ako sa s nim spoznat????

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

inak povodna zakladatelka sa nejak odmlcala, nevie niekto ako dopadla? :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

slavo120 napísal:noo a zdravite sa uz pravidelne ? odzdravi ti vzdy ? ...........tak su dve moznosti hambi sa a nevie ako na to .. alebo nema zaujem .. neviem mozno je aj tretia moznost proste sa boji a istotne sa najde aj stvrta ci piata moznost ved ide o holku v tom sa clovek nevyzna :D .. tak skus prist ty za nou hmm .. tazko najdes odpoved tu u nas ...........
Od vtedy sme sa uz nezdravili ,lebo sme sa nejak nestretavali. :?
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

podla mna sa hanbi...boze,naber odvahu a ked ju stretnes, tak sa jej pozdrav a opytaj ako sa ma a tak... :P
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No a zabudol som dodat, ze ona je ten taky typ, malo zhovorciva (hanbliva, ked sa to da tak nazvat) tak dufajme, z to je len tym :D
Ale nie, ja sa uz musim odvazit do frasa :?
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

Lub0$ napísal:No a zabudol som dodat, ze ona je ten taky typ, malo zhovorciva (hanbliva, ked sa to da tak nazvat) tak dufajme, z to je len tym :D
Ale nie, ja sa uz musim odvazit do frasa :?
ok..potom napis :D vies co ma napadlo? a co tak "nahodou" do nej drgnut aby jej padli zosity a potom jej nejak postrcit listok ??? 8)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Majka16 napísal:ok..potom napis :D vies co ma napadlo? a co tak "nahodou" do nej drgnut aby jej padli zosity a potom jej nejak postrcit listok ??? 8)
Skoro ako námet na teenedžerský americký film.. :hehe: určite,keď ju ltt pozdraví,tak ju omylom drgne...(určite sa mu nemude vyhýbať,keď nejaký típek do Teba ide naraziť :D ,tak sa určite neuhneš :D...)ale ostaneš stáť a ešte si pustíš knihy.. :D )) neviem,neviem :)

K téme...skôr by som na ňu skúsil len neustále úsmevy...úsmev je vždy základ.. :D naozaj.. :) a potom,ak to bude "opätovať",tak skús niečo viac.. :wink: môj názor(resp.takto som to spravil ja-lenže moja priateľka nieje až tak veľmi hanblivá :) )
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ZitePunkom napísal:Skoro ako námet na teenedžerský americký film.. :hehe: určite,keď ju ltt pozdraví,tak ju omylom drgne...(určite sa mu nemude vyhýbať,keď nejaký típek do Teba ide naraziť :D ,tak sa určite neuhneš :D...)ale ostaneš stáť a ešte si pustíš knihy.. :D )) neviem,neviem :)
nepodari sa mu ju drgnut tak sa otoci a soti ju dolu schodmi. a ze "prepac padli ti knihy....oh a su cele od krvi ukaz utriem to" :lol: :lol:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Lool asi to praktizovat nebudem lol :lol: :smt044 asi si budem musiet poradit sam 8)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Lub0$ napísal:Lool asi to praktizovat nebudem lol :lol: :smt044 asi si budem musiet poradit sam 8)
.....noo myslim ze nemas co stratit ..... niejake tie "ahoj" ci usmevy uz boli no nie ? ........ tak proste pri prvej mozmej prilezitosti skus so seba vysukat uz aj par viet a ono to pojde ...
mikyno12
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mikyno12 »

hlavne uz nekecaj....skus a uvidis na com si......
jak ja.....cely mesiac po nej pozeram....nakoniec k nej pridem, dam par slov a vypitam si cislo.....a ona mi ho dala (to ze bolo niekoho ineho je uz druha vec :evil: )
slavo120
Professional
Professional

mikyno12 napísal:hlavne uz nekecaj....skus a uvidis na com si......
jak ja.....cely mesiac po nej pozeram....nakoniec k nej pridem, dam par slov a vypitam si cislo.....a ona mi ho dala (to ze bolo niekoho ineho je uz druha vec :evil: )
och ty kokos ta to musela byt rana ... prv cely happy ze to vyslo a na koniec toto hmm .......a nemohlo sa stat ze len omylom dala zle cislo ? mozno bola cela hotova ? :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Majka16 napísal:ok..potom napis :D vies co ma napadlo? a co tak "nahodou" do nej drgnut aby jej padli zosity a potom jej nejak postrcit listok ??? 8)
no neviem ako u vas, ale u nas v skole som babu premavat sa po chodbe s hrbou zositov v rukach este ani poriadne nevidel... to by jej musel nenapadne ruksak rozopnut a vyriast :D:D

a uz by si sa mohol odhodlat - co je na tom? tak ta prinajhorsom posle dokelu alebo ti da ine cislo ako sa stalo dalsiemu kolegovi no... a co teraz? zivot ide dalej...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

btw...zakladatelka temy sa nejak nehlasi?
slavo120
Professional
Professional

Maki napísal:a uz by si sa mohol odhodlat - co je na tom? tak ta prinajhorsom posle dokelu alebo ti da ine cislo ako sa stalo dalsiemu kolegovi no... a co teraz? zivot ide dalej...
aaa mozno cislo co ti da bude na lepsiu holku ako ta o ktoru si javil zaujem :D :lol: ........ clovek nikdy nevie :D :P
Lub0$ napísal:No jasne zivot ide dalej, ale ona chodi do skoly len ako na prazdniny, neviem ci ma zdrvaotne problemy, alebo co, ale skoro kazdy druhy tyzden neni v skole :?
to aj moji spoluziaci a zdravotne problemy nemaju :D ... i ked ktovie noo ked zacne triedna zurit asi budu mat :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No jasne zivot ide dalej, ale ona chodi do skoly len ako na prazdniny, neviem ci ma zdrvaotne problemy, alebo co, ale skoro kazdy druhy tyzden neni v skole :?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

SchYzo napísal:btw...zakladatelka temy sa nejak nehlasi?
jj tiez som si vsimol - by ma trosku aj zaujimalo ako dopadla nakoniec... a ci sa uz odhodlala... ako fakt ono to je to najtazsie odhodlat sa, ale ked uz sa odhodlas a reakcia je kladna - super pocit...
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

k6 napísal::smt046 Ludia vam uz tu fakt zajeba******** z toho pokecu. Liecte sa. To akoze kazdy clovek dnes chodi chatovat na pokec? :D A navyse ked nevie nick, tak ako mu asi tak napise? Ako si asi tak zisti jeho ICQ, ked nevie meno?
"Zisti si na ake forum chodi" - :hehe:
Inak zaujimalo by ma, co je to za megasuperobrovsku skolu, ked si tam nedokazes zohnat kontakt na jedneho chalana. Niesi len nahodou neschopna? Prepac, ale chodil som kedysi na strednu, kde chodilo minimalne 800 ludi. Ani raz sa mi nestalo, ze by som na nejaku babu nevedel zohnat cislo. Nieze by som to robil kazdy den, navyse to bolo este obdobie, kedy som sa dost hambil. Ale proste... ten pozna toho - ten toho... Vzdy ked som rozhodil siete, tak som sa minimalne k cislu na mobil dostal. A vobec, co Ti brani k nemu prist, tak ako Ti tu radia? Bojis sa neuspechu? No a? Kto nestavi ten nevyhrava. A kto nema co stratit, moze len najst. Takze sa pozbieraj a normalne ked bude niekde sam (alebo v co najmensej spolocnosti), tak za nim naklus a uvidis. Pokus sa byt trosku vtipna, vymysli si dopredu nieco co mu povies. Bud to klapne alebo nie. Vzdy lepsie, ako sa neodvazit a donekonecna si vycitat "preco som to nespravila".

Vela stastia
Najlepsia idea aku som tu zatial videl..nenehaj si popliect hlavu tymito internetovymi maniakmi :P
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Hm...asi tu bude dalsia tema o sklamani :lol: Moj pripaad nevyzera ruzovo. cim dalej ty msa mi to zda byt horsie. Ona nechodi do skoly takze asi z toho nic :cry: :( :aasmile10:
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

boze sak si vymysli nejaku somarinu :P olej ho na obede omačkou napriklad :D
lebo horucou polievkou do rozkroku.. zarucujem ze na teba uz nezabudne :D
slavo120
Professional
Professional

chrobakos napísal:boze sak si vymysli nejaku somarinu :P olej ho na obede omačkou napriklad :D
lebo horucou polievkou do rozkroku.. zarucujem ze na teba uz nezabudne :D
noo tak toto je velmi nekonvecny sposob :D :D :D mozno by ocenila tvoju (ne)sikovnost :D ..................... ale ne noo tak skus menej riesit hmm a ak by bola prilezitost niejak ju vyuzit zaimprovizovat ... hlavne moc nerozmyslaj lebo sa len utrapis ..
Napísať odpoveď