Najlepšia česká satelitná karta

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Najlepšia česká satelitná karta

Príspevok od používateľa Pilifo »

Takže rozmýšľam nad kúpou českej satelitnej karty, s ktorou by som chytal slovenské a české programy. Môžete sem písať svoje názory s takýmito kartami a prípadné rady a tipy, ktoré sú najlepšie...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

velmi na vyber nemas, gital alebo t&t... a tam to je skoro na rovnako... ak ti ide iba o zakladne programy, tak to mas asi jedno, rozhodni sa podla ceny. Ak o premiove, asi by som volil gital (balicek multi u t&t nie je pre niekoho ziadna vyhra, nakolko obsahuje iba ako tak pozeratelne kanaly...pre niekoho... zasa za tu cenu ich mas 8.. :) ) problem je (pri t&t) napr. CSFilm, HBO,...tieto baliky sa daju predplatit totiz iba v kombinacii balik multi + ostatne

Alebo si este zatial otoc parabolu na 1W a sleduj digitv zadarmo :)
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Najlepšia česká satelitná karta

Príspevok od používateľa PeterCA »

Pilifo napísal:Takže rozmýšľam nad kúpou českej satelitnej karty, s ktorou by som chytal slovenské a české programy. Môžete sem písať svoje názory s takýmito kartami a prípadné rady a tipy, ktoré sú najlepšie...
mam kartu Gital... po registracii som dostal na tyzden zadarmo platene programy...
dost ma nastvalo, ze typek kupil iny typ karty a mal to namesiac :cry:
ale zakladny balim fici ako ma :)
pzad
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pzad »

Myslim, ze vacsinu ceskych kariet je potrebne registrovat na ceskeho obcana platiaceho koncesionarske poplatky za cesku televiziu. Myslim, ze u gital sa da kupit karta ale len s ct1 a a ct2 (bez prima, nova a spol.) ktoru takto registrovat netreba.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

registracia prebieha cez web, nic ti nebrani dat tam nejake meno, a ako miesto bydliska uviest Cesku republiku. Cislo SIPO povinne nie je, takze pojdu ti v poriadku aj CZ programy, otazne je co sa stane, ak sa tym zacne zaoberat niekto a porovnavat, kto koncesie CT plati, a kto nie
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

S tým prihlásením na platiaceho koncesionára by som nemal problém, keďže by som to mohol prihlásiť na známeho...Inak by mi stačili Markíza, STV1, STV2, JOJ, TA3, CT1, CT2, Nova, Prima, ale hlavne Galaxie Sport :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Pilifo napísal:ale hlavne Galaxie Sport :)
Ta jedina je z tych stanic co si napisal platena. Len aby sa vedelo.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

rozhodni sa podla cien, ak chces GS, ako bolo spomenute, ta je platena. U t&t je balicku multi, u gital neviem, ako je spoplatnena. A takisto sa mrkni na podmienky prijmu SK kanalov na CZ karte, nie som si isty ci napr. TV Joj tam je, STV1 a 2 su, ale su tiez zaradene do roznych balikov, jednorazovych poplatkov a podobne... podrobne si prestuduj stranky t&t a gital a rozhodni sa
Napísať odpoveď