ako sa s nim spoznat????
Od vtedy sme sa uz nezdravili ,lebo sme sa nejak nestretavali.slavo120 napísal:noo a zdravite sa uz pravidelne ? odzdravi ti vzdy ? ...........tak su dve moznosti hambi sa a nevie ako na to .. alebo nema zaujem .. neviem mozno je aj tretia moznost proste sa boji a istotne sa najde aj stvrta ci piata moznost ved ide o holku v tom sa clovek nevyzna.. tak skus prist ty za nou hmm .. tazko najdes odpoved tu u nas ...........
-
Majka16
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ok..potom napisLub0$ napísal:No a zabudol som dodat, ze ona je ten taky typ, malo zhovorciva (hanbliva, ked sa to da tak nazvat) tak dufajme, z to je len tym![]()
Ale nie, ja sa uz musim odvazit do frasa
-
Začiatok Konca
Professional
Skoro ako námet na teenedžerský americký film..Majka16 napísal:ok..potom napisvies co ma napadlo? a co tak "nahodou" do nej drgnut aby jej padli zosity a potom jej nejak postrcit listok ???
K téme...skôr by som na ňu skúsil len neustále úsmevy...úsmev je vždy základ..
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nepodari sa mu ju drgnut tak sa otoci a soti ju dolu schodmi. a ze "prepac padli ti knihy....oh a su cele od krvi ukaz utriem to"ZitePunkom napísal:Skoro ako námet na teenedžerský americký film..určite,keď ju ltt pozdraví,tak ju omylom drgne...(určite sa mu nemude vyhýbať,keď nejaký típek do Teba ide naraziť
,tak sa určite neuhneš
...)ale ostaneš stáť a ešte si pustíš knihy..
)) neviem,neviem
![]()
och ty kokos ta to musela byt rana ... prv cely happy ze to vyslo a na koniec toto hmm .......a nemohlo sa stat ze len omylom dala zle cislo ? mozno bola cela hotova ?mikyno12 napísal:hlavne uz nekecaj....skus a uvidis na com si......
jak ja.....cely mesiac po nej pozeram....nakoniec k nej pridem, dam par slov a vypitam si cislo.....a ona mi ho dala (to ze bolo niekoho ineho je uz druha vec)
no neviem ako u vas, ale u nas v skole som babu premavat sa po chodbe s hrbou zositov v rukach este ani poriadne nevidel... to by jej musel nenapadne ruksak rozopnut a vyriastMajka16 napísal:ok..potom napisvies co ma napadlo? a co tak "nahodou" do nej drgnut aby jej padli zosity a potom jej nejak postrcit listok ???
a uz by si sa mohol odhodlat - co je na tom? tak ta prinajhorsom posle dokelu alebo ti da ine cislo ako sa stalo dalsiemu kolegovi no... a co teraz? zivot ide dalej...
aaa mozno cislo co ti da bude na lepsiu holku ako ta o ktoru si javil zaujemMaki napísal:a uz by si sa mohol odhodlat - co je na tom? tak ta prinajhorsom posle dokelu alebo ti da ine cislo ako sa stalo dalsiemu kolegovi no... a co teraz? zivot ide dalej...
to aj moji spoluziaci a zdravotne problemy nemajuLub0$ napísal:No jasne zivot ide dalej, ale ona chodi do skoly len ako na prazdniny, neviem ci ma zdrvaotne problemy, alebo co, ale skoro kazdy druhy tyzden neni v skole
Najlepsia idea aku som tu zatial videl..nenehaj si popliect hlavu tymito internetovymi maniakmik6 napísal:Ludia vam uz tu fakt zajeba******** z toho pokecu. Liecte sa. To akoze kazdy clovek dnes chodi chatovat na pokec?
A navyse ked nevie nick, tak ako mu asi tak napise? Ako si asi tak zisti jeho ICQ, ked nevie meno?
"Zisti si na ake forum chodi" -
Inak zaujimalo by ma, co je to za megasuperobrovsku skolu, ked si tam nedokazes zohnat kontakt na jedneho chalana. Niesi len nahodou neschopna? Prepac, ale chodil som kedysi na strednu, kde chodilo minimalne 800 ludi. Ani raz sa mi nestalo, ze by som na nejaku babu nevedel zohnat cislo. Nieze by som to robil kazdy den, navyse to bolo este obdobie, kedy som sa dost hambil. Ale proste... ten pozna toho - ten toho... Vzdy ked som rozhodil siete, tak som sa minimalne k cislu na mobil dostal. A vobec, co Ti brani k nemu prist, tak ako Ti tu radia? Bojis sa neuspechu? No a? Kto nestavi ten nevyhrava. A kto nema co stratit, moze len najst. Takze sa pozbieraj a normalne ked bude niekde sam (alebo v co najmensej spolocnosti), tak za nim naklus a uvidis. Pokus sa byt trosku vtipna, vymysli si dopredu nieco co mu povies. Bud to klapne alebo nie. Vzdy lepsie, ako sa neodvazit a donekonecna si vycitat "preco som to nespravila".
Vela stastia
noo tak toto je velmi nekonvecny sposobchrobakos napísal:boze sak si vymysli nejaku somarinuolej ho na obede omačkou napriklad
![]()
lebo horucou polievkou do rozkroku.. zarucujem ze na teba uz nezabudne