..a na druhej strane, vela chlapom sa to lubi
Vyformovanie zenskych prs
dneska som to vyzistoval.. hojko dik za uprimnost zisitl som presne miery..
vyška 166 vaha 56 a dvojky beee... myslite ze fakt tie cviky nepomozu?
CHodim pravidelne do posilovne a ona ma zaujem si ich vyformovat.. a ja by som jej pomohol ukazem jej nejjake muzske cviky heh a zenske pozreme na nete, pojdem s nou na plavaren heh.. a inac je to moja priatelka len som to radšej napisal ze kamaratka bo by ste niektori neboli uprimny
to ma napadlo hned
no ona zaujem ma a ja jej mam zaujem pomoct ale neviem presne ako to je finalna verzia heh
vyška 166 vaha 56 a dvojky beee... myslite ze fakt tie cviky nepomozu?
CHodim pravidelne do posilovne a ona ma zaujem si ich vyformovat.. a ja by som jej pomohol ukazem jej nejjake muzske cviky heh a zenske pozreme na nete, pojdem s nou na plavaren heh.. a inac je to moja priatelka len som to radšej napisal ze kamaratka bo by ste niektori neboli uprimny
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Asi ti tiez nepridam na nadeji, ale pochybujem, ze nejake cviky by mohli mat vazne badatelne vysledky. Cvicenim sa spaluju tukove bunky. Zenske prsia su tvorene z tukovych vlakien, nie? mozno sa jej tym este zmensia, ale koža zostane. Ludia su skazeni tymi obrazkami a videjkami sexi kociek s velkym, plnym poprsim. Realita je ale ina. Nie je velmi vela dievcat, ktore maju "krasne" prsia. Ber ju taku, aka je.
-
Eritrea
Star
hojko : nehnevaj sa ale ja mam 165 cm , a vazim 64 a nehanbim sa za to a NEVYZERAM JAK PRASA!!!!! takze vaz svoje slova nabuduce lebo urazas ludi!!! na jej vysku nevazi vela..sa uvedomne chlapi raz chcete aby baby neboli vychudnute a potom zrazu uz tu prilis tucne a vyzeraju ako prasata!!! asi by bolo na case kuknut sa do zrkadla a realne zhodnotit seba a nie ostatnych kt ste v zivote nevideli!!! 
-
Sagittarius
Guru
-
hojko
Site Admin
Eritrea: Klud, ja ta neosudzujem ani nehodnotim. Len som reagoval na prvy prispevok v ktorom bolo napisane, ze nie je tucna a ze ma 165/60. Napisal som svoj nazor a stojim si za tym, ze to je taka postava aka je, mozno som pouzil trosku ostre slova, ale svoj nazor nezmenim. A keby ta zaujimalo, mne sa viacej pacia plnsie krivky, ale zase nie ako prasa 
-
Eritrea
Star
pouzit oznacenie PRASA na zenu je si myslim az priostre..kde sme aby si chlapi toto dovolovali ??? aj keby bola fakt tucna...pritom 60 kg neni o tucnote...neviem podla coho to sudis..ziadam o trochu respektu ku nam ! raz v buducnosti si vezmes nejaku holku za zenu , a ked ti po porode priberie som zvedava co jej povies..ze je tucna ako prasa??..dohovorila som ..
ty hojko bez urážky, ale nevyhráva Ti trošku v poslednej dobe?hojko napísal:Eritrea: Ano, 10kg. Ved 165/60, to je vyzrata ako prasa, preco si mame klamat???
Ako môžeš niečo takéto tvrdiť?
tak a napíšeš to čo si napísal, proste sa asi nudíš, žehojko napísal:mne sa viacej pacia plnsie krivky, ale zase nie ako prasa
No clovek s mierami ako Eritrea fakt nemusi byt tucny..Staci len ked je zdravy.Dost velku rolu hra vaha kosti,ktora sa zvysuje umerne s hustotou kosti.A pevne kosti,nie su na zahodenie..Taktiez objem vody v tele cloveka robi svoje..
Hojko-Bacha na to,ked sa bavis o krase zien v ich pritomnosti

Hojko-Bacha na to,ked sa bavis o krase zien v ich pritomnosti
Viete niekto o nejakej?Bolek napísal:Ale oni nechcú dokonalú babu s ideálnymi mierami, presnou váhou a súmernou postavou. Nieee, vôbec.![]()
![]()
-
p4ra
Redeemer
Su zeny, ktore su tucne, ako prasata. A mozem skutocne je*at, ako moc ta to uraza. Mate sa o seba starat a nezrat, ako drbnute po nociach. A tak isto su aj tucni chlapi - obrovske prasata.Eritrea napísal:pouzit oznacenie PRASA na zenu je si myslim az priostre..kde sme aby si chlapi toto dovolovali ??? aj keby bola fakt tucna...pritom 60 kg neni o tucnote...neviem podla coho to sudis..ziadam o trochu respektu ku nam ! raz v buducnosti si vezmes nejaku holku za zenu , a ked ti po porode priberie som zvedava co jej povies..ze je tucna ako prasa??..dohovorila som ..
Cest vynimkam, ktore za to nemozu, preto to maju kvoli nejakej chorobe.
A somariny o porode si nechaj pre seba. Moja mama porodila mna a mojho brata, dnes ma 48 rokov a postavu jej mozu zavidiet 20 rocne fifleny, ano tzv. mlade prasiatka.
Aj ja som dohovoril.
-
Hotwire
Addict
s tymto musim suhlasit...p4ra napísal:Su zeny, ktore su tucne, ako prasata. A mozem skutocne je*at, ako moc ta to uraza. Mate sa o seba starat a nezrat, ako drbnute po nociach. A tak isto su aj tucni chlapi - obrovske prasata.
Cest vynimkam, ktore za to nemozu, preto to maju kvoli nejakej chorobe.
A somariny o porode si nechaj pre seba. Moja mama porodila mna a mojho brata, dnes ma 48 rokov a postavu jej mozu zavidiet 20 rocne fifleny, ano tzv. mlade prasiatka.
Aj ja som dohovoril.
/edit: ale nenapisal si nic o tej konkretnej vahe o ktorej sa tu pise tz 60kilo na tych 175 ci kolko cm, imo to treba vidiet. nech sem hodi naku jej fotku (s jej suhlasom pravdaze) a potom sa uvidi..ale tlsta ako prasa to je zas urcite prehnane, max tak "pri sebe", ako prasa by bola s 200kg
/edit2 p4ra: ja sa nikdy nehram na dobracika
-
p4ra
Redeemer
Kedze nikto nepise sem, ale len do karmy, neda mi nereagovat. Najprv som prekvapeny, ze niektori sa zase nezahrali na dobracikov a suhlasili, lebo je to ocividne pravda.
A k tym ostatnym, ako napr.:
nie si sam sebe na smiech? si stelesnenim toho, co ja nazyvam kok****. mastermind - nie, nie som. To, co je napisane hore je pravda a vies to sam, tak nehraj sa na niekoho, cim nie si, resp. tu nehraj formu. A pokial viem, v karme by sa vulgarizmy pouzivat nemali. Cize, ak by som ta spatne nazval uber ko*ot, nemal by si sa urazit (ci trestat ma basou) a malo by to byt v pohode, ze? Ved som len vyjadril svoj nazor, s kt. ty nesuhlasis. Sa uvedom..
Nie kazdy ma metabolizmus ako tvoja mama. HOWK - to s metabolizmom nema nic spolocne. Je to cisto o stravovacich navykoch, odopierani si istych jedal, snahe udrzat sa fit a voli vyzerat dobre. Keci o metabolizme si nechaj pre seba. Videl som nespocetne vela prikladov, napr. pred 3 dnami znameho, ktory pred asi rokom bol o 40 kil tazsi. Teraz je z neho pekny mlady chalan. Moja otazka bola: David, to co si spravil? a jeho odpoved: Nic zvlastne. Trosicku cvicenia, odporenie si somarin a zdrava zivotosprava.
Viem o ludoch, ci pripadoch, ktorych metabolizmus je pomalsi, pomalsie spaluju kalorie, ale nie je to neprekonatelne a je to len a len o sebazapreni. Vynimku u mna tvoria len horevedene priklady - pripad, ci dopad nejakej choroby alebo urazu.
Nabuduce, ak mate co povedat, ved to napiste aj sem (okrem karmy), aby som na to mohol aj reagovat, a aby to zase raz niektori nepochopili, ako nariekanie nad karmou, ktoru ako uz dobre viete mam u pi*i.
Neexistuje skutocne nic lepsie v praci, ako prist sem a nasrat zopar jedincov svojim postojom, ci nazorom, popripade povedanim pravdy do oci. hojko, dakujem ti za toto forum touto cestou, heh.
A k tym ostatnym, ako napr.:
nie si sam sebe na smiech? si stelesnenim toho, co ja nazyvam kok****. mastermind - nie, nie som. To, co je napisane hore je pravda a vies to sam, tak nehraj sa na niekoho, cim nie si, resp. tu nehraj formu. A pokial viem, v karme by sa vulgarizmy pouzivat nemali. Cize, ak by som ta spatne nazval uber ko*ot, nemal by si sa urazit (ci trestat ma basou) a malo by to byt v pohode, ze? Ved som len vyjadril svoj nazor, s kt. ty nesuhlasis. Sa uvedom..
Nie kazdy ma metabolizmus ako tvoja mama. HOWK - to s metabolizmom nema nic spolocne. Je to cisto o stravovacich navykoch, odopierani si istych jedal, snahe udrzat sa fit a voli vyzerat dobre. Keci o metabolizme si nechaj pre seba. Videl som nespocetne vela prikladov, napr. pred 3 dnami znameho, ktory pred asi rokom bol o 40 kil tazsi. Teraz je z neho pekny mlady chalan. Moja otazka bola: David, to co si spravil? a jeho odpoved: Nic zvlastne. Trosicku cvicenia, odporenie si somarin a zdrava zivotosprava.
Viem o ludoch, ci pripadoch, ktorych metabolizmus je pomalsi, pomalsie spaluju kalorie, ale nie je to neprekonatelne a je to len a len o sebazapreni. Vynimku u mna tvoria len horevedene priklady - pripad, ci dopad nejakej choroby alebo urazu.
Nabuduce, ak mate co povedat, ved to napiste aj sem (okrem karmy), aby som na to mohol aj reagovat, a aby to zase raz niektori nepochopili, ako nariekanie nad karmou, ktoru ako uz dobre viete mam u pi*i.
Neexistuje skutocne nic lepsie v praci, ako prist sem a nasrat zopar jedincov svojim postojom, ci nazorom, popripade povedanim pravdy do oci. hojko, dakujem ti za toto forum touto cestou, heh.
No toto mi pripada ako hlaska: Ty nie si tucna, ty mas iba kratke nohy...Smarton napísal:Hojko: nemusi byt ako prasa... moze to byt aj stavbou tela... aj ked nemusi... proste ona za to mozno nemoze... moze cvicit kolko chce a nepomoze jej to... ale za skusku nic neda...
samozrejme to vsetko su len dohady... ona sama musi vediet co jej najviac a najlepsie pomaha
PS: krasu nehdonotim, kym nevidim foto
Vazne?p4ra napísal:Moja mama porodila mna a mojho brata
Vies vela bab je takych, ze do seba mozu napchat co sa im zachce a stale budu tenke ako prutik. A su take, ktore mozu drzat neviemaku dietu a proste nikdy nebudu stihle. Samozrejme, obezita je najcastejsie vysledkom zlej zivotospravy. Prejedanie, vela sladkych sraciek, malo pohybu atd. Ale nie vzdy je tomu tak a nie vzdy tieto faktory za obezitou stoja. Takze pausalizovat a hovorit o prasatach je, mily p4ra, velmi zcestne. Nepopieram a ani sa nehram na dobracika. Aj mne sa casto stane, ze vydim "rozkysnutu" babu ako sa napchava a vtedy mi je proste z toho na grc. Ja to pripustam. Ale kvoli tomu este nezacnem globalne zeny triedy "baculka" nazyvat prasce. Kazdy sme nejaky, a ono je vzdy lepsie, ked je baba baculka, ako by mala mat v hlave nasrate.
Myslim si ze dalej nieje o com. Touto vetou si preukazal, ake mas o tejto problematike znalosti, a kto v tejto teme ma v hlave skutocne nasrate. Si typicky priklad cloveka, ktory nedokaze pochopit problem, pokial ho nezazije sam. Niesom skodoradostny a nikomu nic zle neprajem. Ale skutocne, ak Ti raz zena po porode dvoch-troch deti proste priberie a nebude sa vediet toho zbavit, som zvedavy, ci jej budes tlacit do hlavy sracky o sebazapreni a sebakontrole a podobne.Je to cisto o stravovacich navykoch, odopierani si istych jedal, snahe udrzat sa fit a voli vyzerat dobre.
zavinené to môže byť aj tým, že celý život hovno robila, nebol problém sa stravovať zdravo - pravidelne, chodievať do fitka a pod. ; ) a možno niep4ra napísal:A somariny o porode si nechaj pre seba. Moja mama porodila mna a mojho brata, dnes ma 48 rokov a postavu jej mozu zavidiet 20 rocne fifleny, ano tzv. mlade prasiatka.
no už som sa zľakol, že by si ty o niekom nevedelp4ra napísal:Viem o ludoch, ci pripadoch, ktorych metabolizmus je pomalsi, pomalsie spaluju kalorie, ale nie je to neprekonatelne a je to len a len o sebazapreni.
čo tvrdíš však je kktina, viac sa mi k tomu nechce písať
p4ra ty sa fakt snažíš hrať na rumungra rytmusa alebo niečo také? že chceš byť nenávidený? lebo pochybujem, že v skutočnosti si taký dement naozaj, však si vekom dopelý človek preboha
achp4ra napísal:Mate sa o seba starat a nezrat, ako drbnute po nociach.
k6k+ , ešte si mohol uštedriť nejakú tú nadávku a bolo by to dokonalé : P
-
mastermind
VIP