Priatelkyne ''depky''

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Enduro3333 napísal:Tuto ti nič ine nepomoze len byt vytrvali a tvrdohlavy stale skusat stale čakat a proste stale dokola a dufam ze sa to časom zmeni ze si ona časom vsimne ....
tak ale nech sa nepchá tam kde nieje výtany.. ak ona nechce do riti sa nej nepchaj... pravidlo tri krát a dosť.. no u niekoho dva krát a dosť..
GL
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

triple napísal:tak ale nech sa nepchá tam kde nieje výtany.. ak ona nechce do riti sa nej nepchaj... pravidlo tri krát a dosť.. no u niekoho dva krát a dosť..
GL
To sice hej ale to vies niekedy zeny vravia "nie" a myslia ano :wink: :lol: ...takze to čo ona presne mysli musi zistit on sam
her_cool_ass
Medium Expert
Medium Expert

...

Príspevok od používateľa her_cool_ass »

Mozno sa ti to bude zdat ako dobra kravina, ale ked taky clovek v noci ide spat, nezaspi okamzite, to by musel byt na vypinac..proste kazdy clovek rozmysla pred tym nez ide spat a ona zrejme nerozmysla nad nicim pozitivnym ked ma takyto problem...mohlo by jej trosku pomoct aspon tohoto rozmyslania sa zbavit aby rano sa nezobudila s takou strasnou naladou a nechutou...skus jej navrhnut ze nech si nahra do mp3 prehravaca ipodu abo cojaviem coho hudbu, na noc si to da na usi a proste pocuva kym nezaspi...ked pocuvas hudbu nerozmyslas tolko nad zivotom, sustredis sa na hudbu a ani nevies kedy a spis....mozno jej to dopomoze k lepsej nalade uplne minimalne, ale vzdy lepsie ako nic si myslim...skus jej to tak okrajovo spomenut, za pokus to stoji..s celym problemom ti pomoct neviem sry...ja som na tom totizto dost podobne ked ide o to

sry za spam, ale cel som iba podotknut ze urcite jej tam nenahraj naku depkovaciu hudbu...neviem co tvoja priatelka pocuva podla toho...skus nieco veselsie..

//nabuduce pouzivaj edit ...
//ob3l1x
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Riesenie vedie cez diskusiu , nie k nam ale k nej .
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Skús z nej spraviť salámistku,nech sa naučí užívať si život a tešiť sa z každej radostnej maličkosti.. :) pozitívny spôsob hľadenie na veci...inak to nejde.. :) ...moja priateľka mala niečo podobné...proste jej jedného dňa mamka povedala,že pred ňou mala dva potraty...a také sračky...a ona si z toho vyvodila,že tu nemala byť...že sa nemala narodiť...a ja som jej na to povedal,že "Miláčik...keby si sa nemala narodiť...tak by sme sa my dvaja nemohli stretnúť..a tak nádherne sa do seba zamilovať..ver mi...všetko má svoj zmysel...keby si tu nemala byť,nie si tu...sme tu jeden pre druhého...ja pre Teba..a ty pre mňa..."Potom sa to nejak vyriešilo ešte rozhovormi.. :) sprav jej nejaký geniálny "výlet"...niečo romantické..alebo len prekrásny deň s ňou...povedz jej,že Ti môže d
dôverovať so všetkým...a že si strašne rád,že jej môžeš pomôcť...proste omielačky..ale pravdivé omielačky,ktoré by si spravil bez mihnutia oka,ale nehovoril by si jej o tom...treba vedieť,že v tom druhom máš istotu a dôveru..skutkami,slovami...činmi...Hlavne Ti držím palce..nech Ti to víde.. :)
Napísať odpoveď