Košice - HARLEM GLOBETROTTERS
Košice - HARLEM GLOBETROTTERS
caute, ide niekto??? ja som dnes objednal listky cez ticket portal, vsetky dobre sektory, su kua obsadene, som dal na dvanasty sektor... len mam otazku, potom ak pojdem vybrat listky do dargova, len im nadiktujem ten kod registracny a zaplatim a oni mi daju listky?
Re: Košice - HARLEM GLOBETROTTERS
Menia to na obciansky... A ak chces lepsie miesta skus pozriet po polnoci, niekedy padnu rezervacie..sirmisoturbo napísal:caute, ide niekto??? ja som dnes objednal listky cez ticket portal, vsetky dobre sektory, su kua obsadene, som dal na dvanasty sektor... len mam otazku, potom ak pojdem vybrat listky do dargova, len im nadiktujem ten kod registracny a zaplatim a oni mi daju listky?
jaj, ze treba prist s niekym, kto ma obciansky, hej? ok. a ja som uz listky rezervoval...Retne napísal:Menia to na obciansky... A ak chces lepsie miesta skus pozriet po polnoci, niekedy padnu rezervacie..
No s prevzatim som sa kusa sekol, ono ti staci povedat len cislo objednavky, ale niekedy sa aj pytaju na meno, cize chod radsej aj s osobou na koho je vytvoreny ten ucet (no ak to nie si ty), lebo uz som aj videl ze chceli vidiet OP...sirmisoturbo napísal:jaj, ze treba prist s niekym, kto ma obciansky, hej? ok. a ja som uz listky rezervoval...
ucet som bral na seba, obciansky ma typek co snim idem, takze nebude problem snad...Retne napísal:No s prevzatim som sa kusa sekol, ono ti staci povedat len cislo objednavky, ale niekedy sa aj pytaju na meno, cize chod radsej aj s osobou na koho je vytvoreny ten ucet (no ak to nie si ty), lebo uz som aj videl ze chceli vidiet OP...
ten OP som myslel na overenie menasirmisoturbo napísal:ucet som bral na seba, obciansky ma typek co snim idem, takze nebude problem snad...
pockat, takze ak som v registracke na ticketportali dal svoje meno, tak ak budu pytat op, treba moje meno??? a ked nemam op???Retne napísal:ten OP som myslel na overenie mena
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
napodobne. keď som si minule kupoval lístky v (SATURe sa mi zdá) tak akurát pýtali ten overovací kód. ja som mal pripravený OP a ten mi bol úplne na ničden333 napísal:nebudu nic pytat...listky na hokej som kupoval uz x-krat a nikdy nic nepytali....