najviac mi vadi ze na nas neberie ohlad ze sme tu aj my so svojimi potrebami. napr ucim sa v nedelu na skusku kt mam rano o pol 8 a oni si lahnu o 12 do postele a len:zhasnem hej? a ja som sa ani nestihol otocit a zhasol svetlo v izbe. [hej mam lampu]...
dnes rano mi navrhol ci sa nechcem odstahovat. dost ma to prekvapilo a nahnevalo ked som to pocul. hned som mu povedal ze ma 2 moznosti. bud odide ona alebo odidu obidvaja. a ze ked tu bude este raz spat tak sa poberiem hned na ubytovacie s tym ze porusuje zmluvu o ubytovani...
dalsia mala hadka bola podvecer kedy som pocuval hudbu a ona sa tu ucila. vraj ci si nemozem dat tizsie hudbu lebo sa chce ucit. ignoroval som a az o chvilu som povedal nech odide ked sa chce ucit. spolubyvajuci na to ze je na navsteve. hned som sa toho chytiil a opytal sa ho ci aj ked tu spi cije na navsteve. on ze sa odstahuje ze bude pokoj. povedal som mu ze mu pomozem vyniest veci...
chcem sa opytat. mali mate podobny problem? alebo mate nejake skusenosti s nepohodlnymi spolubyvajucimi na internatoch? ako ste riesili svoje problemy? je mi to luto ze sa to takto konci s nim lebo vyzeral byt fajn ale co je vela to je vela. ja ustupovat nebudem...