Košice - HARLEM GLOBETROTTERS

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Košice - HARLEM GLOBETROTTERS

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

caute, ide niekto??? ja som dnes objednal listky cez ticket portal, vsetky dobre sektory, su kua obsadene, som dal na dvanasty sektor... len mam otazku, potom ak pojdem vybrat listky do dargova, len im nadiktujem ten kod registracny a zaplatim a oni mi daju listky?
Retne
Darca
Darca

Re: Košice - HARLEM GLOBETROTTERS

Príspevok od používateľa Retne »

sirmisoturbo napísal:caute, ide niekto??? ja som dnes objednal listky cez ticket portal, vsetky dobre sektory, su kua obsadene, som dal na dvanasty sektor... len mam otazku, potom ak pojdem vybrat listky do dargova, len im nadiktujem ten kod registracny a zaplatim a oni mi daju listky?
Menia to na obciansky... A ak chces lepsie miesta skus pozriet po polnoci, niekedy padnu rezervacie..
2Pacaveli
Addict
Addict

Retne napísal:Menia to na obciansky... A ak chces lepsie miesta skus pozriet po polnoci, niekedy padnu rezervacie..
jaj, ze treba prist s niekym, kto ma obciansky, hej? ok. a ja som uz listky rezervoval...
Retne
Darca
Darca

sirmisoturbo napísal:jaj, ze treba prist s niekym, kto ma obciansky, hej? ok. a ja som uz listky rezervoval...
No s prevzatim som sa kusa sekol, ono ti staci povedat len cislo objednavky, ale niekedy sa aj pytaju na meno, cize chod radsej aj s osobou na koho je vytvoreny ten ucet (no ak to nie si ty), lebo uz som aj videl ze chceli vidiet OP...
2Pacaveli
Addict
Addict

Retne napísal:No s prevzatim som sa kusa sekol, ono ti staci povedat len cislo objednavky, ale niekedy sa aj pytaju na meno, cize chod radsej aj s osobou na koho je vytvoreny ten ucet (no ak to nie si ty), lebo uz som aj videl ze chceli vidiet OP...
ucet som bral na seba, obciansky ma typek co snim idem, takze nebude problem snad...
Retne
Darca
Darca

sirmisoturbo napísal:ucet som bral na seba, obciansky ma typek co snim idem, takze nebude problem snad...
ten OP som myslel na overenie mena :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Retne napísal:ten OP som myslel na overenie mena :)
pockat, takze ak som v registracke na ticketportali dal svoje meno, tak ak budu pytat op, treba moje meno??? a ked nemam op???
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

nebudu nic pytat...listky na hokej som kupoval uz x-krat a nikdy nic nepytali....
Retne
Darca
Darca

den333 napísal:nebudu nic pytat...listky na hokej som kupoval uz x-krat a nikdy nic nepytali....
Ja som kupoval tiez uz x krat a stretol som sa s tym, bolo to len raz ked tam bol jeden typek co vyzeral na 12...
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

den333 napísal:nebudu nic pytat...listky na hokej som kupoval uz x-krat a nikdy nic nepytali....
napodobne. keď som si minule kupoval lístky v (SATURe sa mi zdá) tak akurát pýtali ten overovací kód. ja som mal pripravený OP a ten mi bol úplne na nič :). kód som nemal. takže keď nebudeš mať ani kód, ani OP, tak nič sa nedeje. priamo v predajni si vyberieš (kúpiš) nové lístky a rezervácia sa ti zruší.
2Pacaveli
Addict
Addict

ok, tak diky pekne...

//nolen, ktora socka mi dala k-? :D
Napísať odpoveď