+ + OC ;)
Lord ANAKIN
Professional
Professional

ked uz kupim tak planujem vyuzivat ten procesor asi tak 2 roky ... takze neviem ci by sa oplatilo jedno jadro
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

Lord ANAKIN napísal:ked uz kupim tak planujem vyuzivat ten procesor asi tak 2 roky ... takze neviem ci by sa oplatilo jedno jadro
ak to bude aj na hry,tak jednojadrovy sa ti vobec neoplati,uz kazda nova hra vie vyuzit dve jadra a niektore aj styri :wink:
Napísať odpoveď