Skús z nej spraviť salámistku,nech sa naučí užívať si život a tešiť sa z každej radostnej maličkosti..

pozitívny spôsob hľadenie na veci...inak to nejde..

...moja priateľka mala niečo podobné...proste jej jedného dňa mamka povedala,že pred ňou mala dva potraty...a také sračky...a ona si z toho vyvodila,že tu nemala byť...že sa nemala narodiť...a ja som jej na to povedal,že "Miláčik...keby si sa nemala narodiť...tak by sme sa my dvaja nemohli stretnúť..a tak nádherne sa do seba zamilovať..ver mi...všetko má svoj zmysel...keby si tu nemala byť,nie si tu...sme tu jeden pre druhého...ja pre Teba..a ty pre mňa..."Potom sa to nejak vyriešilo ešte rozhovormi..

sprav jej nejaký geniálny "výlet"...niečo romantické..alebo len prekrásny deň s ňou...povedz jej,že Ti môže d
dôverovať so všetkým...a že si strašne rád,že jej môžeš pomôcť...proste omielačky..ale pravdivé omielačky,ktoré by si spravil bez mihnutia oka,ale nehovoril by si jej o tom...treba vedieť,že v tom druhom máš istotu a dôveru..skutkami,slovami...činmi...Hlavne Ti držím palce..nech Ti to víde..