spolubyvajuci

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kachna
King
King
Používateľov profilový obrázok

spolubyvajuci

Príspevok od používateľa kachna »

mam spolubyvajuceho [madar. nemam nic proti madarom ale on je nejaky vadny] kt studuje vo 4tom rocniku u nas na skole. a ma dievca. zatial vsetko vporiadku :) ide o to ze on je tu s nou stale. ona tu spi, ona tu zije, ona tu serie, ona je 4ty [nechceny] clen nasej izby. ona je z ineho intraku cize tu spi nacierno. uz dlhsiu dobu bojujeme so spolubyvajucim [ja viac] aby sa spametal. sme sa snim rozpravali a povedali sme mu ze tu moze byt max 2x do tyzdna max do 22:00. jasne, strata casu. povedal dobre a inak robil. strasne mi to lezie na nervy. teda ona. ona je typ kt nema ziadne logicke myslenia. to je prirodzeny stimulant nervov....
najviac mi vadi ze na nas neberie ohlad ze sme tu aj my so svojimi potrebami. napr ucim sa v nedelu na skusku kt mam rano o pol 8 a oni si lahnu o 12 do postele a len:zhasnem hej? a ja som sa ani nestihol otocit a zhasol svetlo v izbe. [hej mam lampu]...

dnes rano mi navrhol ci sa nechcem odstahovat. dost ma to prekvapilo a nahnevalo ked som to pocul. hned som mu povedal ze ma 2 moznosti. bud odide ona alebo odidu obidvaja. a ze ked tu bude este raz spat tak sa poberiem hned na ubytovacie s tym ze porusuje zmluvu o ubytovani...

dalsia mala hadka bola podvecer kedy som pocuval hudbu a ona sa tu ucila. vraj ci si nemozem dat tizsie hudbu lebo sa chce ucit. ignoroval som a az o chvilu som povedal nech odide ked sa chce ucit. spolubyvajuci na to ze je na navsteve. hned som sa toho chytiil a opytal sa ho ci aj ked tu spi cije na navsteve. on ze sa odstahuje ze bude pokoj. povedal som mu ze mu pomozem vyniest veci...

chcem sa opytat. mali mate podobny problem? alebo mate nejake skusenosti s nepohodlnymi spolubyvajucimi na internatoch? ako ste riesili svoje problemy? je mi to luto ze sa to takto konci s nim lebo vyzeral byt fajn ale co je vela to je vela. ja ustupovat nebudem...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Uplne Ta chapem a myslim si, ze Ti nema co byt luto. Akurat mozes dufat, ze ked odide, nepride na jeho miesto este vacsi egoista. Imho ja mam spolubyvajuceho uplne super, chalana poznam este zo strednej a fakt si rozumieme. Za tie styri roky co spolu byvame na intraku VS sme sa snad jediny krat nepohadali, vzdy sa na vsetkom dohodneme, proste idealne. Ale viem ze chalani od vedla dostali nejakeho dementa... To bol pripad, dal si rano o piatej budik a ucil sa na skusku tak, ze si to nahlas cital. Ti dvaja ho strasne preklinali. Ked siel spat on, museli aj vsetci ostatni. Hudbu si pri nom samozrejme pustit nemohli, lebo ho to rusilo a on pocuval len Led Zeppelin a podobne. Totalne vytrety chalan. Ale nezmohli proti nemu nic. Dohodnut sa s nim nedalo, ale ziadne pravidla ubytovaneho neporusoval. Takze ho tam rok trpeli, skripali zubami a preklinali. No a bol aj iny pripad, tiez debilko totalny zakomplexovany na inej izbe. Chalani sa do noci ucili, on rano vstal o siedmej a zaje*al proste na plne pecky elan a tak, uplny dement. Bratie ich veci bola samozrejmost, od toaletneho papiera cez hygienicke veci az po jedlo z chladnicky. Par krat sa mu snazili dohovorit, ale marne. Fyzicky bol stavany tak, ze popapuli mu dat bolo takmer nemozne. Aj na neho napisali staznost a nic to nebolo platne. Nuz, to su tazke taketo pripady veru. Som rad, ze som nic podobne nikdy nemusel riesit.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Absolutne s tebou suhlasim a cudujem sa, ze si bol taky pokojny. Ja by som to osobne riesil promptnejsie. Urcite sa netrap, co sa stalo a kludne sa nanho vybodni.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

je to čurák.. nch ide het.. budete mať všetci pokoj.. ja som na intráku nikdy nebol ale raz mi toto spravila bratová kočka.. som sa chcel učiť lebo ráno skúška a ona prišla začali sa mi za chrbtom cmučkať a pak mi zhasli svetlo že ked sa mi nepáči mám ísť do druhej izby.. tiež ma to pekne vytočilo ale s bratom som si to veľmi rýchlo vysvetlil
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Fúha, nepríjemná situácia. Ale riešila by som to asi tak, že vy si za tú izbu platíte. A máte tam byť traja. Máš teda právo na to, aby si si tam žil tak, ako ti to vyhovuje a aby ťa neobmedzoval niekto, kto tam ani nemá čo robiť. Tá dievčina je tam načierno, vadí ti, spôsobuje medzi vami rozpory, takže keď sa s tvojim spolubývajúcim nedá ani pohnúť, pohroz mu, že to nahlásiš a ak sa nespamätá, tak to choď jednoducho nahlásiť. Síce si ho rozhneváš, ale už ani teraz s ním nemáš dobré vzťahy a usudzujem, že on nie je tvojim kľúčovým kamarátom, takže ti to v podstate môže byť úplne jedno.
Takže scenár: rozhovor --> vyhrážka--> nahlásenie

Hlavne to neodkladaj, lebo sa tam tá baba začne ešte viac expandovať!
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

nanestastie ja takyto problem nemam ;)
ale naopak ja mam spolubyvajuceho co mu vsetko vadi ;)

doniesol som si digitalne hodiny .. stare .. uz opravovane, aby som vedel proste, ked sa v noci zobudim kolko je hodin a tak ..
trochu vrcia .. no pocut to len ked si v ich tesnej blizkosti ..
no a rano som mal ist na skusku .. a som sa v noci zobudil a pozeram - hodiny vypnute .. a ako dovod povedal to, ze ked sa v noci zobudi .. tak sa boji niecoho co svieti .. a este ked je to cervene .. ze on to nemoze zniest ..
a ako druhy dovod ze to vrci .. ako nechapacky :))))
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak ako pozeram, u nas si zijeme skoro ako v raji :)
Kachna: nemas inu moznost ako ho vytlacit z izby, pretoze je vas proti nemu viac a ta slecna sa nesprava ako keby bola na navsteve. K tomu nie je co dodat.
Ja so spolubyvajucim teraz sice nezdielam hudobny vkus, ale inak je to celkom v pohode, vacsinou mam svoju hudbu pustenu na normalnej hlasitosti, takze to nevadi nikomu z nas a ked chce on nieco pozerat alebo pocuvat, tak si svoj zvuk hodim na sluchadla a je po probleme.
Sme na bunke 2+2 a s druhou izbou to je este idealnejsie, chodime na spolocne akcie a tak :) Sme dost stala 3ka, aj ked jeden kamos teraz konci so skolou, takze ostaneme iba 2ja.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

podla toho co pises som mal minuly rok uplne pohodu. my sme boli 3 na jednej izbe, jeden chalan bol pohodak, ale druhy bol zo zaciatku normalny ale potom to islo dole vodou. nehorazne mliaskal, to som myslel ze mu odtrhnem jazyk a narvem mu ho do prdele. miloval hudbu s gitarovymi solami, co nam daval poznat a ked sme sa ucili, tak si to dal do sluchadiel a na plne gule, co bolo v podstate to iste ako na repraky. vstaval o 5 rano na skusku ktoru mal na obed, lebo sa este ucil, bez problemov si zazal, behal po izbe, buchal. ked mu niekto nieco povedal, tak sa urazil a tvaril sa ako chudak, co nas trpi. ked som vstaval rano do skoly, tak mi zacal nadavat, preco ho budim atd. proste strasne hovado. ale nejako som prezil. avsak zda sa, ze tvoj je dost horsi. posli ho aj s tou babou do prdele, alebo ako vravela 2xzuzka, nieco mu povedz, ked to bude ignorovat tak chod hned za bossom internatu nech sa to riesi radikalne
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Mal som podobny problem, nastastie spolubyvajuci sa coskoro odstahoval sam, ani som mu nemusel dohovarat. Vyriesil si to bravurne, proste si nenechas srat na hlavu a na hrube vrece hruba zaplata. Drzost niektorych ludi ma priam fascinuje a na chvilku sa mi z nej zastavuje mozog - vid tvoj pripad.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Vďaka za moje skvelé spolubývajúce, ako to tu tak čítam... :D
Viem, že spolužiačka mala podobný problém, stále mala u seba na izbe chalana, povedala, že to bude len občas a bol tam skoro celú noc, baby jej vraveli, že občas by to ešte ako tak zniesli, ale že už niekoľko nocí po sebe, to je veľa. Nakoniec tam ten chalan prestal chodiť tak často, takže sa to ustálilo.
Ale v tvojom prípade by som sa s ním porozprávala, ale podľa toho, čo tu píšeš to naňho nepomôže, takže by som mu dala na výber, buď nech si ju tam prestane vodiť alebo nech sa odsťahuje, alebo to nahlásiš na ubytovacom...
kachna
King
King

za chvilu tu nabehne ta opica a idu si robit zemiakove pyre... no v noci sa bavil s jednym co ma nejake znamosti a vyzera to tak ze sa planuje v najblizsich dnoch prestahovat na volnu izbu.
// a hej deblasko zavidim mu tu skarednicu. veruze hej.
+ mame poschodovu postel a ja spim hore on dole. no a kazdy pohyb na tej posteli citit. tak si predstavte kolkokrat som len tak vstal a siel sa prevetrat na chodbu a potom sadnut k booku aj ked som mal o 7 rano skolu hned. do 4tej rana vpohode. raz sa aj stalo ze sa tu riesili no so spolubyvajucim sme ich hned schladili davkou schranzu... dialo sa to ked sme sa ucili...

//lol to znie ako keby som sa stale ucil//

/// joj tu na nho kydam ale ja tiez nie som ziadny super spolubyvajuci. moj neporiadok, moje vlasy v odtoku zo zaciatku, nahromadeny riad za cely tyzden...
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

no chapem chapem,ona uz ked prvy krat videla ze vam to vadi mala sa zpakovat...aj ked chceli byt spolu tak na ukor vas...ja mam nastastie super spolubyvajuce,no niesu ako ja...ked som v izbe tak je totalne ticho, stale sa ucia,nikdy nic nepovedia slova z nich musim nasilu tahat:)ale jedna je sexoska:P no a ja tiez zvyknem sem tam prespat u kamosiek ale malo,alebo u svojho chlapca to zalostne menej...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

co chces je to madar sam si to napisal....a pri tomto som rad ze mam privat...a tam so spolubyvajucim sa moc nevidame takze pohoda :lol:
kachna
King
King

som zabudol napisat este jednu vec: ta vec sa deje aj teraz. pozeram film na prijatelnej hlasitosti a oni si pustia film tiez. samozrejme ma uplne prehlusia. cize som nuteny film vypnut. uz toho mam pokrk. ako to najrychlejsie skoncit ked nepomaha ziaden dohovor? mam pred sebou nozik :D :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

kachna napísal:som zabudol napisat este jednu vec: ta vec sa deje aj teraz. pozeram film na prijatelnej hlasitosti a oni si pustia film tiez. samozrejme ma uplne prehlusia. cize som nuteny film vypnut. uz toho mam pokrk. ako to najrychlejsie skoncit ked nepomaha ziaden dohovor? mam pred sebou nozik :D :D
Toto poznam, ja to riesim sluchadlami :) A ako to cele skoncit? Chod na ubytovacie oddelenie :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ano neser sa snim, uz si ho varoval, nepomohlo tak konaj..
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

kachna napísal:som zabudol napisat este jednu vec: ta vec sa deje aj teraz. pozeram film na prijatelnej hlasitosti a oni si pustia film tiez. samozrejme ma uplne prehlusia. cize som nuteny film vypnut. uz toho mam pokrk. ako to najrychlejsie skoncit ked nepomaha ziaden dohovor? mam pred sebou nozik :D :D
Zase toto je o tolerancii a dohode. My sa vieme dohodnúť, či budeme niečo pozerať, čo počúvať a keď sa niektorej z nás nepáči, musíme si dať na slúchadlá...
//ades: lol :lol:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

skusil si prehlusit ty ich? alebo si vezmi nejaky subwoofer a mas to v suchu :D
celaskon5
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa celaskon5 »

no teda myslim si že sa mu nechce isť z tej izby preč mam dojem že vás chce vyštvať. Mali by ste to urobiť skôr ako bolo spomenute ist za bossom intraku. A ten nožik odlož za to nestojí :D :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

šak to nahlás a hotovo
Napísať odpoveď