UV svetlo
-
nitrox
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
UV svetlo
Chcel by som sa opýtať, či ak kúpim to UV svetlo, čo sa predáva bežne v obchodoch, čo pod ním vidno ie ochranné znaky na peniazoch, alebo biela tak zvláštne svieti, či by to pomohlo ak by som ho zasvietil na môj kvet, nieje to žiadna nelegálna činnosť, normálny izbový kvet, len ja v mojej izbe nemám skoro žiadne svetlo slnečné svetlo, tak mám zle orientovanú izbu na sever. Mám také podozrenie, že preto vyschýna, od kedy som ho doniesol domov, tak to z ním ide dole vodou....
Samozrejme ako asi každý som počul o tom, že ak chcem, aby mi rástol hojne, tak treba najlepšie tie pouličné svetlá, ale zbaviť ich tej ochrannej banky, no to je príliš silné, a také mi netreba, ja len chcem niečo maličké, čo by mohlo byť zapnuté napr. aj celý deň namiesto priameho slnečného svetla.
Samozrejme ako asi každý som počul o tom, že ak chcem, aby mi rástol hojne, tak treba najlepšie tie pouličné svetlá, ale zbaviť ich tej ochrannej banky, no to je príliš silné, a také mi netreba, ja len chcem niečo maličké, čo by mohlo byť zapnuté napr. aj celý deň namiesto priameho slnečného svetla.
-
audiotrack
VIP
-
Martinekk
Light Professional
UV svetlo som kupil v lidli. Bolo to na 4 tuzkove baterky. bolo to ako svetlo na kontrolovanie bankoviek, 4W ziarivka. nic viac, nic menej. po napojeni na adapeter 6V sviet, ako inak...
Otazka spektralneho zlozenia svetla je uz druha vec. neviem, ci svetlo takto umelo vyrobene je to prave pre kvetiny, poinformuj sa u nejakeho odbornika.
Otazka spektralneho zlozenia svetla je uz druha vec. neviem, ci svetlo takto umelo vyrobene je to prave pre kvetiny, poinformuj sa u nejakeho odbornika.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
audiotrack
VIP
Re: UV svetlo
Zdravím, chcel by som do izby niekde na stenu nejakú veľkú UV lampu alebo aspoň aby to tak vyzeralo, najlepšie takú podlhovastu. Našiel som toto http://www.alza.sk/fluorescencni-katodo ... d77693.htm ale chccel by som aspoň niečo dlhšie...