Obdobia (fazy) zivota

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ktore obdobie bolo/je najlepsie

Materska skola
1
2%
Zakladna skola, 1.stupen
5
8%
Zakladna skola, 2.stupen
8
13%
Stredna skola
37
59%
Vysoka skola
8
13%
Skola zivota
4
6%

Celkom hlasov: 63

tomo.za
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

pre mna jednoznacne vysoka... aj na strednej bolo fajn ale ta prava sranda zacala az tu 8)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

cely zivot je spoko, kedze mozem byt s tou najlepsou osobkou na svete(cize so mnou).. :aasmile6: :cokolvek:
detstvo bolo uplne, ze po 22/7covke..som vyletel na ulicu a zbieral som mravce, abo sme nahanali mysi, abo som len tak bezdovodne nabijal klince do dreva :) dalej som si fest uzival maturitny rocnik...ja som cely zivot stastny a spokojny a som pripraveny ist v ustrety svetlejsim zajtrajskom :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

najlepsi rok doterajsieho zivota skolskeho bol maturitny rocnik.
vela volna, kopec srandy, malo ucenia a este viac zabavy. od konca prazdnin kedy som zacal jazdit na aute po stuzkovu kt skoncila uplnym fiaskom az po dozvuky :-D cez silvester s kamosmi k pisomnej maturite. :-D vraj cokolada pomaha mysliet. uplne nasalame to bolo vsetko. najvecsie odje*y ake sa dali robit. ked pisete o svojom idole a opisujete spidermana :) stres kt pocitujete pri prvej odpovedi na maturite a myslite si ze sa zacina zivot :-D zmaturovany s cistymi jednotkami a o den si uvedomite ze je to na nic. zbytocne. rozlucka po maturite u mna doma :-D och krasny rok... GJZHE 4.B :smt049
ziadne starosti... detske casy... tak rad by som vratil cas...
Napísať odpoveď