Obdobia (fazy) zivota
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
cely zivot je spoko, kedze mozem byt s tou najlepsou osobkou na svete(cize so mnou)..
detstvo bolo uplne, ze po 22/7covke..som vyletel na ulicu a zbieral som mravce, abo sme nahanali mysi, abo som len tak bezdovodne nabijal klince do dreva
dalej som si fest uzival maturitny rocnik...ja som cely zivot stastny a spokojny a som pripraveny ist v ustrety svetlejsim zajtrajskom 
detstvo bolo uplne, ze po 22/7covke..som vyletel na ulicu a zbieral som mravce, abo sme nahanali mysi, abo som len tak bezdovodne nabijal klince do dreva
najlepsi rok doterajsieho zivota skolskeho bol maturitny rocnik.
vela volna, kopec srandy, malo ucenia a este viac zabavy. od konca prazdnin kedy som zacal jazdit na aute po stuzkovu kt skoncila uplnym fiaskom az po dozvuky
cez silvester s kamosmi k pisomnej maturite.
vraj cokolada pomaha mysliet. uplne nasalame to bolo vsetko. najvecsie odje*y ake sa dali robit. ked pisete o svojom idole a opisujete spidermana
stres kt pocitujete pri prvej odpovedi na maturite a myslite si ze sa zacina zivot
zmaturovany s cistymi jednotkami a o den si uvedomite ze je to na nic. zbytocne. rozlucka po maturite u mna doma
och krasny rok... GJZHE 4.B
ziadne starosti... detske casy... tak rad by som vratil cas...
vela volna, kopec srandy, malo ucenia a este viac zabavy. od konca prazdnin kedy som zacal jazdit na aute po stuzkovu kt skoncila uplnym fiaskom az po dozvuky
ziadne starosti... detske casy... tak rad by som vratil cas...