Najlepšia česká satelitná karta
Najlepšia česká satelitná karta
Takže rozmýšľam nad kúpou českej satelitnej karty, s ktorou by som chytal slovenské a české programy. Môžete sem písať svoje názory s takýmito kartami a prípadné rady a tipy, ktoré sú najlepšie...
velmi na vyber nemas, gital alebo t&t... a tam to je skoro na rovnako... ak ti ide iba o zakladne programy, tak to mas asi jedno, rozhodni sa podla ceny. Ak o premiove, asi by som volil gital (balicek multi u t&t nie je pre niekoho ziadna vyhra, nakolko obsahuje iba ako tak pozeratelne kanaly...pre niekoho... zasa za tu cenu ich mas 8..
) problem je (pri t&t) napr. CSFilm, HBO,...tieto baliky sa daju predplatit totiz iba v kombinacii balik multi + ostatne
Alebo si este zatial otoc parabolu na 1W a sleduj digitv zadarmo
Alebo si este zatial otoc parabolu na 1W a sleduj digitv zadarmo
-
PeterCA
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Najlepšia česká satelitná karta
mam kartu Gital... po registracii som dostal na tyzden zadarmo platene programy...Pilifo napísal:Takže rozmýšľam nad kúpou českej satelitnej karty, s ktorou by som chytal slovenské a české programy. Môžete sem písať svoje názory s takýmito kartami a prípadné rady a tipy, ktoré sú najlepšie...
dost ma nastvalo, ze typek kupil iny typ karty a mal to namesiac
ale zakladny balim fici ako ma
rozhodni sa podla cien, ak chces GS, ako bolo spomenute, ta je platena. U t&t je balicku multi, u gital neviem, ako je spoplatnena. A takisto sa mrkni na podmienky prijmu SK kanalov na CZ karte, nie som si isty ci napr. TV Joj tam je, STV1 a 2 su, ale su tiez zaradene do roznych balikov, jednorazovych poplatkov a podobne... podrobne si prestuduj stranky t&t a gital a rozhodni sa