Gajdy napísal:CHCEl by som sa vás opýtať či niekto neviete že prečo mi nejde cs. 1.6 ked mám vistu je na to niečo??? mám non steam a nejde mi csko napíše že program hl. prestal pracovať a vyhodí ma preinštalujem csko a zase ma vyhodí....
Mam ten isty problem ked spustim CS 1.6 v32 tak mi ho spusti ale ked spustim nejaku mapu tak po loadingu mi hra zamrzne. Mam tiez Vistu Ultimate 32bit.
juro522 napísal:Mam ten isty problem ked spustim CS 1.6 v32 tak mi ho spusti ale ked spustim nejaku mapu tak po loadingu mi hra zamrzne. Mam tiez Vistu Ultimate 32bit.
INDIGOcorp. napísal:pravdepodobne nenainstaloval ale ziadne csko len ten patch a to je asi najvacsi problem
no vsak to presne to mu aj semtex povedal ..
neviem sice aky mas presne problem, ale reinstal + patch 23b .. to co ti semtex povedal, ze nainstalovat iba patch je uplna kravina
inak skus este pokukat firewally a tak
kedy ti ten problem zacal ?
INDIGOcorp. napísal:pravdepodobne nenainstaloval ale ziadne csko len ten patch a to je asi najvacsi problem
No hej nainstaloval som len cisty patch co sa mi zdalo cudne ale tak vyskusal som. Skusim este nainstalovat CS+23B ale neviem akonahle mi nacita hru a mam si zvolit tym tak to zamrzne(pri patchi 26 a 32) a dovi dopo. A to iste mi robi aj Source. A to ked chcem hrat cez net alebo s botmi to iste.
*****HERO***** napísal:no vsak to presne to mu aj semtex povedal ..
neviem sice aky mas presne problem, ale reinstal + patch 23b .. to co ti semtex povedal, ze nainstalovat iba patch je uplna kravina
inak skus este pokukat firewally a tak
kedy ti ten problem zacal ?
ano,hlavna vec,ze ked som ja zacinal s NS,tak po nainstalovani v23b som nemal nikdy ziadne problemy...
Mam takýto problém s CS Source. Keď sa chcem pripojiť na jeden CW server, napíšem heslo a vypíše mi to túto chybu: #ServerBrowser_ServerOutOfDate
Neviem čo to znamená a neviem ako to vyriešiť. Díky za rady
radek21 napísal:Mam takýto problém s CS Source. Keď sa chcem pripojiť na jeden CW server, napíšem heslo a vypíše mi to túto chybu: #ServerBrowser_ServerOutOfDate
serveroutof date = server je mimo datumu a to znamena ze neexistuje alebo je pozastavena cinnost
radek21 napísal:Mam takýto problém s CS Source. Keď sa chcem pripojiť na jeden CW server, napíšem heslo a vypíše mi to túto chybu: #ServerBrowser_ServerOutOfDate
mas nonsteam alebo steam?
ked mas nonsteam,aky mas patch ? ....
a moze byt ze budes mat chybu s patchom,alebo moze byt,ze server je naozaj mimo prevadzky,a ked nie tak si ho skus pridat do favorites..ked ti napise ze Not responding tak je logicke ze je mimo prevazdky..
takze mam counter strike steam hram poslednu dobu a pripojim sa na server a len tka z nicoho nic mi vypne hru a da ma do menu hry.. a proste nechapem preco.. a uz je aj verzia non steam?Prosim vas poradte mi moc sa do tohto nevyznam ale velmi rad by som si obcas zastrielal
ak ta len tak vypne do menu, tak si pozri, co ti pise v konzole. mala by tam byt odpoved na tvoj problem. a ked mas steam, tak nejaky NS ta trapit nemusi