ako to vyzerá v okolí vášho PC?
daj si ho nazem, najlepsie do rohu, basy sa ti siria popri stenach a plochach lepsie a ludske ucho nieje schopne identifikovat zdroj a smer basov... budes mat lepsi zvuk :)PeterCA napísal:tak moj bordel
//edit: ku tomu subwoferu... tlacia ma priestory :oops:
napadlo ma vsetko mozne, ale ze dostanem karmu za subwofer tak to som necakal :lol:
už sa pár detailov pomenilo, keď bude nová foto, postnem
na stole: vodky už mám dve, ďalej sa našiel pár kilový kus odliateho skla a nejaká burina

inak... ak má niekto starší monitor, chápem, aj ja som mal... ale tí, ktorí máte ako repro klasické počítačové "chrastítka" s výkonom 1W, na čom počúvate hudbu? normálne sa pýtam, nič zlé v tom nehľadajte, ja tiež nepotrebujem, aby hudba strašila susedov, ale aspoň nejakú kvalitu reprodukcie požadujem, inak dosť trpím
to bude tým, že polovica ľudí na hojkovi počítač využíva len na hranie a internetradek21 napísal:No nechcem nikoho urazit, ale nechapem ako niekto moze pracovat na PC v takom ,,bordeli,, ako niektori mate![]()
inak... ak má niekto starší monitor, chápem, aj ja som mal... ale tí, ktorí máte ako repro klasické počítačové "chrastítka" s výkonom 1W, na čom počúvate hudbu? normálne sa pýtam, nič zlé v tom nehľadajte, ja tiež nepotrebujem, aby hudba strašila susedov, ale aspoň nejakú kvalitu reprodukcie požadujem, inak dosť trpím
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
tu je moje prostredie, je to fotene webkou tak preto taka kvalita..
///...ako na to tak pozeram tak vela toho nevidno.. tak to popisem, to velke svietiace je monitor, po oboch stranach je 5 reprakov, mys (na podlozke) a ovladac hlasitosti.. klavesnica je v zasunuta..a spoza repraku vykuka senzor, neviem preco ho tam mam kedze som bezdrôtovu klavesnicu a mis vymenil za take s drôtom..
///...ako na to tak pozeram tak vela toho nevidno.. tak to popisem, to velke svietiace je monitor, po oboch stranach je 5 reprakov, mys (na podlozke) a ovladac hlasitosti.. klavesnica je v zasunuta..a spoza repraku vykuka senzor, neviem preco ho tam mam kedze som bezdrôtovu klavesnicu a mis vymenil za take s drôtom..
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe