Tak mi napada, co hojko s p4ra-orechom netrpia neakym uplne zvlastnym a vzacnym druhom anorexie.mi-chau napísal:No kazdopadne na fotke nevidim prascu ale sympaticku babu s dobrou postavou.
Vyformovanie zenskych prs
Fakt kamo-tazke kosti..GothaR napísal:Tazke kostiPodla mna skor ide o styl zivota, pretoze ak napriklad chodi aspon behat alebo do fitka, tak to je vidiet. Takisto chlap ktory vazi 90 kg a necvici vyzera inak ako ten, ktory chodi do posilky a vazi rovnako.
//mi-chau: true, true
-
mastermind
VIP
skvele...nova baba, pekna a hned aj fotky
...to sa ceni 
podla mna, vaha nema nejaku vypovednu hodnotu...mam kamaratku co vazi 64 a druhu co ma 59 a pri rovnakej vyske (173+-) je ta prva chudsia na prvy pohlad...ono ide aj o to, kde su tie kila ulozene
a samozrejme aj o vahu kosti, ako tu uz bolo spominane - kto sa vyznate v bicykloch skuste to vysvetlit cez odlahcene ramy 
pre hojka a p4ru...nie vsetko co ma vahu ako prasa, prasa naozaj aj je
EDIT:
podla mna, vaha nema nejaku vypovednu hodnotu...mam kamaratku co vazi 64 a druhu co ma 59 a pri rovnakej vyske (173+-) je ta prva chudsia na prvy pohlad...ono ide aj o to, kde su tie kila ulozene
pre hojka a p4ru...nie vsetko co ma vahu ako prasa, prasa naozaj aj je
EDIT:
cas nejake urobitErica napísal:pinco..ja nemam fotky v plavkachja moc nechodim na kupko vies...hanbim sa
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hojko ale tu uz sa neni comu venovat...vsetky rady su uz vycerpane...mala uz ostat zamknuta obelix urobil dobre...ty si ju odomkol len koli tomu aby tu mohla pokracovat hadka ty a para vs ostatni, to neni fer podla mna. radsej ju zas zamkni lebo nic ine ako flame tu uz ani nebude.hojko napísal:Klud, zoznamke by stacilo, venujte sa radsej teme.
/edit: hmm p4ra mne sa skor zda ze ty vidis len seba a nikoho ineho...inac by si nenapisal o slovakoch to co si napisal
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
My sa nehadame, len prezentujeme svoj nazor, a ako to vidime my.
Schyzo: Neviem, co teraz riesis? Ja hovorim, ze aj hojko, aj ja mame na to iny pohlad a preto to tebe pride, ako hadka. Heh, uz to pochop, ze aj to, co som napisal o Slovakoch NETVRDIM o vsetkych, tak sa cez to prenes a neposer sa z toho.
Btw. este k teme. Moja priatelka ma 169cm/56kg. Cize nemam ziadnu uchylku na anorexiu, ako niekto pisal.
Schyzo: Neviem, co teraz riesis? Ja hovorim, ze aj hojko, aj ja mame na to iny pohlad a preto to tebe pride, ako hadka. Heh, uz to pochop, ze aj to, co som napisal o Slovakoch NETVRDIM o vsetkych, tak sa cez to prenes a neposer sa z toho.
Btw. este k teme. Moja priatelka ma 169cm/56kg. Cize nemam ziadnu uchylku na anorexiu, ako niekto pisal.