Skodlive IE
Skodlive IE
pocul som o tom vela...ako Ie je hrozba pre vas Komp. A nie ze sa ho zastavam...ale xcel by som podrobnejsie opisat ako a co konkretne a jak moze urobit
a ze ci s tym ma niekto skusenosti atd. (nexcem byt ATOMIC v ohrozeni)
Re: Skodlive IE
1. Co to ma s programovanim?ATOMIC napísal:pocul som o tom vela...ako Ie je hrozba pre vas Komp. A nie ze sa ho zastavam...ale xcel by som podrobnejsie opisat ako a co konkretne a jak moze urobita ze ci s tym ma niekto skusenosti atd. (nexcem byt ATOMIC v ohrozeni)
2. Nepouzivaj x namiesto ch!
3. Co to je vlstne za temu?
IE ako taky hrozbou vobec nie je. Jeho problemom je jeho velka pouzivanost a svojsky pristup k bezpecnosti zalozeny na dovere k prevadzkovatelovi stranok
Konci to tak, ze na mnohych strankach s nelegalnym alebo xxx obsahom su rozne virusy, ktore cez IE lahko napadnu pocitac.
Pouzivat IE je ako nezamykat dvere. Proste si koledujes o problemy. Samozrejme pouzivanie FF nezarucuje uplnu bezpecnost, pretoze ak si stiahnes nejake exe a spustis ho, tak ti to komp zaviri bez ohladu na to aky mas prehliadac. Potom zalezi uz na antivire a firewalle.
Pouzivat IE je ako nezamykat dvere. Proste si koledujes o problemy. Samozrejme pouzivanie FF nezarucuje uplnu bezpecnost, pretoze ak si stiahnes nejake exe a spustis ho, tak ti to komp zaviri bez ohladu na to aky mas prehliadac. Potom zalezi uz na antivire a firewalle.
http://anti-ie.mirrda.net/normy_w3c.php napriklad... a spam to nie je.ATOMIC napísal:To som teda radaspon viem ze IE je teda fakt to co je. dal by som link na dobru stranku ktora sa tymto zaober ale to by bol spam
alebo www.noie.wz.cz